Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Harboes Bryggeri


122368 12campus 26/9 2024 22:15
0
Oversigt

Efter at have nærlæst regnskabet for 1. kvt (forskudt regnskabsår), må jeg sige, at jeg synes det er pænt.
Mit problem er bare, at jeg havde sat næsen op efter mere. Jeg er skuffet over, at man ikke kan løfte afsætningen. Der er i de seneste mange år investeret mange penge i produktionsapparatet. Kapaciteten i dag overstiger i væsenlig grad det effektuerede. Det er selvfølgelig godt, at man forbedrer marginerne, men det er skidt, at der ikke sker en stigning i afsætningen. Jeg synes desværre ikke regnskabet kan retfærdiggøre de seneste 6 måneders kursstigning.



26/9 2024 22:34 Match 0122369



Jeg har også fulgt Harboe gennem de seneste 6 måneder, både på grund af dine og DeepDives indlæg her i debatten. Jeg tror, at vi nok i vore indlæg havde forventet en opjustering af forventningerne til 24/25, og den kom ikke.

Men jeg er fortrøstningsfuld, og en del af kursfaldet efter Q1 er ok på grund af den manglende opjustering, men CFO Simon Andersson er klar i mælet vedrørende udsigterne for Harboes evne til at eksekvere, og en omsætning på - skønner jeg - 2 mia. kr. Et EBITDA på 150-190 mio. kr. og et resultat før skat på 60-100 mio. kr. berettiger en kurs over 200 kr. som jeg ser det.

De store kursudsving intradag, som vi har set, er givetvis skuffede investorer, der som nævnt havde forventet mere. Men der har været købere på det nuværende kursniveau, og jeg beholder mine Harboe-aktier.

Jeg tror også, at Harboes energiregning fra 2025 bliver væsentlig lavere end forudsat i regnskab 23/24, og det kommer vi nok til at høre mere om i H1 regnskabet.

Ydermere var indre værdi for Harboe-aktien ved indgangen til det nye regnskabsår 173,50 kr. Vi har at gøre med et solidt og fremover flot indtjenende selskab at gøre.



TRÅDOVERSIGT