Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Den svenske krone ?


119789 Pharmafar 11/4 2024 11:44
0
Oversigt

Hvad skal den svenske krone fremadrettet?

Jeg ligger med en del svenske aktier og kunne godt tænke mig at blive lidt klogere på hvad der kan komme til at ske med den svenske krone ved eventuelle rentenedsættelser fra ECB eller udeblivelse af rentenedsættelser.

Ulrik Bie sagde forleden i Millionær klubben, at det ikke ville være gunstigt for den svenske valuta med lavere renter, så vil det være til fordel for SEK at de fastholder renten og hvordan vil rigsbanken måske forhold sig?

Hvordan er jeres syn på svenskens valuta?




11/4 2024 12:30 jfjf 2119790



Det er håbløs at spå om, de kloge, har ment i flere år den var kraftigt undervurderet, men den har bare fortsat sit fald,sammen med den norske, hvilket jeg syntes er helt ulogisk,da Norge vel er det sikreste land i verden, økonomisk, og på alle andre områder, tror ikke der er nogen der kan forklare hvad der helt nøjagtigt bestemmer valuta kursen i de enkelte land, rentepolitikken er selvfølgelig en faktor, men bestemmer ikke alt.Har selv en del svenske og norske aktier, og har i flere år håbet på en valutagevinst.



TRÅDOVERSIGT