Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Øl-markedet i USA.


20193 collersteen 3/10 2009 10:21
Oversigt

Her er lidt fra Cramer. Noget kunne tyde på at priskrigen i USA er ved at være ovre, og man kan så overveje om vi før eller siden vil se det samme må de mere modne markedr i Vesteuropa, nu hvor konsolideringen der også er ved at være ovre.
Jeg mener at markedet ved sidste regnskabsaflæggelse var overrasket over Carlsbergs indtjening i Vesteuropa. Det bliver i hvert fald spændende at se fremover, for der skal jo også tjenes penge til at servicere de gældsforpligtelser som visse selskaber har påtaget sig.... og det er jo ikke ligefrem noget en priskrig hjælper på.
Nu kigger jeg jo kun på procenter og ikke på prisen, når jeg dagligt køber min 12-pack Bjørnebryg, men umiddelbart siger min hukommelse mig at priskrigen herhjemme på eks. Carlsberg-kasser er ved at være ovre. Jeg kan da ihvert fald ikke huske at have set kasser til 75kr eller 80kr for nyligt i tilbudsaviserne.

Jeg købte iøvrigt en lille smule Carl i luk i går i 333, men det var mest som et gamble på et lille rebound ovenpå det massive sell-off.

Men se selv videoen fra Cramer. Han nævner såvidt jeg hørte også lidt om stigende priser i UK på et tidspunkt, og der er Carlsberg jo ret store.

TAP og MO (hvor man får en del Cigaretter med i købet også... men god dividende på 7-8% mener jeg) er de navne Cramer snakker om.

http://www.cnbc.com/id/15840232?video=1283174368&play=1TRÅDOVERSIGT

20193 Øl-markedet i USA.
3/10 10:21 collersteen 0