Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Dumpet!


33156 oneofakind 10/9 2010 10:18
Oversigt

Ja altså ikke selskabet :) Men undertegnede, der desværre missede gårsdagens roadshow i kbh, arrangeret af PI.. Håber alle havde en positiv oplevelse af arrangementet?

Men men men... i min spredning over hhv. mange aktier der skal følges.. en spændende ret, der skulle afprøves i køkkenet, brændehugning og et besøg hos en "veninde":).. missede jeg denne
javascript:void(0)
En spritny og dugfrisk analyse af aktien fra Dansk Aktieanalyse.... udkommet samme dag som præsentationen i kbh.

Kortsigtet potentiale ikke det store, risiko for emission til foråret (er det derfor de pludselig har brug for Dansk Aktieanalyse?), men også med turnaroundpotentiale der er stort, samt muligheden for en "venlig" overtgelse.. kort fortalt!

Læs den nu selv.. og kommenter!

Personligt synes jeg især betragtningerne om den i berostillede CUP udvikling samt den manglende kommentar til Roche aftalen er triggere der kunne uddybes!

mvh.10/9 2010 10:21 oneofakind 033157Prøver lige igen med link
http://ipaper.ipapercms.dk/EXIQON/Finance/DK/Stock/An..

Og så vil jeg hermed frabede mig at blive kaldt "ekspert" i Exiqon:) Ramte ved siden af på et link.. endte hos Exiq. hjemmeside og tjekkede lige investor info.. nu jeg var der.. Jeg er pt. for useriøs / overbelastet / sygdomsramt.. til at være dybdegravende og undersøgende nok til denne titel :)10/9 2010 10:57 akademikeren 133160Jeg vender lige tilbage med en længere kommentar, samt en meget skarp præsentation af Exiqon.

Efter min opfattelse var det en meget stærk præsentation af et spændende selskab efter restrukturering og på vej mod profitbilitet. Det er et forskningsbaseret selskab som med 115 patenter, indenfor et emerging market, med samarbejde med 5 af verdens 10 største medicinal selskaber er positioneret til meget solid vækst.

Jeg tror de fleste vil få øjnene op for dette selskab meget snart. Det fik jeg ihvertfald.

IR Live, Præsentation, EXQ.CO
10/9 2010 11:03 oneofakind 033161Ja så er min oprindelige opfattelse ikke ændret:)
Har blot ikke nørdet nok i aktien på det sidste!
mvh,10/9 2010 11:20 akademikeren 033164Du kommer til at elske den 45 minutters investor præsentation vi uploader i løbet af næste uge.10/9 2010 11:39 Hegu 033169Der var ikke meget tvivl i mit sind efter præsentationen. Exiqon er absolut værd at kigge nærmere i sømmene med henblik på at købe aktien!

Med venlig hilsen

Hegu10/9 2010 12:59 fizz 133192Jeg har lige et relevant link i forbindelse med Exiqon. Spændende gennem gang i går.

http://ing.dk/artikel/111858-dansk-chip-kan-afsloere-..

Mvh

fizz10/9 2010 15:30 oneofakind 033207fizz. Det er meget meget spændende , og jeg kunne godt se Exiqon som en samarbejdspartner mht. "mekanikken". Exiqon har beskyttet deres markører vha. patenter, så man kan ikke "bare" søge løs med en billig chip.. Men mange vil forsøge at inkorporere en nyere og billigere automatik i deres tilbud. Har aldrig hørt om dette firma.. og må lige nørde lidt inden jeg kan give dig kvalificeret respons.. men du har ret.. den pludselige salgsinteresse i dag kunne udmærket udspringe af usikkerhed ovenpå artiklen.. men så vil der altså være mange andre biomarkørselskaber der er mere udsattte! Heriblandt iøvrigt BioPorto.. tror jeg uden at være skråsikker!

mvh..

Skal på "nørdjagt"10/9 2010 14:26 troldmanden 133202Hej Oneofakind

Det var et super arrangement med 3 rigtig skarpe præsentationer og mange rigtig gode spørgsmål.(også et par af dine )

Når webcast kommer op i næste uge så er der masser af dejlige detaljer i de 3 stk 45 min præsentationer. Så de er et "must see".

Mht Exiqon så var det det selskab som færrest havde kendskab til inden præsentationen. Men det var faktisk det selskab som flest talte om efter præsentationen, og hvor en del sagde de nu ville overveje at købe aktier i selskabet. Så derfor lidt sjovt sammenfald at sitets ubestridte største Exiqon ekspert vælger denne dag af sælge ud. Og ja du beholder stadig ekspert kasketten

Det folk fandt interessant inkl jeg selv er de muligheder der ligger i den diagnostiske del af exiqon.

Alle forstår den udfordringer de forskellige lande står med i forhold til de stadigt hastigt stigende udgifter til sundheds systemet og herunder medicin udgifterne. Så når det bliver muligt at knytte en biomakør til den specifikke cancer behandling og derved sørge for KUN de personer der reelt set vil have gavn af behandlingen, så kan der spares mange penge på medicin. Det er kun ca 30% der har gavn af den medicin de modtager. Så der er altså et kæmpe, kæmpe besparelses potentiale her.

Der går dog lidt tid endnu inden Exiqon kan få deres første markør på markedet.

Teknologien bag Exiqon kan godt virke meget svær at forstå. Men Lars Kongsbak (Exiqon CEO) er virklig en rigtig god kommunikator. Men det var opfattelsen at 45 min var for kort tid til at forklare dette svære men samtidigt utrolig spændende område. Specielt når der også skal være plads til spørgsmål. Der var en del personer der gerne ville have hørt flere detaljer på diagnostik delen.


Oneofakind er du bekendt med om Exiqon har afholdt præsentationer hos dem selv hvor der måske er 1 1/2 -2 timer til at præsentere deres teknologi inkl spørgsmål? Altså noget ala det arrangement LifeCycle Pharma holdte sidste år?10/9 2010 15:14 oneofakind 033206hmm den eneste webcast jeg kender er den fra sidste år d. 16.09 på Aktionærforeningens arrangement.. linket ligger faktisk herinde.. Det varer 20 minutter, og efterfølgende jeg havde læst dette gik jeg så på jagt efter yderligere info!.. Var meget stærkt inde i exiq. i december hvor der var de store "salg" og manipulationer af Nordea og DDB.. og hvor jeg købte hårdt når mulighed bød sig. til hvad der pt. er kursen..Solgte så ud i området 10-11.. og har en "gratis" port pt. Så det er ikke mig der sælger ud i dag :)
Tror faktisk det er resultatet af analysen der blev offentligjort igår.. hvor der opstår et mindre ? mht. om der kommer en emission til foråret..!

Det burde ikke for mig være nødvendigt.. men har fået mig til at justere mine (konstante) købsordrer længere ned i aktien.

Det er sådan jeg handler.. køber i, hvad jeg ser som billigt.. når der intet sker i aktier.. afventer eufori.. sælger og beholder de "gratis" jeg opnår..

Min Exiqon port er pt. på 3000 stk.. grundet dumt køb i kurs 14,5 på et tidspunkt.. men de 3 k er gratis incl. skat!

mvh.10/9 2010 17:10 CHjortInvest 033214SVB har i længere tid ligget i 7,- med en post a ca. 50K. Ingen har haft interesse i at købe til den kurs og nu ser det ud til at SVB (kunden) har tabt tålmodigheden og valgt at sælge der, hvor der findes købere.

PS. Jeg valgte selv at købe lidt af dem til 6,15.

Mv. CHjort13/9 2010 17:06 oneofakind 033365her har vi så en interessant nyhed
http://fpn.dk/liv/krop_valvare/article2181569.ece
LIdt den "sorte" mht. begejstring.. men tror at Kræftens bekæmpelse har ret i sin prognose.. og så er det jo interessant at Exiqon er parat med sin test mht. tilbagefald allerede i år!

mvh.14/9 2010 13:03 oneofakind 033425Ser ud til at sverigesbanken har accepteret en lavere salgskurs.. Posten er røget over disken i dag.. Bliver spændende at se, om der er andre sælgere i dette niveau.TRÅDOVERSIGT