Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Peter Schiff's forudsigelser


13039 loevquist 6/6 2009 00:23
1
Oversigt

Det er interessant at se, hvor mange mainstream eksperter, der i tidens løb har grinet af Peter Schiff, hvis forudsigelser har vist sig at være helt korrekte.
Desværre er Schiff til tider lidt ekstrem og nyder at tage det pessimistiske parti på en patriotrisk måde. De grundlæggende principper han fremfører fejler dog intet.


Jeg mener stadig der er flere dårlige nyheder i vente, så vil råde folk til ikke at sluge alt de hører i mainstream medierne, men derimod konstant afveje argumenter fra begge sider af sagen.

En anden tilhænger af den østrigske økonomi er Ron Paul, som også fremfører en række interessante pointer:


Venlig hilsen
loev



7/6 2009 22:23 sensus1 013109



Jeg hører også til en af hans fans. Jeg ser iøvrigt også tit nogle af Ron Paul`s indslag, hvor der ligger nogle på You Tube hvor han tager fat i både Bernanke og Greenspan i høringer i Congressen.



7/6 2009 22:41 loevquist 013111



Haha, ja, Ron Paul er ganske enkelt fantastisk. En vaskeægte ildsjæl, der tydeligvis bærer en passion for sin profession. Det er 100% god inspiration.



TRÅDOVERSIGT