Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Gamestop: Roaring Kitty er tilbage med fuld fart


120799 ProInvestorNEWS 7/6 2024 07:02
Oversigt

Kommentar fra Per Hansen, Investeringsøkonom, Nordnet

Rygterne siger at Keith Gill er tilbage, og det kan ses på aktiekursen

Gamestop steg markant onsdag, og stigningerne fortsatte torsdag
Men det bliver vildere endnu
Efter markedslukningen torsdag, blev der, i hvert fald hvis man skal tro prisindikationerne, lagt yderligere næsten 1/3 oveni forud for fredagens børsåbning.
Inveteringsrockstjernen Keith Gill er tilbage, siger rygterne, som mener at vide, at han fredag vil tone frem på You-Tube og måske nu sætte ord på sine Gamestop tanker
Imens fortsætter spekulationerne mellem de private og aktieoprøret mod short salg
Gårsdagens volumen på 187 mio. omsatte aktier var lidt mere end 6x den gennemsnitlige handelsaktivitet over de seneste 3 måneder, som også i sig selv er trukket op af den stigende interesse alene den seneste måned.
Efter et shortsalgsmodangreb for nogle uger siden, virkede det som om det angreb var slået fejl
De private har dog ikke mistet modet, og selv om Gamestop har solgt nye aktier og udstedt 45 mio. nye aktier til en gennemsnitskurs omkring 22, så der bliver mere at handle med og låne af, har det ikke fået interessen til at falde.

Investorerne venter på at høre fra Keith Gill alias Roaring Kitty. To be continued. Imens vi venter på nyt er her et link til trailer om "Dumb money" og filmen om netop Gamestop og andre for 3 år siden:

Figur: Kursudvikling, Gamestop inklusive eftermarkedskurser, torsdag

Kilde: CNBC

GME




7/6 2024 07:24 ProInvestorNEWS 2120800



Gamestop bragede igen op - Roaring Kitty vender tilbage til Youtube - GENT
i dag kl. 06:34 ∙ MarketWire

Meme-aktien Gamestop bragede igen torsdag i vejret med 47,5 pct., da Keith Gill, kendt under X-profilen "Roaring Kitty" efter tre års pause fredag vil vende tilbage til Youtube.

Stigningen kom i kølvandet af et plus på 19,1 pct. torsdag, og aktien er i det hele taget eksploderet, efter at "den brølende kat" tidligere i maj efter flere års social medie-tavshed vendte tilbage til X.

I denne uge har kursstigningerne taget yderligere fart, da Keith Gill, som under pandemien startede meme-manien, offentliggjorde et screenshot af sine investeringer i Gamestop.

Keith Gill havde nemlig mandag 5 mio. aktier i den ellers fortsat kriseramte videospilkæde, ligesom han har købt 120.000 optioner med ret til at købe i alt 12 mio. aktier i Gamestop for 20 dollar stykket.

Torsdag sluttede aktien i Gamestop i 46,55 dollar, hvorved positionen med såkaldte call-optioner alene er mere end 320 mio. dollar værd.

Tilbage i 2019 begyndte Keith Gill på de sociale medier, især på Reddit, hvor han benytter navnet "DeepF------Value", at tale om Gamestop, og han opfordrede andre små investorer til at købe aktien, som på det tidspunkt var en af de mest shortede i USA, for derved at presse de professionelle hedgefonde ud i tab. Dengang afslørede Keith Gill en position med en værdi af 53.000 dollar.

Det lykkedes, og de professionelle investorer var tvunget til at dække deres tab, ved selv at købe aktien, og det skubbede værdien af den ellers kriseramte forretning endnu højere op. Og i april 2021 udnyttede Keith Gill en option på at købe 200.000 aktier i Gamestop.

Her tre år senere er Roaring Kitty efter flere års pause på de sociale medier, så igen vendt tilbage og denne gang altså med en endnu større investering i Gamestop.

Det er endnu uvist, hvad Roaring Kittys livestream på Youtube fredag skal handle om, men i løbet af få øjeblikke indikerede mere end 10.000 brugere interesse i at følge med.

.\˙ MarketWire



8/6 2024 06:33 ProInvestorNEWS 0120823



Fredag endte Gamestop ned 39,33 procent til 28,24 dollar per aktie efter en dramatisk uge.

GameStop overraskede markedet ved at præsentere sine regnskabstal for årets første kvartal tidligere end forventet. Fasit viste et kraftigt fald i salgsindtægter fra $1,24 milliarder sidste år til $881,8 millioner i år. Resultatet efter skat endte med et underskud på 32,3 millioner dollars, sammenlignet med et underskud på 50,5 millioner dollars i samme periode sidste år.

GameStop-profilen Keith Gill, der går under navnet "Roaring Kitty", sendte live fra sin YouTube-kanal fredag. Under udsendelsen dykkede aktien med 8 procent og endte i slutningen af ​​live-udsendelsen ned 40,6 procent. Dette på trods af, at Gill var positiv over for Gamestops fremtid



TRÅDOVERSIGT