Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Genmab A/S, 17 Maj Kl. 15:00 Læs mere her

Gamechanger i Genmab


30972 akademikeren 1/7 2010 22:51
Oversigt

(for alle dem der af en eller anden grund ikke har opdaget chatten!, nederst højre hjørne)

Jeg sidder og prøver at samle tankerne for at kunne beskrive hvor flot og vigtig en aftale det er for Genmab. Det er nok Danmarks næststørste biotek aftale. Den største var den første Genmab indgik med GSK.

Aftalen er så afgørende for Genmab på så mange måder at det faktisk er ubegribeligt at den nye ledelsesduo har formået - med ryggen mod muren -at forhandle den hjem.

Den ændrer Genmab casen fuldstændigt. Ikke kun fordi den tilfører de nødvendige midler således at AL snak om emission falder væk. Ikke kun fordi upfront betalingen er det største der er set i dansk biotek. Men også fordi den en gang for alle lægger al det pladder om manglende potentiale og GSK manglende commiment på stoffet til hvile. Once and for all.

Det er en gamechanger på en anden måde også. SAMTLIGE analytikere skal hjem og skrive en ny historie. For hvordan i alverden var det muligt at lave den aftale med omdrejningspunkt i autoimmune indikationer, som alle havde dømt ude. Og hvordan i alverden er det muligt at få så meget upfront betaling UDEN at betale med royalities i onkologien og ALENE betaler med fremtidige milestones.

Jeg er dybt imponeret over aftalen, ligesom analytikerne sikkert er det. Enkelte har smidt en sms eller to iaften

Genmab casen skal nu skrives helt forfra. Og vi begynder imorgen kl 10.00. Selve aftalen har en værdi af 20 kr. per aktie i kontanter, men hertil skal så lægges 50-100% discount som er indregnet på grund af truslen for aktieemission.

Og må jeg ikke have lov til at nævne Gustav Vahlne som i et analysenotat fortæller for 3 dage siden at han har talt med GSK´s IR afdeling, der på en eller anden måde skulle have indikeret at GSK ikke var interesseret eller ikke troede på Arzeraa. De, min herre, er et fjols. Måske et nyttigt fjols men ikke destomindre et fjols.

Der har ingen ende været på de elendige forudsigelser for genmab. Og det mest indlysende af alle fakta, nemlig at stoffet VAR godkendt og at konkurrenten som er dannet ud fra mus omsætter for siger og skriver 6,8 mia dollar det blev negligeret. Uredeligt uhæderligt. Finanstilsynes må kigge de handler igennem der blev vekset mandag, tirsdag og onsdag hvor man troede det var AU der drev dem op. Det var insiderviden. 100%.

Vi kender nu årsagen til Lisa´s exit, for denne aftale er ikke forhandlet efter hendes exit, det er 100% givet. Den er alt alt for kompliceret, alt for gunstig for genmab til at være gjort i al hast. Jeg hørte på rygtebasis om denne aftale allerede for 6-9 måneder tilbage. GSK har i slutfasen sagt, fint vi skriver under, men lisa må gå, vi har ikke tillid til hende.

Hvad sker det fremadrettet? Ja imorgen bliver der fest. Jeg tror vi åbner i 70-80 stykker.
Dernæst skal analytikerne lave en masse analyser om og så kommer opjusteringerne på en snor. Og vær nu opmærksom på at selv de mest negative, dem som Gustav Vahlne, der har nedskrevet alt til nul, nedskrevet fabrikken og tror på emission, de har en npv på 80 og opefter. Selv Jyske. Nu får vi så cash ind +20 og så på RA som ingen troede på.

Det er da rigtigt at noget at det langsigtede potentiale er væk, men ingen har jo længere haft tiltro til at Genmab skulle spille en rolle på onkologimarkedet, endsige autoimmun. Ingen, bortset fra dem der har indsigt i markedet. GSK.

Og GSK har været til lommerne fordi de kan kalkulere noget markedet ikke kan. Markedsandele, risk, uptake osv.

Imorgen bliver bumpy, men fremtiden er blevet utrolig lys for genmab. Og hvad mere er den er blevet gennemsigtig. Eller transparent som Jan lovede os. Vi kender udgifterne nu. Og lur mig om 2 år overstiger royalty indtægter, udgifter for Arzerra og så bliver genmab en bombe af en cashgenerator.

Jeg håber at direktørduoen vil tage det stille og roligt. Cash is not king it is god. Og vi har nu gudeagtigt meget cash. Lad vær med at smid om jer med pengene.1/7 2010 23:05 Hegu 130974Verdensklasseindlæg.

Kærlig hilsen

Hegu1/7 2010 23:13 Brøndby 130975Helt enig. Meget fornem gennemgang :o)
Hvis ikke Sankt Hans lige var overstået skulle ham Gustav Vahlne udstyres med en kost.1/7 2010 23:25 StBr 030976Er det ikke småligt at begrænse sig til en enkelt kost?1/7 2010 23:27 Brøndby 130977Vi skal jo ikke rutte med aktionærernes penge :o)1/7 2010 23:30 collersteen 030978Glimragende indlæg aka....

Forstår man omfanget af denne aftale begynder man nok også at forstå hvilken enorm bitterhed Lisa må sidde med over ikke at få lov til at være CEO'en der præsenterer denne aftale... og dermed få en ikke så lille genrejsning.
Bare surt for hende at det endelige stempel på aftalen nok var betinget af hendes exit. Jeg tror iøvrigt også, at dette nok betyder en ganske pæn fratrædelsesgodtgørelse..... og alene størrelsen af denne nok har været årsagen til at man ikke har villet snakke om den førend 2.kvt. regnskabet i august.

Spændende spændende er det... og vi må vel alle give Lisa lidt genoprejsning og en ganske pæn credit for aftalen - eller hvad? Er jeg helt ude i hampen nu?2/7 2010 07:32 akademikeren 030987Nej Coller, du er ikke langt ude. Jeg tror du rammer det lige på sømmet. Hun må være enorm bitter og jeg tror du kan være sikker på at hun får sin kompensation.
1/7 2010 23:37 Flintstone 030979Rigtig godt indlæg!

Jeg vil sige, at dine analyser, Aka, har været medvirkende til at holde modet oppe hos mig undervejs. Jeg gik ind i Genmab i kurs 149 sidste efterår, men skønt jeg er blevet 10 år ældre undervejs (føles det), så troede jeg tilstrækkeligt på aktien til ikke at sælge ud. I aften supplerede jeg i aftenhandel og fik mit GAK ned på 120.

Spændende i morgen og næste uge!!!!

Flintstone1/7 2010 23:41 srdjan 030980TAK for kanon indlæg
Den her aftale er bedre end salg af hele Genmab. Inden nytår, mit gæt er, at GEN kursen runder de 200. Der kommer mange gode nyheder i næste 1/2 år.2/7 2010 00:23 JensH 030984Enig - dette er gode stabile nyheder som kan bringe drømmene tilbage til G. Og det er drømmene som er penge værd for os som investorer.
Sælg så når drømmene begynder at blive til mareridt.2/7 2010 07:43 gentogen 030988Blot lige i forhold til betragtningen om, at aftalen nok har været forhandlet over længere tid. Det tror jeg også. Det er også derfor, Genmab hele tiden har taget det forbløffende roligt med al snakken om emission. Det har de jo længe mere eller mindre taget for givet aldrig ville komme til at ske. Måske der bag denne deal også gemmer sig en lille smule GSK accept af Hr. Winkels kritik af den manglende milestone for det såkaldt katastrofale NHL studie, hvor Winkel jo undtagelsesvist var ude med offentlig hård kritik af GSKs håndtering af milestones - for et halvt år siden. Og det var jo det studie, der først og fremmest startdede hele balladen. Selv om det sådan set igen antydedede, at Arzerra kan noget, konkurrenten ikke kan, så blev det jo bare dømt helt ude i hampen af alle "analytikere".2/7 2010 07:48 akademikeren 030989læg dertil også Jan Van der Winkel gennemgående udtruk fra dag 1. Genamb seeks to maximize the value of ofatumumab. Og det er nøjagtig det de gør. Det fede ved denne aftale er at det ENESTE kritikerne kan sige er at genmab mister milestones. Nå ja de milestones som I ikke troede på lå i aftalen.

Men dette er virkeligt godt. At de får lagt låg på udgifterne og skabt synlighed om værdierne såvel som udgifterne. Gamechanger if I EVER saw one!2/7 2010 08:00 gentogen 030990Sydbank har på baggrund af aftalen valgt at opjustere sin anbefaling fra "neutral" til "overvægt".2/7 2010 08:19 gentogen 030991Jyske burde få Bank - Alt i alt øger dette vores fair værdi på Genmab med 12 kr.

Ha, ha, ha, ha , ha2/7 2010 08:22 gentogen 030992REDUCER, REDUCER, REDUCER


Vi fastholder dog vores reducer-anbefaling eftersom vi ikke ser nogle større kurstrigger på kort sigt, skriver Frank Hørning Andersen.3/7 2010 06:24 akademikeren 1431032Jeg laver lige en opfølgning på analytiker siden:

Gamechanger scenariet er vel egentligt kun sydbank der for alvor har forstået.

I Jyske bank opjusteres med 12, hvilket er totalt ude i hampen. Som vi har nævnt i chatten har frank glemt at opskrive værdien af cash. Ellers har Danske og Nordea dem nu i 120. UBS/BAC/ Jeffries ligger i henholdsvis 44/65/75 så de er heller ikke i gamechanger mode endnu.

Nordea analysen har nu genmab i positiv indtjening i 2011 og 2012, foruden jo så at vi går i plus også i 2010.

Aftalen ser sådan ud i hovedtermer for Nordea.

De får 815 mill upfront og sparer 1,7 milliarder i R&D. De kalkulerer så med "tab" på milestones på 2,4 millarder, men i det skal man jo så risiko justerer de milestones. Gør man det samtidigt med at man tager højde for at Genmab kommer ud af sin knibe her og nu og får pengene i hånden upfront, så er det selv i den mest pessimistiske udlægning en fantastisk aftale for genmab.

Nordea har en fair value på genmab på 142 og det er uden andet end cash/fabrik/skat og OFAB! OFAB er alene 85 kroner værd for Nordea og det er ikke en krone for meget. Cash og fabrik er sat til 56 hvilket så skal ses i forhold til jyskes som sætter det til 30! Og der burde ikke være andet end hovedregning til forskel.

Bank of America har et kursmål på 65, men de viser ikke hvordan de regner den hjem. Deres konklusion er at den financielle risiko er taget ud af Genmab, men at aktiekursen fortsat vil være afhængig af uptake i Arzerra.

Jeffries er på samme linie med hensyn til den finansielle risiko. De har stadig fabrikken nedskrevet til 550 mill svarende til 90 mill dollar. Derfor har de 75. Samtidigt mener de at GSK ikke står til at overtage Genmab in the near term.

UBS vil slet ikke spille med på nogen måde og det fatter man slet ikke. De opjusterer ingenting. For at få deres regnestykke til at gå op, som vel at mærke ikke præsenteres har de en noget andet vinkel end nordea.

UBS mener at Genmab sparer 16 mill dollar om året i R&D så får de selvfølgelig cash også, men det mere end offsettes med at UBS pludseligt mener at Genmab mister potentielle 672 mill dollar i milestones. Men så tager de også udgangspunkt i de 2,1 millarder dollar som hele aftalen kunne have været værd (men som de jo slet ikke værdisætter efter). Og de ignorerer dermed både Genmabs generalforsamling og Eatwell gentagne info om at det rigtige tal for milestones i pakken er 650 mill dollar. Deres end result er at der er 288 mill dollar tilbage i milestones pakken kan derimod godt være tæt på sandheden.

Men så har vi altså pludseligt et regnestykke der hedder at al nuværende arzerra forskning sådan set er dækket af milestones + der er 2 milliarder kroner til at køre rundt med for genmab. Ganske imponerende. Jeg hælder mere til at vi ligger med 300+ mill dollar i milestones, men det betyder mindre i konteksten.

Derimod undervurderer UBS groft omkostningsbesparelserne for Genmab for Arzerra. Arzerra udgør idag ihvertfald omkring 500 millioner i R&D omkostninger for Genmab og dermed bliver besparelsen tættere på 300-350 mill og slet ikke de 90 mill som UBS nu regner på.

Opsummerende: Analytikerne er forvirrede og aner ikke hvilket ben de skal stå på. Deres analyse vil først blive alignet d. 17 august hvor Genmab præsenterer et mere transparent regnskab.3/7 2010 09:33 Cast19 031033Hej AkA
Tak for en super gennem gang det viser med alt tydelighed at de ikke aner hvad ben de skal stå på analytikerene, på den ene side har de talt kursen i bund på den anden side kan de nu se værdierne mere tydeligt, men de vil vel heller ikke tabe ansigt over for deres kunder så jeg tror deres estimater langsomt bliver ændret...

Rigtig god weekend

Cast3/7 2010 11:39 gentogen 331034Hvis vi tager udgangspunkt i de 650 milliner dollars som oprindeligt estimat for resterende milestones (altså under 4 milliarder), hvordan kommer Nordea så frem til et "tab" på 2,4 milliarder?

Til trods for at Winkel jo netop svarer UBS på deres vanvittige idé om, at Genmab mister 700 millioner dollars, så fastholder de åbenbart den vurdering. Langt ude.

I øvrigt meget ejendommeligt,at alle nu mener, at der er tale om "tab", når alle for 5 minutter siden SLET IKKE inkluderede disse milestones, da alle jo var enige om, at Arzerra ville fejle i alt og ikke var en bønne værd.

I øvrigt fik jeg lige lyttet til lidt af conference call.

Jeg lagde mærke til, at Winkel annoncerer data i løbet af et par uger, at Winkel taler om, at markedet er "soon opening up" og som andre har omtalt, så antydeded han jo kraftigt, at der med hensyn til fabrikken nu kan tænkes i konstruktioner, hvor den sælges, men til et firma, der for eksempel også er interesserede i Genmabs pipeline. Det lyder meget som om de er interesserede i en løsning, der omfatter en produktionsaftale og eller medfinansieringsaftale om Zalutumumab, så salget ikke bare er et salg, men et led i en større strategi.

Med de reducerede omkostninger i almindelighed efter massefyringerne, med loftet over udgifter til Arzerra i kommende 6 år, med 50% milestones intakt, men forhåndsannoncering af en kommende milestone vedrørende Bendamustine fase III (som ikke berøres af aftalen) med bevarelse af royalties på Arzerra kan jeg ikke se det anderledes, at dette ganske enkelt er enestående godt gået.

Den præcise pris, Genmab betaler er ganske vist svær at regne ud, men det opvejes mange gange af klarheden.

Casen har aldrig været bedre. Og når Frank ikke kan få øje på kurstriggere så må manden jo have set sig helt gal på casen. Hvad nu hvis kommende data (om en uges tid!) er gode, hvad nu hvis salgstal om tre uger er gode, hvad nu hvis nyt om fabrik om en måned eller to, hvad nu hvis nyt om Zalutumumab på samme tid, hvad nu hvis kommende milestone har en vis størrelse - hvis alt det, så hedder kursen 300 inden jul.

Så godt går det naturligvis ikke (BARE ROLIG så meget har jegt lært efterhånden), men ingen af delene er jo direkte urealistiske.......

Jeg tænker på, at de første Genmab jeg købte, de kostede 200. Det syntes jeg dengang var billigt. Og de steg da også pænt derefter. Meget er mildest talt sket siden, men hvis markedet i dag værdisatte Genmab til 200, så ville jeg stadig se det som ganske ganske rimeligt.....

Men det er da dejligt, at der stadig er mulighed for at købe billigt. Så lade endelig Jyske og andre reducere ad helvede til lidt endnu.3/7 2010 11:46 akademikeren 031035Jeg er 100% enig gentogen. og jeg tror jeg nørder i weekenden for at se om jeg kan forudsige gamechanger regnskabet d. 17. august. Jeg tror som sagt i chatten vi får et Genmab der muligvis tjener mere end de bruger!3/7 2010 12:10 collersteen 231036Ja aka, det kan sagtens være det bliver sådan. Jeg synes også eatwell hintede, at der måske kunne ske ændringer til "deferred revenue" da den oprindelige aftale måske er helt ophørt om man så må sige. Det kunne jo være at hele restbeløbet (det må så være med de 220mio fra 2011) så skal indtægtsføres i år... rene papirpenge, men alligevel interessant.

Og cappet på Arzerra kunne måske også føre til reimbursement af allerede afholdte udgifter? og hvad med udgifterne på autoimmune? der blev vist ikke sagt noget om hvornår den del af aftalen gælder fra, men såfremt det er også er fra 1.januar og der så må være tale om reimbursement til Genmab for allerede afholdte udgifter i 2010, så havde de nok fortalt åbent om det. Og hvis de gjorde det, så har jeg ikke bemærket det.

Spændende bliver det i hvert fald. Skriv gerne lidt om hvad "resten" af genmab brænder af - altså alt udenfor arzerra, for det må være nøglen her på den helt korte bane.

Bliver fabrikken solgt uden yderligere nedskrivninger og der laves zalu-aftale, ja så kan man ihvert fald bestemt ikke udelukke at der vil være plus i år. Det kommer så også an på hvor meget af de 800mio der bliver deferred over de kommende år.

Det blev lidt rodet, men et par overvejelser blev det da til, som forhåbentlig er bare minimalt brugbare.3/7 2010 12:58 gentogen 131038Jeg hørte det sådan, at det beløb, der er deferred i år ligger fast, og at der et tilsvarende beløb næste år. Lidt usikker på det sidste. Måske man lige skulle genlytte til telekonferencen. Med hensyn til de 815 fremstod det som uklart, men det blev mere end antydet, at de også i vidt omfang vil blive udskudt. Det er vel muligt, at de fordeler dem over de kommende 6 år svarende til aftalens løbetid (?).

Med hensyn til, hvad de ellers brænder af, så var det jo et af spørgsmålene og Jans svar, at det vil de fortælle mere om til august. Så lidt gætteværk bliver det vel.4/7 2010 12:36 HRmunk 031058Deferred er fis i en hornlygte. De kan lige så godt indtægtsføre i èt hug, og så lade os vurdere på reelle indtægter og udgifter sat i forhold til aktuel kassebeholdning.5/7 2010 15:53 gentogen 131115Er det ikke rigtigt opfattet, at Genmab i henhold til ovennævnte bud på kommende regnskaber sparer i omegnen af 380 millioner OM ÅRET i forskningsudgifter på Arzerra. I GIVET FALD altså næsten 2.3 milliard sparet over 6 år? Indregnet de 800 får Genmab med andre ord reelt 3.1 milliard forud - i stedet for chancen for de omkring 650 millioner dollars (3,9 milliard)bagud. Som de dog stadig kan få 50% af 50% af (cancer halvdelen af 4 milliarder totalt = 2 M - reduceret 50%,= næsten 1 milliard).

I givet fald bliver aftalen altså 3,1 M forud i sparet omkostning og cash + 1 M milestones "bagud" = cirka 4,1 milliarder (+ salg).

De betaler så et ukendt beløb ved at GSK overtager næsten hele autoimmune (milestones og to første salgsmilestones) og nedsætter royalties i autoimmune (hvilket i princippet vel både kan vise sig at være meget, meget billigt og meget, meget dyrt. Men vel i øvrigt efterlader nogle potentielle salgsmilestones.

Med andre ord er denne aftale hypotetisk set lige så meget værd som den hidtil gældende. Eller hvad???5/7 2010 17:05 akademikeren 131116Jeg vil sige denne aftale er meget mere værd for genmab end den første og du har ret. Genmab sparer 2,3 til 2,7 milliarder over 6 år.5/7 2010 18:57 Hegu 031120For en god ordens skyld kunne det være meget interessant, at hvor stort et beløb GSK har investeret - og vil gøre det fremover i Genmab. Dette blot for illustrere, hvor meget en professionel aktør min. værdsætter selskabets pipeline og forskning til.

Jeg er sikker på AKA eller Solsen kan dette regnestykke på fingerspidserne.

Med venlig hilsen

Hegu5/7 2010 19:47 gentogen 131121Hej Hegu, Se den anden tråd om GSK værdiansættelse af Genmab.


AKA skriver:
.....regnestykket kunne se sådan ud:

GSK investering i genmab: 2 mia DKK
MIlestones so far: 925 mill
Udgifter so far: +1 mia
Udgifter fremadrettet over de næste 6 år: 3-5 mia
Ny upfront: 815 mil5/7 2010 20:37 Hegu 031123Tak Gentogen, den havde jeg overset.

Med venlig hilsen

Hegu5/7 2010 20:50 gentogen 031124I webcastet fra forleden taler Eatwell om, at den oprindelige aftale havde en (potentiel)total værdi på 1,5 milliarder dollars, mens den nye har en værdi af 1 milliard dollars. Det svarer vist meget godt til Akas tal6/7 2010 09:25 gentogen 031136Jeg købte en lille bitte smule om morgenen FØR nyheden. Købte en anden lille bitte smule dagen EFTER nyheden. De første har banken (Nordea) ikke leveret endnu. De sidste har banken leveret. Ved godt, at der er almindelig praksis, så jeg tager det helt roligt, men gad vide hvor mange de har problemer med?8/7 2010 17:27 gentogen 031220Jeg er ret sikker på, at Winkel sagde, at autoimmune også gælder fra 1. januar dette år17/7 2010 21:11 gentogen 031389Nogen efterlyser noget om fase III forsøg med Ofatumumab. Clinical Trials angiver nedenstående som søgeresultat (hvis man bruger den udvidede søgefunktion kan man søge på bestenmte faser).

Jeg har ikke lige tid til at liste alle tidsplanerne, men der er for hver studie angivet tid for foreløbige resultater og for afslutning.Så man kan klikke sig igennem.

Found 9 studies with search of: ofatumumab ' Phase III

Display Options Rank Status Study
1 Not yet recruiting Ofatumumab Versus Rituximab Salvage Chemoimmunotherapy Followed by Autologous Stem Cell Transplant in Relapsed or Refractory Diffuse Large B Cell Lymphoma Condition: Lymphoma, Large-Cell, Diffuse
Interventions: Drug: RITUXIMAB + DHAP; Drug: RITUXIMAB + DVD; Drug: OFATUMUMAB + DVD; Drug: OFATUMUMAB + DHAP

2 Not yet recruiting Ofatumumab and Bendamustine Combination Therapy Compared With Bendamustine Monotherapy in Indolent B-cell Non-Hodgkin's Lymphoma (NHL) Unresponsive to Rituximab or a Rituximab-Containing Regimen Conditions: Lymphoma, Follicular; Lymphoma, Non-Hodgkin
Interventions: Drug: Ofatumumab and Bendamustine infusions (Arm A); Drug: Bendamustine infusion (Arm B)

3 Recruiting Ofatumumab Maintenance Treatment vs No Further Treatment in Relapsed CLL Responding to Induction Therapy Condition: Leukaemia, Lymphocytic, Chronic
Interventions: Other: No Intervention; Biological: Ofatumumab

4 Active, not recruiting Investigating Clinical Efficacy of Ofatumumab in Adult RA Patients Who Had an Inadequate Response to MTX Therapy Conditions: Arthritis, Rheumatoid; Rheumatoid Arthritis
Interventions: Drug: Ofatumumab; Drug: Placebo

5 Recruiting Investigating Clinical Efficacy of Ofatumumab in Adult RA Patients Who Had an Inadequate Response to TNF-? Antagonist Therapy Conditions: Arthritis, Rheumatoid; Rheumatoid Arthritis
Interventions: Drug: Ofatumumab; Drug: Placebo

6 Recruiting Ofatumumab + Chlorambucil vs. Chlorambucil Monotherapy in Previously Untreated Patients With Chronic Lymphocytic Leukemia Condition: Chronic Lymphocytic Leukemia
Interventions: Drug: ofatumumab (GSK1841157) infusion; Drug: chlorambucil, tablets

7 Active, not recruiting HuMax-CD20 in Follicular Lymphoma (FL) Patients Refractory to Rituximab Condition: Follicular Lymphoma
Intervention: Drug: Ofatumumab-HuMax-CD20

8 Recruiting Ofatumumab Added to Fludarabine-Cyclophosphamide vs. Fludarabine-Cyclophosphamide Combination in Relapsed Subjects With Chronic Lymphocytic Leukemia Condition: Chronic Lymphocytic Leukemia
Interventions: Drug: OFC Infusion; Drug: FC infusion

9 Active, not recruiting HuMax-CD20 in B-Cell Chronic Lymphocytic Leukemia (B-CLL) Patients Failing Fludarabine and Alemtuzumab Condition: B-cell Chronic Lymphocytic Leukemia
Intervention: Drug: ofatumumab


18/7 2010 15:02 gentogen 131396Kiggede lige lidt på det...

De to store RA studier (248 og 236 patienter) står med endelig slutdato i 2011. GSK ved sikkert noget....

De helt store studier kører lidt endnu.

Maintenance Relapsed CLL primary (532 patienter) primary nov 2013 (slut 17)

Chlorambucil (444 patienter) primary maj 2013 (slut 18)

FC (352 patienter) primary aug 2011 (slut 15)

Men i øvrigt er der en ganske imponerende aktivitet i ofatumumab med masser af fase II studier og så er der jo også både fase II og III i Zalu20/7 2010 00:25 gentogen 031408jeg faldt lige over denne gamle nyhed. Det er da totalt sort snak: Arzerra alene ansættes til 67, men SÆLG!?

Thu, 8th Jul 2010 09:41

0841 GMT [Dow Jones] UBS lifts Genmab (GEN.KO) target price to DKK60 from DKK44, after removing the 25% refinancing risk discount introduced earlier. Says Genmab appears to have no intention of restructuring further despite GlaxoSmithKline (GSK) taking on more of the Arzerra drug development work and Zalutumumab drug trials completed. Adds that taking into account the revised licensing agreement between Genmab and GSK, bank values Arzerra as a separate project and values it at DKK67 a share. Reiterates sell rating, "seeing no major near-term catalyst". Shares +2.2% at DKK63.80. (dominic.chopping@dowjones.com) Contact us in London. +44-20-7842-9464 Markettalk.eu@dowjones.com20/7 2010 01:25 akademikeren 031409så kan man så lægge cash og fabrik oven i og vupti kurs 120. Klart sælg.20/7 2010 08:29 Solsen 031410Ja det må være ferieafløseren der har kludret i det - var det ikke 50% de trak fra pga refinansing risk.

Det er nu reduceret til 25% altså fair value 80 før fradrag af 25%. Dvs at 80-67 eller 13 kr er resten....fabrik og cash.

Det koster altså omkring 27 kr at slippe af med fabrikken.

Nå men markedet er ikke klogere

22/7 2010 23:41 akademikeren 231472Her read out, så der går et år inden vi er på label i ny indikation, men der er jo altid off label....

Fair value, fase 3, richters syndrome, GEN.CO
23/7 2010 00:06 gentogen 0314751 Active, not recruiting Long-term Efficacy and Safety of Repeated Ofatumumab Treatment Courses in Rheumatoid Arthritis Patients Who Previously Received Ofatumumab or Placebo in Trial Hx-CD20-403 Condition: Arthritis, Rheumatoid
Intervention: Drug: Ofatumumab
Primary Completion Date: July 2012

2 Not yet recruiting PH2 Trial in Patietns With Relapsed/Refractory Chronic Lymphocytic Leukemia (CLL) With a Combination of Bendamustine & Ofatumumab Condition: Chronic Lymphocytic Leukemia (CLL)
Intervention: Drug: ofatumumab + bendamustine
Primary Completion Date:

3 Recruiting Clinical Protocol for the Treatment of Patients With Previously Untreated Chronic Lymphocytic Leukemia With a Combinaton of Bendamustine and Ofatumumab Condition: Chronic Lymphocytic Leukemia (CLL)
Intervention: Drug: ofatumumab + bendamustine
Primary Completion Date:

4 Active, not recruiting Ofatumumab Dose-finding in RRMS Patients Condition: Relapsing Remitting Multiple Sclerosis
Intervention: Drug: ofatumumab/placebo
Primary Completion Date: September 2010

5 Enrolling by invitation Ofatumumab Retreatment and Maintenance Treatment in CLL Patients Condition: B-cell Chronic Lymphocytic Leukemia
Intervention: Drug: Ofatumumab
Primary Completion Date: January 2012

6 Recruiting Ofatumumab, Pentostatin, and Cyclophosphamide in Treating Patients With Untreated Chronic Lymphocytic Leukemia or Small Lymphocytic Lymphoma Conditions: Hematopoietic/Lymphoid Cancer; B-cell Chronic Lymphocytic Leukemia; Contiguous Stage II Small Lymphocytic Lymphoma; Noncontiguous Stage II Small Lymphocytic Lymphoma; Stage 0 Chronic Lymphocytic Leukemia; Stage I Chronic Lymphocytic Leukemia; Stage I Small Lymphocytic Lymphoma; Stage II Chronic Lymphocytic Leukemia; Stage III Chronic Lymphocytic Leukemia; Stage III Small Lymphocytic Lymphoma; Stage IV Chronic Lymphocytic Leukemia; Stage IV Small Lymphocytic Lymphoma
Interventions: Drug: pentostatin; Drug: cyclophosphamide; Biological: ofatumumab; Procedure: laboratory biomarker analysis; Other: flow cytometry; Genetic: protein expression analysis
Primary Completion Date: December 2015

7 Recruiting A Phase II Study of Ofatumumab-Based Induction Chemoimmunotheraphy Followed by Consolidation Ofatumumab Immunotherapy in Previously Untreated Patients With Chronic Lymphocytic Leukemia/Small Lymphocytic Lymphoma Conditions: Small Lymphocytic Lymphoma; CLL (Chronic Lymphocytic Leukemia)
Interventions: Drug: Fludarabine Phosphate; Biological: Ofatumumab; Drug: Cyclophosphamide
Primary Completion Date: December 2014

8 Not yet recruiting Ofatumumab and Bendamustine for Previously Treated Chronic Lymphocytic Leukemia (CLL) Conditions: Chronic Lymphocytic Leukemia; Small Lymphocytic Lymphoma
Intervention: Drug: Ofatumumab and Bendamustine
Primary Completion Date: December 2011

9 Recruiting Phase II Study of Ofatumumab Plus ICE or DHAP Chemotherapy Regimen in Relapsed/ Refractory DLBCL Conditions: Diffuse Large B Cell Lymphoma (DLBCL); Non-Hodgkin's Lymphoma; Grade 3b Follicular Lymphoma; Transformed Follicular Lymphoma
Interventions: Drug: ofatumumab + DHAP; Drug: ofatumumab + ICE
Primary Completion Date: July 2010

10 Active, not recruiting Ofatumumab (Humax-CD20) With CHOP in FL Patients Condition: Follicular Lymphoma
Intervention: Drug: Ofatumumab
Primary Completion Date: February 2009

11 Recruiting A Phase II Trial of Ofatumumab in Subjects With Waldenstrom's Macroglobulinemia Condition: Waldenstrom's Macroglobulinemia
Intervention: Biological: Ofatumumab
Primary Completion Date: March 2013

12 Recruiting Lenalidomide and Ofatumumab in Previously Treated Chronic Lymphocytic Leukemia and Small Lymphocytic Lymphoma (CLL/SLL) Conditions: Chronic Lymphocytic Leukemia; Small Lymphocytic Lymphoma
Interventions: Drug: Lenalidomide; Drug: Ofatumumab
Primary Completion Date: November 2013

13 Recruiting A Phase I/II, a Single Arm, Open-label Study of Ofatumumab (GSK1841157) in Patients With Previously Treated Chronic Lymphocytic Leukemia Condition: Leukaemia, Lymphocytic, Chronic
Intervention: Drug: ofatumumab 100 mg, 1000 mg / vial
Primary Completion Date: June 2011

14 Not yet recruiting Ofatumumab for Patients With Previously Untreated Chronic Lymphocytic Leukemia or Small Lymphocytic Lymphoma Conditions: Chronic Lymphocytic Leukemia; Small Lymphocytic Lymphoma
Intervention: Drug: Ofatumumab
Primary Completion Date: June 2011

15 Active, not recruiting Ofatumumab in Patients With Relapsed/Progressive Diffused Large B-Cell Lymphoma (DLBCL) Ineligible for or Relapse/Progression After Transplant Condition: Diffuse Large B-cell Lymphoma
Intervention: Drug: Ofatumumab
Primary Completion Date: February 2010

16 Recruiting Trial of Intracycle Sequential Ofatumumab and Lenalidomide for the Treatment of Chronic Lymphocytic Leukemia in Patients Previously Exposed to Rituximab Condition: Chronic Lymphocytic Leukemia
Intervention: Drug: Ofatumumab, Lenalidomide
Primary Completion Date: May 2013

17 Active, not recruiting Ofatumumab With Fludarabine and Cyclophosphamide in B-CLL Patients Condition: B-cell Chronic Lymphocytic Leukemia
Intervention: Drug: Ofatumumab
Primary Completion Date: April 2009

18 Recruiting Study of Lenalidomide and Ofatumumab for the Treatment of Relapsed or Refractory Non-Hodgkin's Lymphoma Condition: Non-Hodgkin's Lymphoma
Interventions: Drug: Lenalidomide; Drug: ofatumumab
Primary Completion Date: January 2015

19 Recruiting Patients With Relapsed or Refractory Diffuse Large B Cell Non Hodgkin Lymphomas Condition: Non-Hodgkin Lymphomas
Intervention: Drug: Ofatumumab
Primary Completion Date: January 2012

20 Recruiting Study to Evaluate the Efficacy and Safety of Treatment With Bendamustine in Combination With Ofatumumab in Previously Untreated Patients With Indolent B-Cell Non-Hodgkin's Lymphoma (NHL) Condition: Non-Hodgkin's Lymphoma (NHL)
Intervention: Drug: Bendamustine and Ofatumumab
Primary Completion Date: May 2012

22 Not yet recruiting Ofatumumab and Bortezomib for Patients With Low-grade B-cell Non-hodgkin Lymphoma That Relapse After Rituximab Condition: Low Grade B Cell Non Hodgkins Lymphoma
Intervention: Drug: Ofatumumab and Bortezomib
Primary Completion Date: June 201223/7 2010 00:09 gentogen 0314761 Recruiting Ofatumumab Cardiac Repolarization (QTc) Study in Fludarabine-Refractory Chronic Lymphocytic Leukemia Subjects Condition: Leukaemia, Lymphocytic, Chronic
Intervention: Biological: Ofatumumab
Phase: Phase I
Primary Completion Date: June 2012

2 Active, not recruiting Ofatumumab Dose-finding in RRMS Patients Condition: Relapsing Remitting Multiple Sclerosis
Intervention: Drug: ofatumumab/placebo
Phases: Phase I / Phase II
Primary Completion Date: September 20104 Recruiting Study of Lenalidomide and Ofatumumab for the Treatment of Relapsed or Refractory Non-Hodgkin's Lymphoma Condition: Non-Hodgkin's Lymphoma
Interventions: Drug: Lenalidomide; Drug: ofatumumab
Phases: Phase I / Phase II
Primary Completion Date: January 2015
23/7 2010 00:39 troldmanden 031477Fin tabel. Men husk på der går 12-18 mdr fra det tidspunkt hvor data præsenters til det tidspunkt hvor myndighederne tager deres beslutning om go/no go. Og da der ikke forventes nye fase 3 data i indeværende år så skal vi mindst i i 2012 før der evt kan komme en ny label godkendelse.

Som jeg lige ser det så kommer der nok RA data omkring GSK 2010 årsregnskab. Muligvis først omkring marts. Og dertil skal vi så lægge godt 12 mdr. Så det ligner noget i retningen af medio 2012 HVIS og såfremt der kommer gode RA data.23/7 2010 12:39 gentogen 231479
Når jeg tæller det hele op (KUN!!! i ofatumumab altså.....), så får jeg 6 aktive studier med primary dato 2009, 4 i 2010, 3 i 2011, 6 i 2012, 4 i 2013, 1 i 2014, 4 i 2015 og 1 i 2016.
Et par stykker er uoplyste. Og vi ved, at flere kommer til.

Eftersom økonomien allerede er sikret 100% mindst for de næste 3 år, og udgiftsloftet sikret de næste 6 år, til og med 2015 altså, og vi kan se frem til stigende salg i samme periode, og vi kan se frem til mulige milestones for 1,3 milliard i samme periode, så ser casen for den blot lidt langsigtede vist ret fornuftig ud.

Alene i ofatumumab....3/7 2010 12:16 Solsen 631037Kunne vi samle kræfterne og finde ud af hvor Genmab vil stå den 17 anugust.

Jeg tror den 22. juli er en dag vi skal bide mærke i - GSK vil offentliggøres salgstal på Arzerra samt sikkert offentliggøre RA strategien, herunder fase 1/2 i sc version og måske MS fase 2.

De går givetvis efter sc i alle autoimmune sygdomme grundet konkurrencemæssig fordel i sc version samt mindre risiko for patienter, da Arzerra frigøres langsomt i modsætning til iv versionen.

Kommer Genmab i plus i 2010 ? .... se vedlagt pdf som I meget gerne må kommentere.
pdfGuidance.pdf3/7 2010 14:38 akademikeren 731039Fantastisk stykke arbejde solsen, du sparede mig for rigtigt meget arbejde, som nu kan bruges i solen.

Jeg har lavet lidt tilretninger og også beregnet lidt fair value. Det er nu et konge regneark. Da analytikerne åbenbart ikke kan få fingeren ud, så er PI først.
pdfGenmab.pdf

Fair value, fase 3, richters syndrome, GEN.CO

Fair value, fase 3, richters syndrome, GEN.CO
3/7 2010 14:40 akademikeren 031040billederne er kommet i omvendt rækkefølge, så se lige pdf´en hvis I bliver forvirrede.

Hvad har jeg tilføjet

1. Jeg har brugt de katagorier som kan aflæses i Genmabs regnskab
2. Lisas aftrædelse
3. Skat3/7 2010 16:21 Solsen 131042Jeg er kommet lidt længere med mit regnark.

DLBCL fase 3 er tilsyneladende betalt i 2009 og udgår - mindre omsætning i 2010.

Periodisering af den nye aftale sikkert over 6 år - gæt. Mulighed for at rette på den gamle periodisering således at mere medtages i år jf CC

Opremsning af milestones til dato vedlagt - regnskabstal var anført i forkerte kolonner - gæt på fordeling R&D i 2009 ændret.

Fastholder min forventning til royalty 2010
Lidt omkring afskrivning og Lisas fratræden
pdfGuidance.pdf3/7 2010 17:04 akademikeren 131044hvad med dlbcl i fase 2?

Jeg uploader lige mit regneark i excel, hvis andre vil med på legen


xlsGenmab.xls3/7 2010 18:45 Solsen 031045Alle gode gange 3 - DLBCL fase 3 er ikke indregnet i 2009...

Men mon de får den igang ?

Sidste tilretning på plads
pdfGuidance.pdf3/7 2010 19:05 akademikeren 031046hvad er derfor en afskrivningspost som du har til at tælle positivt med i likviditeten?
3/7 2010 20:08 Solsen 031050I årsrapporten for 2009 er der specifiseret afskrivninger mv på side 41 - i posterne ""Forsknings- og udviklingsomkostninger" og "Administrationsomkostninger" er der includret hhv 19 og 3 mio DKK i afskrivninger.

Det er sikkert afskivninger på indretninger i lejede lokaler samt driftsmaterial (Kontorudstyr mv).

Posten gentages sikkert i 2010.

Afskrivningerne medfører ikke likviditetstræk, som du sikkert ved ..... men investeringer gør.3/7 2010 20:54 akademikeren 131053Nu med tallene for 2011-2014 også
xlsGenmab.xls3/7 2010 21:17 Solsen 031055Udskudt omsætning på 217 mio DKK slutter ved udgangen af 2011.

Mon ikke der kommer lidt mere gang i indtægterne end du forventer

Men da fornuftig udvikling trods alt.3/7 2010 19:08 rytter 031047Tenx starter nyt fase 2 studie i metastatic melanoma. Spytter det i kassen eller har de købt sig frit spil?
Det kan i hvert fald blive interessant på sigt...


http://www.tenxbiopharma.com/development.shtml

An investigator sponsored phase II trial will be led by the NCI's Surgery Branch Chief, Dr. Steven A. Rosenberg, to assess zanolimumab and IL-2 combination treatment. Patients will be entered into one of two strata based on cancer type: metastatic melanoma or metastatic renal cell carcinoma. Each of the two strata will be conducted using an optimal two-stage phase II design.3/7 2010 20:12 akademikeren 031051Hej Rytter, jeg kan ikke huske hvordan den aftale er sat sammen, men jeg mener lige umiddelbart ikke der er milestones, men alene royalty i aftalen.3/7 2010 20:33 Solsen 031052


3/7 2010 19:52 collersteen 231048Solsen, den "Fase 3 Arzerra/Bendamustine" milestone på 87-mio er det den man udskød ved reorganiserings-cc'et i november 09?
Eller ligger den et andet sted i dine tal? Hvor jeg lige har overset den? Såvidt jeg kan læse ud af cc'et fra marts 2010 (nederst) så er den på 110mio og hvis jeg ellers husker korrekt blev den kort nævnt på cc'et den anden dag også.... og at den blev der ikke pillet ved.

Tager man den på 110mio, eu-approval på 87 mio og så deferred revenue på 220mio og tenX, så er vi jo allerede i toppen af deres tidligere revenue guidance på 350-450mio.... En udmelding der så har været ultrakonservativ vel?

Her et klip fra november 2009 cc'et:

Guillaume Van Renterghem - UBS - Analyst
....
My second question regards, actually, your topline guidance. We see, actually, actually a $22 million (inaudible). Should we
assume that it has anything to do with the face-to-data in firstline NHL that I think was meant to be paid in Q3 '09. What wasn't
it paid in Q3 '09, why isn't it paid in Q4 '09, and are we sure to get it paid in 2010?
And I'm just wondering GSK, if this milestone is the right one, why GSK is not doing it. Can we expect a-- GSK to change the
agreement of the deal? Thank you.

Lisa Drakeman - Genmab - President and CEO
......
The study that we haven't received the milestone for is already approved by the regulatory authorities, and the issue is that the milestone payment is made once the first payment is treated, and it now looks like-- by the time we move forward from the regulatory authority approval to the site being initiated and the first patients actually being screened and treated, we're now anticipating that will
take place in 2010, so it's not because the study has been stopped, it's just because the process has taken longer than we
projected at the beginning of the year, which can happen in clinical development.
So, there are no changes to the GSK agreement, there are no changes to our plans for the study that the milestone's connected--

Lisa Drakeman - Genmab - President and CEO
So, it's related to an additional pivotal study which we had hoped before the start of the year, which I just-- it's just a process of
finalizing the process and treating the patients.


Og her er lidt fra CC'et i marts 2010:

Richard Parkes - Piper Jaffray - Analyst
It is Richard Parkes calling from Piper Jaffray. I've got a few questions, if that is okay. Firstly, just on the revenue guidance. I am
just wondering if you could give us some kind of feel as to what milestone revenues is factored into that guidance. I'm just
wondering if there might be upside to that guidance if any programs move more quickly than you had anticipated.

David Eatwell - Genmab A/S - CFO
Yes, you notice Richard, we've got a revenue projection of DKK350 million to DKK450 million in 2010. I am afraid as usual we
can't really discuss individual milestones in advance of their achievement. That is agreed with our partner, GSK. But as you know and because you can see in the financial statements in 2009 we had DKK217 million of deferred revenue. That is the amortization
of the upfront fees from the GSK deal. So that was -- is expected to continue in 2010 and 2011.
Also, in November when we changed our guidance we did say that we had taken down our revenue by DKK110 million, and
that was due to a delay of the start of a new study into 2010. So that is about the only clues I can give you. Also, we are optimistic
on the European approval in CLL. Whilst I won't predict a milestone on that one, you will note that in 2009 we did receive a
milestone of DKK116 million on the BLA approval in the US. I think that is about it on the milestones.


Og så lige vedr. bendamustine. Lisa's svar kunne tyde på at der er en milestone associeret til det studie:
Richard Parkes - Piper Jaffray - Analyst
Great, thank you. Can I just confirm the randomized NHL study, is that the study listed as a combination with bendamustine
versus bendamustine alone in patients that didn't respond to first line Rituxan?

Jan van de Winkel - Genmab A/S - Chief Scientific Officer
Yes. That came online February [26], yes.

Richard Parkes - Piper Jaffray - Analyst
And is that associated with any kind of milestone?

Lisa Drakeman - Genmab A/S - CEO
I don't think we can comment on that.3/7 2010 20:03 akademikeren 031049Ja coller godt spottet. Vi må opjusterer med 23 mill.3/7 2010 21:09 Solsen 331054Super du har de referater.

Jeg har rettet den og indregnet milestones fra start af to fase 3 forsøg uden 50% cut.

Guidance holder kun, hvis de 154 mln DKK holder som det maksimale Genmab kan betale for Arzerra i R&D i 2010 og at andre forsøgs- og udviklingsomk. er maks 300 mio DKK.

Upload excel file .... hvis nogen vil lege med
xlsGuidance_Genmab_2010.xls
pdfGuidance.pdf4/7 2010 10:04 gentogen 031056Tak!!! for indsatsen til jer. Det ser jo ikke så tosset ud.... Og så er I endda konservative med fremtidsudsigterne....

Fint at få lidt tal på, hvad Genmab sparer i udviklingsomkostninger. Aftalen ser bedre og bedre ud, synes jeg.8/7 2010 13:06 McJanus 031210Solsen,

Øh - jeg er sikker på, at du er meget mere vidende end jeg, men jeg bilder mig ind at jeg ved lidt om tal, og jeg tror du har overset en detalje.

I dit fremragende guidance.pdf opgør du nettomsætning til 798mio og specificerer nedenunder at der indgår 1/6 af den nye aftale. Omsætningstallet indgår så i en nettoresultatberegning.
So far, so good.
Men efterfølgende medtager du HELE forudbetalingen i likviditetsberegningen - hvilket i mine øjne medfører at likviditeten påvirkes to gange af 'en-sjettedel-af-forudbetalingen'.

Tager jeg fejl?

mvh
McJanus8/7 2010 16:54 Solsen 031218Nej du har ret.... Tak2/8 2010 21:44 gentogen 031701Dette er vist nyt:

Study of Cyclophosphamide, Hydroxydaunorubicin, Oncovin, Prednisone (CHOP) With Ofatumumab in Patients With Richter's Syndrome (CHOP-OR)
This study is not yet open for participant recruitment.
Verified by University of Oxford, July 2010
First Received: July 22, 2010 Last Updated: July 27, 20102/8 2010 21:57 akademikeren 031702Ja den ser helt ny ud, ved du hvor stor Richters Syndrome er?2/8 2010 21:58 akademikeren 031703tager lige tagget med ogsåTRÅDOVERSIGT


30974 Verdensklasseindlæg. ..
1/7 23:05 Hegu 1