Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Bavarian- Ingen grund til nervøsitet over kvartalsregnskabet


120365 ProInvestorNEWS 10/5 2024 16:12
Oversigt

Bavarian Nordic offentliggjorde onsdag deres Q1-regnskab. Et regnskab, som fik aktiekursen til at tage et gevaldigt dyk fra morgenstunden, da regnskabet i nogle finansmediers og investorers øjne var skuffende. Men er det i virkeligheden så skuffende? Ikke hvis man spørger Helge Larsen. Det hænger primært sammen med, hvornår på regnskabsåret Bavarian kan bogføre indtægterne for deres koppevacciner. Kursen rettede sig også i løbet af dagen, da investorer, som er klar over dette fænomen, køber op, og shorterne sidder klar til at lukke nogen af deres positioner på faldet. Hør mere om regnskabet, mekanismerne i Bavarian-aktien, og hvad Helge Larsen forventer fremover af selskabet i denne video.

Disclaimer: Videoen er ikke en opfordring til køb eller salg af aktier. Helge Larsen har aktier i Bavarian Nordic.




10/5 2024 22:39 Match 7120367



Fin og afbalanceret gennemgang af fakta og viden om BN. Stille og roligt bliver ProInvestor den mest seriøse formidler af selskabs- og investorinformation.

Efter BT's overtagelse af Euroinvestor er artiklerne på sitet blevet mere og mere en click-bait kopi af BT's nyhedsformidling. Og selvfølgelig skal de nu tjene penge via netbaserede tjenester. Det bærer deres (låste) artikler så også tydeligt bevis på.

Og som du nævner, Helge, så er selveste Børsens journalister også blevet mere tilbøjelige til at poste click-bait agtige overskrifter, der ikke altid holder, når man når ned til linie 4 eller 5 i artiklerne. Hvilket jo altså kun abonnenterne kan konstatere.

Det er svært at dokumentere, om det påvirker investorer, der måske handler på baggrund af følelser og umiddelbare impulser, når de læser den slags artikler, men på sin vis giver din fremstilling af handelsmønsteret i forbindelse med BN's Q1 regnskab, Helge, en god forklaring på sandsynligheden af ovennævnte handlemåde, og kursudsvingene fortalte os velsagtens, at rigtig mange investorer tabte penge den dag. Mange penge.



TRÅDOVERSIGT