Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Min spareplan med mere


29987 cyber 5/6 2010 18:48
5
Oversigt

1. Fjern rentefradraget i alle afskygninger (lempelig afvikling).
2. Beskat gevinster ved salg af fast ejendom (hurtig indførelse).
3. Indfør en særlig høj bankskat, der rammer ekstraordinær profit samt løn og bonusser til topledelserne (IMF).
4. Beskat multinationale selskaber på deres omsætning i dk.
5. Indfør borgerløn (et minimumbeløb til livets opretholdelse for alle over 18 år, dyrtidsreguleres), afskaf andre sociale ydelser (offentlig ansatte fra borgerservice omskoles til produktive stillinger).
6. Indfør obligatoriske produktionsskoler i forlængelse af folkeskolen, ansæt udviklingsfolk fra erhvervslivet.
7. Brandbeskat tobak, alkohol og spiritus.
8. Genindfør stempelafgiften - beskat forbrugslån.

De økonomiske vismænd er ikke taget med på råd




5/6 2010 19:08 HRmunk 029990



Avanceskat ved salg af fast ejendom. Det vil sige, at hvis man får job i en anden landsdel sælger sit hus, så kan man pga avancebeskatning ikke købe sig et tilsvarende hus.

Borgerløn, altså efterløn fra 18 års alderen? Undskyld hvis jeg kommer til at grine(eller græde)! Vist ikke lige det vi har brug for med mindre du er villig til at fjerne alt der hedder velstands og velfærdssamfund.

Obligatoriske produktionsskoler? For alle?

Brandbeskat tobak og alkohol. Allerede indført.

Genindføre stempelafgift. Også hvis rentefradaget er afskaffet?




5/6 2010 19:42 cyber 029991



Selvfølgelig skal man beskattes af en fortjeneste, da ligemeget hvor i landet du har tænkt dig at bo, har du ikke råd til at købe, kan du jo leje.

Borgerløn har ikke en skid med efterløn at gøre, synes snart alle har fået den efterløn galt i halsen, forslaget går på at fjerne andre sociale ydelser og flytte uproduktiv arbejdskraft over i en produktiv sektor. Det skulle give en stor besparelse og motivation for at arbejde, da beløbet skal være absolut minimum (man får jo alligevel et eller andet). Ingen gider leve for en almisse, de kan ikke klage, de ved, at de ikke kan få mere, ingen forhandling, ingen spild af tid, træk i arbejdstøjet, hvis du vil have mere end til en leverpostejmad.

Produktionsskoler konstrueres med basis i udvikling af nye teknologier, for på sigt at skabe nye arbejdspladser, kald det en slags tænketank for de unge. Det kan de sagtens bruge et års tid på. Meget spændende, kan selv lide fancy robotter fra ABB.

Tobak, alkohol og spiritus kan godt smækkes 100% op, no problem.

Forbrugslån skal da beskattes, jeg gider ved gud ikke betale for andres goder - haha.



6/6 2010 08:01 HRmunk 030002



Tobak, øl og spiritus +100% op, no problem. Du har ret, no problem. I hvertfald ikke for mig og de fleste andre. Vi spænder bare traileren for bilen, og så henter vi så mange smøger og øl i Tyskland, du ikke drømmer om. Hurra for EU`s indre marked(troede aldrig jeg skulle sige det).
Selvfølgelig er der nogen fattige, som må købe herhjemme. Men skide være med det. De fattige er nogen røvhuller.

Beskatning af forbrugslån? Du siger, at du ikke gider betale for andres goder. Hvis du har afskaffet rentefradaget, hvordan betaler du så til andres godet?

Borgerløn: Formål at flytte uproduktiv arbejdskraft over i en produktiv sektor. Du mener vel flytte produktiv arbejdskraft over i en uproduktiv sektor, det vil ihvertfald være resultatet.

Foruden at avanceskat på fast ejendom er bureaukrati på et højere plan, så skabes der væstentlige indkaplingsproblemer, som at handelen med fast ejendom risikerer at gå i stå alene for at undgå skattebetaling. Og vil hæmme mobiliteten på arbejdsmarkedet.



6/6 2010 11:54 cyber 030006



Smøgerne bliver selvfølgelig ligeså dyre i Tyskland, sundhed frem for alt i EU

Den uproduktive arbejdskraft kommer fra den administrative kommunale sektor, der bliver overflødig, når borgerlønnen indføres. Den produktive del, er den landet lever af, og det er ikke service. Du må selv studere vores BNP, så du kan få et indblik.

Ligemeget hvor meget der går i stå, så er det pricipielt forkert, at man kan spekulere i handel med ejendom uden at blive beskattet af en gevinst.

Dagpenge og efterløn er forsikrede produkter, som man ikke bare kan eliminere udenom arbejdsmarkedet og den enkelte lønmodtager, det er jo tyveri. Belåning derimod er på andres bekostning, og skal derfor koste en bondegård. Lån rammer betalingsbalancen mere end noget andet.



5/6 2010 20:21 cyber 029993



Overskuddet på betalingsbalancen presses mest af den stærke vækst i danskernes forbrug samt i boliginvestering, ikke så meget af lønniveauet.

Derfor beskat det lånefinanserede forbrug, så almindelige opsparere ikke pålægges unødig skat, for at vi skal kunne balancere.



6/6 2010 00:11 Sparks 029998



Det kan jeg tilslutte mig, selvom jeg selv ville blive ramt af pkt. 7.

Dog bryder jeg mig ikke om 'borgerløn', dvs. modtage penge bare fordi man bor her i landet.

I stedet kan den skattefri bundgrænse sættes ved kontanthjælpsgrænsen.

Det vigtigste er at fjerne alt der hedder skattefradrag.
De mange djøffere mv. der vil blive arbejdsløse på den konto, kan så sættes til produktivt og værdiskabende arbejde.







6/6 2010 00:51 Rinus 029999



Kan jeg tilslutte mig, (godt du ikke har taget øl med under 7 :)



6/6 2010 01:02 cyber 030000



De alkoholfrie øl slipper for min afgift, men du må desværre punge ud, hvis du skal drikke dig stangstiv - haha..



6/6 2010 01:39 cyber 030001



I Rusland falder skattehammeren på alkohol:

Der er ikke noget at sige til, at skatten på øl i Rusland er tredoblet, over halvdelen af alle dødsfald skyldes alkohol (blandt dem mellem 15 og 54 år).

Carlsberg og andre bryggerier beskyldes for at tilsætte ren alkohol i øl, der bliver solgt i Rusland.




6/6 2010 20:48 Rinus 030012



det overlever jeg nok.



7/6 2010 11:34 JørgenVarnæs 230020



Det er vel meget mere et politisk manifest end en spareplan, du præsenterer her Cyber.

På trods af, at du anerkender den private ejendomsret, så er dine ideer helt ovre i den marxistisk/leninistiske boldgade her. Der er ikke meget frit valg og borgerne skal aflønnes med borgerløn. Sidst denne slags politiske programmer var på dagsordenen var under Sovjetunionens storhedstid. Det var den gang danske politikere på venstrefløjen flokkedes om lederne i DDR, den socialdemokratiske regering indstillede Ceaucescu til Elefantordenen og nyttige idioter gladeligt optrådte i Pravda som sandhedsvidner om demokratites "monumentale mangler og brutalitet". Det var galemandsideer dengang - og det er det også i dag.

Som spareplan må må din plan siges at dumpe med et hult drøn. Ikke et eneste spareforslag fremdrager du. Det er en perlerække af skatte- og afgiftsforhøjelser og det er et par løse forslag til udgiftsforhøjelse fra den kommunistiske skole.
Følges dine ideer - f.eks. den med beskatning på omsætning af "udenlandske" firmaer - så vil det medføre et sandt exodus af virksomheder fra danmark, da det vil være en de-facto expropriering af virksomhederne. Og hvordan defineres i øvrigt en udenlandsk virksomhed?

Der skal anderledes aggressive og fremsynede tiltag til. Skatterne skal ned og udbudet af arbejdskraft skal gøres større. Vi skal have færre med snablen ned i kassen og flere, der vil (og kan) spytte i næverne - og i kassen.

Det er på tide, at der kommer noget "sense of urgency" blandt politikerne og i særklasse i en befolkning, der ikke vil indse, at de skal bidrage og ikke blot snylte på velfærdssamfundet. Der skal ske noget og vi skal bidrage - ellers vil basen for vores velfærd forsvinde mellem fingrene på os i løbet af MEGET kort tid. Eksemplerne er talrige - og i dag kommer der endnu et vink med en vognstang: Vores industri er på vej til udlandet og kommer ikke tilbage:
http://epn.dk/brancher/industri/article2090139.ece

Kom nu i gang Danmark



7/6 2010 12:07 HRmunk 030022



Fuldstændig enig Jørgen Varnæs lige indtil at du kom til at skatterne skal ned. I en situation med stort underskud skal skatten op. Jeg er fuldstændig enig i alle de øvrige ting du nævner, men skattenedsættelser er ikke selvfinansierende, og når der er (stort) underskud, så gavner man altså ikke økonomien ved at sænke skatterne.



7/6 2010 12:12 JørgenVarnæs 230023



udgifterne skal selvfølgelig så meget ned, så skatterne også kan sættes ned.

Jeg er jo ikke Sarah Palin

Hvis ikke vores virksomheder får et markant lavere omkostningsniveau, vil de ikke kunne skabe arbejdspladser. Og omkostningen til arbejdskraften i Danmark er så dyr, så vores konkurrencekraft er langt fra par. Det er grunden til, at vores industriarbejdspladser fordamper hurtigere end fadøl på en varm dag på Roskildefestivalen.

At vi kan klare os med et uændret indkomstskatteniveau er en udbredt illusion i befolkningen og blandt politikerne. 12-minutter og andre blålys er blot med til at stikke blår i øjenen på os. Vi er for dyre, for ineffektive og for dovne ifht vores konkurrenter - og det er sgu en skidt kombination.




7/6 2010 12:39 JørgenVarnæs 030024



...og for at det ikke skal være løgn, så strammer "socialdemokraterne til højre" indkomstskatteskruen betragteligt over de næste 3 år ved at fastfryse progressionssatserne.

Vi står i en situation, hvor vi har for højt omkostningsniveau - og så kommer regeringen gudhjælpemig med en "genopretningsplan", der giver os endnu højere omkostninger. Hvordan det hænger sammen kan jeg slet ikke hitte ud af.



7/6 2010 12:49 rytter 030026



...det er fordi det handler om nationaløkonomi... hvis ikke regeringen sikre Danmark et ligeså stort underskud som alle andre på blå stue risikere Danmark at komme til at hænge på for stor en del af regningen... I den nuværende fase gælder det om at spille sine "synd for kort" optimalt...



7/6 2010 12:59 cyber 030027



Du har ingen ideer Varnæs, kun en masse postulater og etiketter af skummel afstamning.

Jeg står som fortalt før midt i en udflytning af arbejdspladser, og er mere end mange bekendt med virkeligheden.

Som jeg også har nævnt før, er lånefinanseret forbrug/investering til stor skade for betalingsbalancen, tag den dog derfra, det er fakta.



7/6 2010 13:02 JørgenVarnæs 030028



Så ville det berige os andre utroligt, om du kunne komme med nogle konstruktive forslag, frem for at foreslå mere af det, som har skaffet os den nuværende situation på halsen.

Og så giver jeg dig lige et minuspoint for tonen. Du burde kunne føre en civiliseret konversation uden at ty til det usympatiske.



7/6 2010 13:08 cyber 030030



Lad det ligge, da du ikke selv kan se dine fodfejl.



TRÅDOVERSIGT