Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Huntexil er stadig lovende.


28881 Tyregod 4/5 2010 18:40
3
Oversigt

Jeg har ligesom mange andre været chokeret over at ma n kunne lave en statistikfejl der gjorde, at man ikke nåede det vigtige endpoint. Jeg er ikke klog på medicinalforskning, og det er der vist heller ikke rigtig brug for i den foreliggende situation, men sund fornuft og evne til informationssøgning er ganske gode redskaber.

De har lavet en statistikbrøler, der i skrivende stund har kostet aktionærerne 1,75 mia. kr. !! Flot flot, jeg var ikke blandt de stakler der tabte, men er i dag gået TUNGT i aktien i 102.

Det har jeg gjort på baggrund af sund fornuft. Hvad ved vi?

Vi ved at aktien FØR den glade nyhed i februar lå i 80 kr.
Vi ved, at NS har 900 mio kr. på kistebunden, det svarer til ca. 38 kr. pr. aktie.
Vi ved, at hvis Huntexil slår helt fejl, så vil kursen falde til ca. 50 kr.
Vi ved, at hvis Huntexil lykkes, så er enden på den historie kurs 2000 kr.
Vi ved, uagtet statistikfejl, at produktet virker på patienterne.
Vi ved, at det er en meget grim sygdom, hvor patienterne længes efter behandling.

Det er det vigtigste her: Produktet virker, og jeg vil gerne se FDA afvise produktet, når det virker. Det gør de næppe.
Risk/awardforholdet er i kurs 102 kr. helt fænomenalt, og jeg anser det ikke for usandsynligt, at NS nu er et opkøbsemne for en medicinalgigant.

Så varm anbefaling til den risikovillige investor, idet jeg henviser til Sydbanks udmærkede analyse, de skriver følgende, da kursen lå i 132 kr:

"vores vurdering usikkerheden omkring Huntexil, at MermaiDH-studiet ikke længere møder det primære effektmål. Vi forventer stadig, at Huntexil bliver godkendt ba-seret på de nuværende studier. Der er dog en øget risiko for, at myndighederne vil kræve yderligere studier før en godkendelse, når MermaiDH-studiets primære effektmål ikke er nået. Derudover fremstår de samlede resultater for MermaiDH-studiet ikke så stærkt som tidligere. Vi nedjusterer på den baggrund vores sandsynlighed for, at Huntexil kommer på markedet fra 80% til nu 70%. Dagens nyhed er dermed ikke katastrofal, og vi ser fortsat højere værdi end den nuværende aktiekurs alene i Huntexil-projektet".



4/5 2010 20:32 Tyregod 228885



Og så må jeg tilføje, at aktien sandsynligvis fik et ekstra gok i nøden på 20 % pga. af den selvbestaltede ekspert, Peter Aabo, fra sammenrendet af amatører, Aktieugebrevet. Fyren er tydeligvis blankt amatør, og har ingen forudsætninger for at vurdere NSs Huntexilstudie. Jeg har lige læst mandens analyse fra februar, og selv en lægmand som jeg kan se, at manden vrøvler.

Og så er jeg alvroligt bange for, at "Deflation" der hærger på EI, er Peter Aabo. Der er et stort sammenfald i de ting de siger.
T.



5/5 2010 00:21 gentogen 128892



Lad det være sagt med det samme. Jeg ved ikke ret meget om casen (så tag kommentarerne med forbehold), men jeg kan da se, at NS tidligt i marts offentliggjorde dette:

Additional analysis of results from the study shows that Huntexil® not only has symptomatic effect, but also appears to slow the underlying disease progression depending on the patients' disease-genotype. In line with recently published academic findings (Aziz et al., 2009, Ravina et al., 2008), data from the placebo treated patient group in the MermaiHD study confirm a strong correlation between the length of the Huntington's disease gene and the rate of symptoms progression. The more CAG repeats there are in the gene, the faster is the progression of clinical symptoms. In the Huntexil® treated patients the CAG dependent rate of motor symptoms progression as observed in the placebo group, was not apparent, lending support to the drug's ability to potentially modify the underlying disease progression.

Following these important additional findings, NeuroSearch has filed a patent application covering the ability of Huntexil® to slow down the progression of disease in symptomatic Huntington patients as well as prevent the occurrence of symptoms in pre-manifest subjects. The patent application describes the discovery that Huntexil®, in addition to its ability to reduce symptoms as previously shown, demonstrates disease modifying properties. The patent application also covers other proprietary compounds in NeuroSearch's portfolio of dopaminergic stabilizers.

Professor Justo García de Yébenez, Hospital Ramon y Cajal, Madrid, Spain and primary investigator in the MermaiHD study, commented;

?The new findings from the MermaiHD study pointing towards a potential disease modifying impact from treatment with Huntexil® are very important. Apart from offering an improvement of symptoms associated with the disease, ability to slow the underlying disease progression would be a tremendous step forward in the treatment of Huntington patients, potentially starting already at the pre-symptomatic stage. I am looking forward to working together with NeuroSearch to further investigate the full potential of Huntexil®.?

Så vidt jeg kan vurdere ud fra ordvalget i den nyeste pressemedelelse, så er konsekvensen af de seneste analyser vel, at produktet IKKE (som i ovenstående)har har effekt på selve sygdommen. I den første analyse troede man (første afsnit), at produktet virkede helt uafhængigt af CAG modsat placebo, mens at den senere analyse viser, at produktet kun virker (i statistisk forstand), hvis man korrigerer for CAG.

Jeg er ude af stand til at vurdere, om symptombehandlingseffekten er af stor betydning eller ej, og dette er hverken en anbefaling af køb eller salg, men hvis ellers ovenstående er rigtigt forstået, så er det vel ikke underligt med en del usikkerhed, når der nu altså netop IKKE kan påvises en såkaldt "disease modifying impact". De nye analyser må vel betyde vel betyde, at NS ikke længere kan påstå at midlet kan "slow down the progression of disease", men må nøjes med "symptomatic effect".

Det er muligvis godt nok i sig selv, da symptombehandling selvfølgelig er helt relevant, men det betyder vel, at situationen ser anderledes ud. Det er vel også derfor, statistikeren er blevet fyret.






TRÅDOVERSIGT