Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

NEO Dynamics i mystisk udvikling


120311 AWIN 7/5 2024 10:02
3
Oversigt

NEO fik i 2023 FDA godkendelse på sin NeoNavia endoscop, fulgt op i 2024 af EMA godkendelse. Derefter gennemfører man en emission i 2023, som indbringer 88 mio sek og endnu en emission i marts 2024 som indbringer 25 mio sek. Kursen falder til 1 øre, og man gennemfører så et split 1:100 for at få kursen op i 1 sek. (svensk krone). Primo 2024 bliver Mathilda Salén ny ceo. Her 1 måned efter emissionen, som blev garanteret af NEO's største aktionær Salénterprice, 39.5% af aktierne (jeg går ud fra Mathilda Salén har forbindelse til Salénenterprice), kommer der så den 06.05.2024 et tilbud fra Salénterprice om at overtage alle aktier til 1 sek, og at man agter at afmelde NEO fra børsen, hvis man opnår 90% af aktierne. NEO meddeler samtidig, at man ikke vil vejlede aktionærerne i situationen, og udtaler samtidig tvivl om overlevelse af selskabet. Mystikken breder sig: hvorfor overhovedet den seneste emission, hvorfor ny Ceo, hvorfor den store interesse fra Salénenterprice i et "døende" selskab? I dag kommer regnskabet for Q1 så, og her tale fru Salén om et selskab i rivende udvikling, og med udsigt til solid indgang på markedet. Samtidig udtaler hun: "It was a great honour for me to join NeoDynamics in March, and I am excited about the opportunity and responsibility to take NeoDynamics to the next level".
I min optik er der noget sammenspisning her, og vi har et selskab, Salénenterprice, som nu forsøger at smide alle de aktionærer, som har deltaget i opbygningen, på porten for håndører. Det bliver ikke med min accept. Jeg håber at andre investorer i NEO Dynamics vil deltage i tråden, så vi kan få en oversigt over det her, og evt. foretage en anmeldelse til de svenske myndigheder. For mig som mangeårig investor, er det her rent tyveri, og jeg har aldrig set noget lignende. Samtidig er det noget, som kan danne precedens, idet masser af selskaber indenfor Biotek og medico, befinder sig i samme situation med investeringer i selskaber, hvor kursen er banket ned med 90% i forbindelse med emissioner.



TRÅDOVERSIGT