Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Eksplosion i vente - CTIC; NASDAQ, bio


30508 brainmoe 18/6 2010 19:43
Oversigt

Hej,

Vil høre om der er nogen, som sidder med CTIC (http://www.google.com/finance?q=NASDAQ:CTIC) i deres portefølje?

Jeg har valgt at gå tykt ind i denne aktie af følgende årsager samt høje risikoprofil:

* Umiddelbar downtrend er ved at tynde ud. Dermed forventes bunden at være nået i denne fundamentalt billige aktie på NASDAQ.
* 13 juni kunne CTIC melde ud i pressen om gode resultater for deres PIX301 trials hos patienter med non-Hodgkins Lymphoma. De fremviste, at Pixuvri gav patienterne 63% større sandsynlighed for at være i live 24 måneder sammenlignet med den nuværende behandling som kun gav 21% sandsynlighed.

* CTIC er ifærd med at gøre klar til submission for MAA (Marketing Aut. Application) for Pixuvri hos EMEA (European Medicines Agency). Dermed er vejen banet for større disponering for Pixuvri, de gode resultater som er offentliggjort samt potentielt eksplosive stigninger i denne højrisiko aktie. Nye oplysninger forventes allerede 06/11/10 !!

* 16 Juni blev det offentliggjort at AIFA Italian Medicines Agency GODKENDTE CTIC's italienske produktionsselskab aktivering af produktionen af deres kandidat stof Pixantrone. Dermed er der nu godkendelse for denne kandidat i pipelinen!

* CTIC ligger og svømmer på 0,470 - 0,495 og møder modstand på 0,500. Dens 52 ugers tidligere højde lå på 1,90 !! Så potentialet er enormt i denne aktie!

Er der andre som har informationer om aktien og som er med på skuden?

* Oplyser også, at der er fundet kapital til drift ind i 2011 og dermed har CTIC igen bevist, at de kan rejse kapital.
18/6 2010 21:57 tasiilaq 130511For den da... er der liv i Cell T. endnu? Utroligt CEO Bianco kan holde geschæften kørende... Og meget dårlig investering i min optik. CTIC har absolut intet vist andet end emmisioner. Hvor mange aktier har de efterhånden udstedt, 6-800.000.000 måske? Må jeg foreslå dig at gå ind på TheStreet.com og læse de meget kritiske artikler af biotek-journalisten Adam Feuerstein, som f.eks denne: http://www.thestreet.com/story/10758275/1/cell-therap..
Jeg havde selv stort held med aktien for et par år siden, da den bundede i 0.04 og toppede i ca. 218/6 2010 23:06 brainmoe 030512Jeg har læst de artikler - de er gode, kritiske og meget relevante.
De er dog skrevet førhen disse nyheder er kommet frem, og derfor er der potentiale i CTIC, som kan vise sig at være særdeles givende i løbet af de kommende måneder.

At CTIC og biotek som altid, har kæmpet for likviditet er der intet nyt i. Tværtimod er det imponerende at CTIC kan blive ved med at rejse kapital, det er i sig selv flot. At de to produkter nu også rykker tættere på nye trials, og har klaret sig godt i de forrige - Åbner uanset syn, op for både korte men også lange kursstigninger.

At aktien er presset er jeg enig i, men downtrenden er slut nu :)

Jeg har vurderet at den er high-risk, men at upside er så væsentlig, at jeg er gået ret tykt ind i den.
Med de bulletpoints jeg før statede, så føler jeg mig tryg!
Jeg er inde i kurs 0,3991TRÅDOVERSIGT