Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Inspirationsliste


121644 c3po 2/8 2024 22:17
Oversigt

Båden vugger lidt på aktiemarkedet, men det betyder også, at der kan være muligheder for dem, der kigger efter kvalitetsvirksomheder. Her er et par forslag til nogle solide udenlandske selskaber, der kunne være værd at overveje. De første tre vækster ikke hurtigt.

Altria: Vokser måske ikke hurtigt, men den tilbyder stabilitet og et solidt udbytte. For blot et par måneder siden var udbyttet på hele 10%, hvilket er attraktivt for investorer, der søger afkast. Selvom aktiekursen er steget en smule, er aktien stadig relativt billig.

AB InBev: Har haft sine udfordringer, især med det svigtende salg af Bud Light i USA. På trods af dette har de formået at reducere deres gæld og øge EBITDA over de seneste år. Selvom deres margener er blevet presset af stigende råvarepriser, er de stadig en betydelig spiller i bryggeriindustrien. For dem, der ønsker eksponering mod det brasilianske marked, kan Ambev være et interessant alternativ.

Hershey's: Har også følt presset fra stigende råvarepriser og inflation. Selvom væksten er langsom, er det et stabilt selskab inden for fødevareindustrien, som mange anser for at være en defensiv investering.

Alphabet: Med lanceringen af SearchGPT fra OpenAI er der kommet nye udfordringer på markedet for generativ AI, men Alphabet, som ejer Google, står stærkt med deres omfattende økosystem. Google er ikke let at vælte, og de har selv store ambitioner inden for AI med deres Gemini-projekt og erfaring med LSTM-baseret teknologi.

Ulta Beauty: Har været en solid investering med deres unikke butikskoncept, men de står over for konkurrence fra andre, der prøver at efterligne deres model. De har sænket deres forventninger (guidance) for fremtiden og er blevet straffet af markedet for det, men det ændrer ikke ved, at de har en sund forretning.

Lululemon: En førende aktør inden for sports- og fritidstøj, kendt for deres højkvalitetsprodukter og stærke brand. Lululemon har formået at opbygge en loyal kundebase, og deres fokus på innovation og nye produktlinjer, som inkluderer teknologisk avanceret tøj, har hjulpet dem med at differentiere sig i markedet. Deres ekspansion til mænds tøj og det internationale marked viser også lovende vækstmuligheder.

Progressive: En stor aktør i forsikringsbranchen, kendt for deres innovative produkter og stærke position på markedet. De har for nylig justeret deres forventninger, hvilket afspejler forsigtighed på grund af stigende omkostninger og præmieindkomster.

NVR: En af de største boligbyggere i USA, kendt for deres effektive drift og solide finansielle resultater. NVR's lave gæld og risikominimeringsstrategier gør dem til en stærk spiller i branchen. Dog er der udtrykt forsigtighed i deres seneste guidance på grund af stigende rentesatser og økonomisk usikkerhed.

Nike: Nike er et ikonisk brand inden for sportstøj og fodtøj, kendt for deres innovation og stærke brand-loyalitet. Deres seneste guidance peger på fortsat vækst, hjulpet af en stærk produktpipeline og ekspansion i digitale salgskanaler.

Jeg har flere selskaber på min observationsliste, men disse er de mest interessante for mig lige nu. Overvej dem som potentielle investeringer, men husk altid at lave din egen research og vurdere risici, inden du træffer beslutninger.



15/8 2024 06:33 c3po 1121776



Nogen hos Berkshire Hathaway købte Ulta Beauty i Q2.

Det drejer sig kun om en kvart milliard dollar, så jeg tvivler på, at det er Buffett, der har trykket på aftrækkeren.

Berkshire invests in Ulta Beauty, Heico as it retreats from Apple
https://finance.yahoo.com/news/berkshire-reveals-stakes-ulta-beauty-204242459.html



16/8 2024 20:09 c3po 0121809



Perplexity
Er det snart slut med Google? Ny AI-søgemaskine kan være en seriøs konkurrent
https://www.dr.dk/nyheder/viden/teknologi/er-det-snart-slut-med-google-ny-ai-soegemaskine-kan-vaere-en-serioes



TRÅDOVERSIGT