Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

ProInvestor.com


20591 moriarty 16/10 2009 05:45
9
Oversigt

Ak jeg havde skrevet et langt indlæg om godt og skidt ved siden, som gik tabt. Så nu får I altså den "korte" version i stedet.

Tillykke med det nye site, det ser alt sammen flot ud, men her er lidt kritik:

Tooltips
Der mangler tooltips på mange iconer og knapper som jeg ikke kan lure hvilke funktioner har. Sæt hellere for mange tooltips på end for lidt.

Hvem chatter?
Chatten forekommer mig som værende rent gætværk om hvem der er online og hvor vidt der er samtaler igang eller ej. Kan man ikke bygge en indikator for hvem der er på? Det kan være noget så simpelt som en tæller over aktive profiler på siden. Den kunne man så klikke på og se hvem man kan snakke med i chatten?
Har I også tænkt på hvor meget "støj på linien" der kommer i sådan en chat hvis der først kommmer rigtig mange brugere herinde. I sin nuværende form forekommer chatten mig i bedste fald som en morsom gimmick og i værste fald som komplet ubrugelig.

Brug samme antal decimaler på tickers over hele sitet
Overskriften siger sig selv. Er der noget grund til at der skiftevis vises "change" med 3 eller 2 decimaler? Vælg en stadard til sitet "and stick to it". Det fornemmeste job for et investorsite er at sørge for overskuelighed!

Targets
Når man sætter et target på en aktie, så vil der af "loggen" eksempelvis stå "akademikeren has set the target for the stock"
Det giver ikke rigtigt nogen mening? Er det fordi der er en fejl i systemet der gør at selve aktien man sætter target for ikke bliver nævnt? Eller skal den ikke nævnes? For i så fald bør det slet ikke fremgå af loggen at den og den har sat et target. Informationen er jo mere eller mindre ubrugelig?

Reklamer
Der er ret mange reklamer på sitet, og de er placeret lidt irriterende. Nuvel en reklame i toppen og i sidebaren er helt iorden i min bog, men I lader til at have strøet dem ud over siden rimeligt lemfældigt. Der er for mange af dem, og helt galt går det på forummet hvor man skal præsenteres for "støj" mellem hvert eneste indlæg. Igen er "overskuelighed" nøgleordet på et investorsite og sammenligner jeg Jer med Euroinvestor (Som også er slemme når det kommer til reklamer), ja så ligger I gennemsnitligt langt over Euroinvestor i antallet af reklamer ned over siden. Det skal samtidig ses i lyset af at I har langt mindre reelt indhold.

Jeg kunne forestille mig at det i længden ville være brugerbetaling på speciel-moduler og indhold der skulle udgøre en væsentlig indtægtskilde for siden, og at man med tiden ville skrue ned for reklamemængden? Hvis det er tilfælde tror jeg at I skyder jer selv i foden ved at lancere med så mange reklamer? Så hellere en moderat mængde reklamer i håb om at tiltrække flere brugere i længden, også selvom det måske betyder et tab på reklamepenge kontoen indtil at det kan løbe rundt.

Sidst men ikke mindst validerer siden ikke specielt godt hos W3.org
I skrivende stund får jeg således 807 fejl og 357 advarsler.
Jeg kunne skrive flere sider om hvorfor det er rigtigt skidt, men det er I sikkert klar over og formodentligt er det noget I arbejder med.

Derudover vil jeg igen rose jer for visionerne. Det er rart at der er nogle der kan se mulighederne i at bygge et investerings site i community ånden, og så endda optimeret med røvfuld AJAX, så der ikke er et øje tørt :)



16/10 2009 05:49 moriarty 120592



Hva' faen?
Tagget som "Lounge" gør at jeg bare har sendt indlægget ud i den digitale intethed?



16/10 2009 06:32 Kim 320593



Rigtig enig

Al begyndelse er svær, og det er det også for holdet bag dette site. Men mange forbedringer er dukket op med .com, og flere vil komme til.

Det JEG mangler mest, er at sitet bliver DANSK i stedet for engelsk.... Husk på vi er DANSKERE stort set alle herinde...

Kim



16/10 2009 08:19 020594



Hej Moriarty,

Tak for din kommentarer og også dine gode forslag. Bortset fra det med reklamerne og chatten er jeg meget enig. Nogle af de ting du nævner er bugs som vi lige skal af med, specielt dem has set target for the stock.

Så det er bare med at fortsætte vores dialog om hvad vi godt kan tænke os at et investor site og så bygge det. Fordelen ved PI er jo at vi selv er investorer så vi tænker ens og det gør vores programmører også.

Til Kim. Sitet kommer på dansk......i dag!



16/10 2009 08:35 020596



Ja jeg skylder jo nok også at sige, at en række andre nye ting kommer op i dag, udover portefølje modulet kommer der også noget på Workbench og så er der klasket en del bugs.



TRÅDOVERSIGT