Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Bioporto - fasten your seatbelts...


20118 stengård 29/9 2009 16:36
Oversigt

her er en dugfrisk Koral-analyse... noget mere gennemarbejdet end AU :)29/9 2009 20:58 CHjort 020122Når nu Korral har fundet tid og afsat resurser til en så nøjagtig og gennemgribende analyse, er der da kun en fornuftig ting at gøre.

Køb før din nabo, pantsæt svigermor, kone og børn- belån alt hvad du har mulighed for og om ca. 1 år kan du så sælge til noget der ligner 3 gange dagens kurs.

Det er da en wind/wind-
forudsat du ikke ender med 3x svigermor(d).

Skadesanmeldelser

Oven i sit uheld, er nogle så uheldige at lave en uheldig formulering i skadesanmeldelsen.
Her er eksempler fra folk med bilforsikringer:

Jeg kastede et enkelt blik på min svigermor, som sad på bagsædet, og kørte direkte ud over skråningen.

Uheldet skyldes, at den anden nær havde undgået mig.

Vognen foran mig slingrede så voldsomt, at jeg selv måtte svinge flere gange, inden jeg omsider ramte den.

Hvis føreren af den anden bil var stoppet nogle meter bag sig selv, var uheldet aldrig indtruffet.30/9 2009 07:44 Kim 020123Hm hm hm ....... Ja hvis deres analyse ellers holder vand, så vi jo alle glade og tilfredse, men jeg ved faktisk ikke hvor seriøs jeg skal tage Korral ?

Her tænker jeg alene på deres overskrift ........ " fasten your seatbelts "

æææææææææh, det virker LIDT opskruet ( men selvfølgelig spændende )

bare det så ikke ender med " Hello Houston, we are craaaaashiiiiiiiing MAYDAY MAYDAY, Roger over and out "...........

Dette firma ( Korral ) hvor store aktieinterresser har de selv i BioPorto ??

mvh Kim30/9 2009 08:16 stengård 020124jeg ved det er vanskeligt at tro, men såvidt jeg kan regne mig frem til er Korrals tal alt for LAVE.... jeg lader den lige stå et øjeblik.

Når patentet er tildelt, når OBS-listen er en saga blot, når produktionsaftale med den ukendte partner bliver offentliggjort, når der er indgået en aftale med enten Abbott/Biosite - så vil de 20 være for lavt... og så kan jeg ikke indse hvorfor man skal regne med en lavere penetreringsgrad for en nyremarkør end en hjertemarkør - især set i lyset af at BioPorto jo får ALLE de diagnostiske selskaber spændt for markedsføringsvognen - idet de "let" kan kalibrere deres laboratorieudstyr til NGAL-testen

Selskabets medarbejdere hos Korral har aktier - men det er såvidt jeg ved tale om "normale" portioner hos medabejderne. Korral og BioPorto har ikke noget formaliseret samarbejde længere - så jeg tror mere du skal se analysen som et resultat af at mange af Korrals kunder har Bioporto og at de FORVENTER at Korral holder dem opdateret - det er jo ikke alle (endnu) der læser PI :)30/9 2009 08:39 Kim 020125Jeg håber bare at de ikke har smagt på et glas vand som er kommet ud af et Biorek-anlæg........ dét lader jeg til evighed stå som skræmmekampagne for mig selv som investor30/9 2009 08:47 stengård 020126ja det var en grum historie... nu ser det vist ud til - efter kapitaltilførsel, nedskrivninger med mere, at der er ved at være bedre styr på det - men det ser ud til at man nu er oppe på 60% af kapaciteten... gad vide hvad der egentlig blev af Eliassen, Rasmussen et al.

http://www.dr.dk/Regioner/Bornholm/Nyheder/Midtbornholm/2009/08/19/141652.htm®ional

det gamle selskab er åbenbart under ombygning http://www.bioscan.dk/TRÅDOVERSIGT