Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Borgerlig mudderkastning


30983 cyber 2/7 2010 00:10
4
Oversigt

Hold kæft for en borgelig smålighed der diskes op med i dk. med angreb på angreb for en smule skat på tværs af grænser. Helle's mand er ikke dansk, arbejder i udlandet og betaler sin skat der, det burde være nok. Hetzen mod Thorning er borgerlig propaganda med dobbeltbeskatningen som våben. Regeringen scorer endnu et selvmål.



2/7 2010 03:37 cyber 030985



Skattesystemet er blevet big brother med dets millimeterdemokrati, dyneløfteri og stikkerpolitik. Der kommer sågar hjemmesider, hvor man kan anmelde gud og enhver mand.

De bliver ikke arbejdsløse hos skat...

Husker I denne historie: Pind og Løkke drak 20 snaps på skatteydernes regning...Det er ikke første gang, at de to toppolitikere lader skatteyderne betale for deres våde politiske møder...

http://www.bt.dk/politik/pind-og-loekke-drak-20-snaps-paa-skatteydernes-regning



2/7 2010 08:45 Occam 330993



Det er kedeligt, når debatten kommer til at handle om politikere og ikke om politik. Og når det er politikernes familie, der debatteres, så er vi langt ude.

Der er jo forudsigeligt, at vi vil få flere og flere tilfælde af folk, der arbejder i et land og bor i et andet. Alligevel var nøgleordet hos de skattefolk, der blev spurgt i denne sag, "skøn". Dvs. det er ikke lykkedes regeringen at skabe klare regler for denne situation.

Men i stedet for at undskylde, at man har lavet uklare regler, sviner regeringen modparten til. Det løser jo ikke nogen problemer, det skaber bare politikerlede.

At oppositionen debatterer på samme måde, er ikke nogen formildende omstændighed.



TRÅDOVERSIGT