Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Genmab A/S, 27 November Kl. 16:00 Læs mere her

Exiqon - 1.kvt.


29369 collersteen 19/5 2010 09:20
Oversigt

1.kvt. regnskab fra Exiqon.
http://www.proinvestor.com/news/485055/Exiqon-AS---De..

Der er da ihvert fald pæn organisk vækst at spore - selvom man selvfølgelig lige skal være opmærksom på at der sammenligned med 1.kvt 2009, som jo ikke ligefrem var noget lyst kvartal i særligt mange virksomheder.
Omkostningerne falder og omsætningen stiger - det er da i hvert fald en start.

KLIP
Omsætningen steg 29% til 20,7 mio. kr. (16,0 mio. kr.) Den organiske vækst i salget af forskningspro-dukter i Exiqon Life Sciences (inklusive Pharma Services) udgjorde 45% eksklusive tredjemands OEM-salg og éngangssalg af reagenser knyttet til licensaftaler i samme periode sidste år.
? De samlede driftsomkostninger faldt med 30% til 21,9 mio. kr. (31,3 mio. kr.) som følge af den re-strukturering, selskabet gennemførte i 2009 for at forbedre sit cash-flow.
? Bruttoresultatet blev forbedret med 118% til 11,1 mio. kr. (5,1 mio. kr.).
? Resultatet af den primære drift (EBIT) steg 59% til -10,8 mio. kr. (-26,6 mio. kr.)
KLIP

Det næste nyhed må være en løsning på Oncotech - jeg synes man åbner en lille dør på klem for at det måske ikke engang vil være muligt at forære det væk. (det er jo nedskrevet til 0 kr)
Vi får at se - man regner i hvert fald med at have afsluttet forhandlingerne inden udgangen af 2.kvt. I fald man får lidt penge ud af det vil der så måske ligge en lille opjustering og vente?

KLIP
Processen med at afhænde Oncotech, Inc. (ophørte aktiviteter) pågår, og forventningerne til effekten af de ophørte aktiviteter fastholdes. Selskabet undersøger samtidig mulige alternativer med henblik på at sikre en optimal finansiel position, i fald selskabet må revidere planen om at frasælge Oncotech, Inc.
KLIP


Exiqon's profilside: http://www.proinvestor.com/aktier/Exiqon/EXQ.CO19/5 2010 09:51 troldmanden 029373Ja det går klart i den rigtige retning deres igangværende turn around på oms og udg siden for deres fortsættende aktiviteter. Men de er presset tl at finde en hurtig løsning på frasalget af Oncotech. Ellers så vil vi se en snarlig kapital rejsning.

Ærgerligt man ikke bor på djævleøen. For så ville jeg ret gene have været inde at se præsentationen af dagens meddelelse. For dem der evt åtte have den interesse så ka alle og enhver møde op kl 1115-1215 på fondsbørsen for at overvære en gennemgang af regnskabet og de strategiske tiltag de har.

Adressen er NASDAQ OMX, Nikolaj Plads 6, København K.

Måske vi er så heldige at vores Exiqon ekspert Oneofakind møder op og live chatter derfra

19/5 2010 17:28 TGSC 029400Jeg hæfter mig ved at selskabet er på vej tilbage på sporet til at opfylde sin målsætning om at være overskudsgivende i 2012, hvis udviklingen fortsætter.

Men med 20mio i kontanter og 11mio underskud pr. kvartal er der to kvartaler tilbage til kassen er tom - kan det passe?

Oncotech-forløbet var mere end en ridse i lakken eller en bule i karosseriet - det svarer vel til at køre med det ene hjul blokeret.
Det kan måske udskyde overskudstidspunket.20/5 2010 08:20 Stinker 029416Danskes kommentar lyder idag således:

"Exiqon (Sell, Downgrade) The Oncotech division is putting a significant amount of pressure on the remaining cash position as the divestment is yet to be seen. We believe it is unlikely that a sale will be made in Q2 and it seems certain that Exiqon will need additional near-term funding to resolve its funding issues. We reduce our recommendation to Sell (from Hold) and cut our 12-month target price to DKK7."TRÅDOVERSIGT