Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

En historie fra det virkelige computerliv.


18442 CHjort 11/9 2009 02:26
4
Oversigt

Jeg var lige stået af lokalbussen, da jeg fik øje på et virkeligt velkonfigureret objekt, med nogle ordentlige attributter. Hun lignede ikke en der havde gået i cluster, snarere fra en bad sector.

Pludselig vendte hun sig om og oprettede en forbindelse mellem vores øjne. Jeg stod som linket til jorden - jeg var hendes slave. Jeg spurgte om der var noget, jeg kunne serve hende med og hun svarede, at hun gerne ville være host for mig - bare os/2, så der ingen interrupts ville være. Min clockfrekvens steg voldsomt og jeg følte mig som en mac-mand i en pc-konference.

Kort efter sad jeg i hendes kabinet og scannede environmentet, mens hun calibrerede sig til optimal ydeevne. Jeg gik over til window'et og uden for var luften fuld af bugs. I karmen stod et billede af hende og
hendes mand! Så var hun jo til multi-processing?? Nå!!

Men pludselig kom hun ind i stuen og jeg slog over i chat mode. Efter ca. 6 minutter var hun klar til opkobling og jeg trak kablet ud. Hun så spørgende på det, og spurgte, om den ikke var lidt lille af et
joystick at være. Jeg svarede hende at den bare var lidt komprimeret når den var inaktiv, så den skulle bare lige bootes op. Derefter tog jeg min virusbeskyttelse på og førte vores interface sammen.

2 timer efter kom jeg med en uploading og disconnectede. Men hun ville have mere, så hun hev en ny Viruschecker frem og sagde, at hun var vild med mænd, som ville køre i safe mode. Jeg svarede at sådan var jeg bare, og installerede den nye opgradering. Efter endnu 2 timer måtte jeg sende en time-out pga. overflow i hendes gate.




TRÅDOVERSIGT