Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Markedet ifølge AgroCura


121679 TeamGarlic 7/8 2024 08:34
6
Oversigt

Jeg har fulgt Jens Schjerning i flere år og han virker fornuftig.
Dette er kopieret fra LinkedIn:

Stifter og medejer af Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S. Cheføkonom med speciale i konjunkturanalyser, risikostyring, finans, råvarer og controlling. Desuden professionelt bestyrelsesmedlem.Stifter og medejer af Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S. Cheføkonom med speciale i konjunkturanalyser, risikostyring, finans, råvarer og controlling. Desuden professionelt bestyrelsesmedlem.
56m • 56 minutter siden

??? ?? ???? ???? ??̊ ?? ???????????, ???
Analyserer vi stigningen i VIX-indekset (volatilitet) sammen med S&P500 viser det sig, at denne periode med usikkerhed og større udsving typisk varer 4-5 uger til et par måneder. Det stemmer nogenlunde med den almindelige sæsonkorrektion.

???? ??????
Sandsynligheden er lille, dog ikke nul, for et egentligt bear market. Det vil kræve en lidt større nedsmeltning i USA's vækst, som fortsat er ganske pæn. Vi regner med at BNP falder i andet halvår 2024, men ikke noget kollaps. Desuden er signalet på et bear market, at de store aktieindekser skal under 200 dages snit og der er trods alt et stykke hertil.

???? ???????????
Der er naturligt, at aktierne korrigerer kraftigt på de store fald. Disse stigninger vil formentligt bruges til at en del sælger ud, da de er blevet nervøse eller tror på et bear market. Det bør sende aktiekurserne om 4 til 5 uger op til et par måneder, lidt under den bund vi så i mandags. Bedste GÆT er en test omkring 200 dages snit, måske lidt under for at forvirre signalerne og så bør det være slut og der kommer mere stabile kursstigninger igen.

Har du spørgsmål eller forstår du det ikke helt, så smid en besked her på LinkedIn til mig eller skriv på mail: jes@agrocura.dk

?????????? - ??? ??????? ? ???????????
Ønsker du at lære mere om vores investeringskoncept, kan du tage vores risikoprofil her: https://lnkd.in/dM5MtgCY

Læs også generelt mere om vores investering på hjemmesiden: www.curainvest.dk Hvis du vil modtage børsmateriale om AlphaCura, når det er klar, kan du skrive dig op via dette link: (udfyld kontaktformular på siden): https://lnkd.in/g7rdzeJ7

Fortsat god dag til alle!
Jens Schjerning (følg mig på LinkedIn)



8/8 2024 14:24 jhe67 1121704



Ja, Jens laver nogle gode korte nyhedsopdateringer hver uge.
Jeg mener at han var på dette forum (eller var det Euroinvestor i gamle dage) under navnet "Rødekro".

Han har i det sidste års tid talt for at den inverteret rentekurve før eller siden ville få en konsekvens - hvilket vi måske snart kommer til at se.

Who knows.



TRÅDOVERSIGT