Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Stenocare: Astrum 10-10 er klar til salg i Tyskland


121609 Helge Larsen/PI-redaktør 31/7 2024 16:36
0
Oversigt

Stenocare og ADREXpharma har fået godkendelse til at sælge et nyt og innovativt medicinsk cannabisolieprodukt i Tyskland, som vil være tilgængeligt for patienter i fjerde kvartal af 2024.



Det nye produkt er en THC-CBD 10-10-olie i en 30 ml-flaske, som har potentiale til at henvende sig til en stor målgruppe af patienter på det tyske marked. Stenocare har siden 2019 investeret med partnere for at udvikle og teste næste generations medicinske cannabisolieprodukter, der kan positionere Stenocare som en ægte leder inden for receptbaseret medicinsk cannabis. Den nye produktlinje er mærket »Astrum«, og virksomheden har verdensomspændende eksklusivitet til denne patenterede olieteknologi. Virksomheden er nu klar til at kommercialisere produktet på det andet marked (Tyskland). Det officielle tyske produktnavn er »Astrum 10-10 Ext Stenocare«, med 10 mg/ml THC og 10 mg/ml CBD.



Innovativt produkt: Stenocare Astrum-produktet er baseret på en innovativ olieteknologi, der har potentiale til at øge cannabinoidernes biotilgængelighed i patientens blod. Dermed løser det nye produkt en velkendt udfordring med at dosere medicin og sikre et ensartet optag af de aktive ingredienser i blodet. Med Astrum-produktet har Stenocare gennemført et farmakokinetisk (PK) studie i hunde, der dokumenterede to vigtige parametre i lymfesystemet, som kan forbedre biotilgængeligheden: Bedre optag af cannabinoider i blodet, og hurtigere maks effekt.



Administrerende direktør for Stenocare, Thomas Skovlund Schnegelsberg, kommenterer:

"Vores Astrum 10-10-olie blev først godkendt til salg i Australien, og nu tilføjer vi Tyskland som det andet marked. Efter vores mening er det nye Astrum-produkt virkelig banebrydende for hele branchen for medicinsk cannabis og for de tyske patienter. Kort sagt løser vores nye olieteknologi centrale udfordringer i branchen for medicinsk cannabis: 1) Den fordobler optagelsen af cannabinoider, 2) den leverer en ensartet optagelse i blodet på tværs af individer, 3) den maksimale koncentration af stoffet nås på den halve tid, og endelig 4) den kan leveres i kroppen med en højere ensartethed uanset fødeindtagelse. Selvom biotilgængelighed længe har været en central udfordring i den medicinske cannabisindustri, er det vores erfaring, at reelle data fra et farmakokinetisk studie vedrørende denne udfordring ikke har været tilgængelige med et kommercielt tilgængeligt produkt. Det sætter Stenocare i en meget stærk position til at være first-mover i den næste generation af medicinske cannabisolieprodukter, som har potentiale til at revolutionere markedet«

Stenocare A/S har en betalt digital IR-aftale med ProInvestor.com




TRÅDOVERSIGT