Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fingerprints - vigtig market driver


24605 cyber 17/1 2010 04:08
1
Oversigt

EMEA biometri markedet byder på betydelige vækstmuligheder, siger Frost & Sullivan

Det biometriske marked har fået støt fart i EMEA-regionen (Europa, Mellemøsten og Afrika) i de seneste år. De forskellige statslige projekter forventes at opveje de negative virkninger, som den nuværende økonomiske recession har på den kommercielle og finansielle sektor. Infrastrukturens sikkerhedsmæssige udvikling samt e-pas vil være drivkræfterne i markedet.

Ny analyse fra Frost & Sullivan fastslår, at EMEA biometri markedet tjente ? 216.1 millioner i 2008, og forventes at nå op på ? 1,058.0 millioner i 2015, en sammensat årlig vækstrate (CAGR) på 25,5 procent fra 2008 til 2015. Teknologier der er omfattet i denne undersøgelse: non-AFIS, ansigtsgenkendelse, iris genkendelse, håndgeometri samt stemme og signatur verifikation.

Der er stor efterspørgsel efter mere pålidelige, præcise og sikre foranstaltninger for at validere og godkende personer både fysisk og via netværk/IT-adgang, bemærker Frost & Sullivan Industry Analyst Matia Grossi. Derfor er biometriske teknologier, herunder fingeraftryk, ansigt og irisgenkendelse i stigende grad at finde til fysisk/logisk adgangskontrol, transaktionsdata autentificering, tidsregistrering, rejse/identitetspapirer og grænsekontrol applikationer.

Konvergens af sikkerhed for fysisk og logisk adgangskontrol ved brug af chipkort med indbygget fingeraftryk teknologi er en vigtig marked driver. Det forventes at blive standard i mange organisationer for sikker identitets forvaltning.

Den Internationale Organisation for Civil Luftfart vil have biometriske pas, og biometriske nationale id-kort, kørekort og sundhedspleje kortsystemer forventes også at få fart i flere europæiske lande i de næste tre år.

Mon ikke heldet snart vender for vore "svenske" venner på EI?

http://www.fingerprints.com/Technology/Implementations.aspx




17/1 2010 04:35 cyber 024606



Det er Euro-tegnet der ikke lader sig genkende: Ny analyse fra Frost & Sullivan fastslår, at EMEA biometri markedet tjente ? 216.1 millioner i 2008, og forventes at nå op på ? 1,058.0 millioner i 2015



TRÅDOVERSIGT