Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

et bio forslag.


28228 Hya 15/4 2010 21:23
4
Oversigt

http://www.peregrineinc.com/

PPHM jeg har nævnt den tidligere, men vil lige nævne den igen, da jeg tror det kan blive en rigtig god langsigtet investering.

man skal naturligvis ikke investere hele formuen på satset - men blot købe for et mindre beløb og glemme alt om at man ejer dem long, indtil de kommer i mål til sin tid - for de kunne godt blive de nye "dndn" på sigt.

der er kommet mange gode news på det sidste.

Vh Hya



15/4 2010 21:34 Hegu 028229



Tak Hya. Dine råd plejer at være værd at følge.

I samme boldgade har jeg har pt lidt DNDN (kurs 21), Algeta (købt i dag på kurs 76), og PCIB, som er næsten gratis, da jeg solgte det meste, da den steg 100 % på en dag for kort tid siden (har dog suppleret i dag i kurs 44).



Med venlig hilsen

Hegu



16/4 2010 10:29 Solsen 328236



Et par andre tip - "uden ansvar"

RDEA .... lige haft emission og store insiderkøb

ARIA .... der sker et eller andet snart. Stort insiderkøb ved sidste emission i 1,75. To gode potienelle drugs i pipen og samarbejde med Merck - risiko for tilbagefald da de skal have penge i år - prøver at indgå aftale med Merck der skal finansiere driften fremover.

IMGN .... søger approval på et stof der kan være afløseren for Herceptin - søger efter fase 2 gennem Roche samarbejdet - evt. approval allerede i år, har en teknologi som gør den til oplagt opkøbsemne.



TRÅDOVERSIGT