Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

En samtale med CEO i Avance Gas og Flex LNG


122222 Helge Larsen/PI-redaktør 13/9 2024 10:40
2
Oversigt

CEO i både Avance Gas og Flex LNG, Øystein Kalleklev, har tatt en prat med Nordnets analytiker Roger Berntsen. I sesjonen snakker de om begge selskapene, men hovedsakelig Avance Gas.

Avance Gas er et norsk rederikonsern. Mesteparten av selskapets transportmaterial består av flytende petroleumsgass (LPG) via selskapets gasstankskip i segmentet VLGC (Very Large Gas Carrier). Konsernet driver virksomhet på globalt nivå, og transporterer petroleumsgass fra Midtøsten og USA til Europa, Sør-Amerika og Asia. Selskapet ble etablert i 2007 som et datterselskap av Stolt-Nielsen. Hovedkontoret ligger i Oslo.

Flex LNG er et norsk selskap som driver innenfor olje- og gassindustrien. Selskapet transporterer LNG (flytende naturgass) og tilbyr regassifisering av FSRU-enheter (Floating Storage Regasification Unit). Selskapet eier og forvalter flere LNG-fartøy i ulike størrelser. Selskapet er registrert i Bermuda.





TRÅDOVERSIGT