Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

NeuroSearch - Branche præsentation


33554 akademikeren 16/9 2010 12:29
Oversigt

Neurosearch gav en virkelig dybdegående præsentation af deres forskning.

Dette vil tiltale alle vores mange biotek nørder. En rigtig perle i jeres bookmark samling.



Hele præsentationen her:

http://www.proinvestor.com/aktier/NeuroSearch/NEUR.CO



16/9 2010 12:40 troldmanden 033555



Man finder præsentationen ved at klikke på det link akademikeren har postet. Find da ude til højre den boks der hedder "webcast". Og klik da på "ProInvestor Biotek Seminar". Og vupti så er der adgang til en fed præsentation med gode spørgsmål til sidste.

Den tilhørende pdf præsentation finder man også ude til højre i boksen "præsentationer". Også der er det "ProInvestor Biotek Seminar" man skal åbne.

God fornøjelse



16/9 2010 12:57 troldmanden 033556



Der kom flere interessante nyheder fra fra denne præsentation og efterfølgende spørgerunde.

For første gang i meeeeget lang tid høre vi reelt nyt om ABT894. Og så er der nogle interessante informationer om muligheden at sælge Huntexil som early acces i løbet af relativt få mdr.

Der er også lidt om hvordan Neurosearch mener et evt nyt fase 3 studie med Huntexil kan se ud hvis myndighederne siger dette er nødvendigt

Og bemærk hvordan Tesofensine er meget afdæmpet




16/9 2010 22:29 Fiskemanden 133587



God præsentation!
Helt klart mærkeligt at reaktionen på kursen bliver så negativ efter det forlængede studie?
Når man studerer denne udmærkede fremlægning af muligheder, så ses der jo ikke, at der er grund til skuffelse:det var udelukkende et spørgsmål om sikkerhedsprofil ved længere medicinering som var formålet,og det levede de jo fuldt op til.
At der skulle være noget mærkligt i at visse oplevede en del bivirkninger i form af forværring i chorea er vel svært at tillægge noget som de selv siger,der er jo ingen jævnførelsesgruppe og dermed ingen mulighed for at vide om der alligevel skulle have været et endnu dårligere sygdomsbillede uden medicinen!
Normalt sker der jo en gradvis forværring af sygdommen løbende under den lange periode der er inden de behøver fuldtidspleje.
At så visse patienter så oplever en vis skuffelse efter at ha oplevet en forbedring under en periode, om det pludselig så går tilbage igen, er fuldt forståeligt,men det er jo ingen helbredende medicin,men kun en medicinering som forbedrer og evt. udskyder udviklingen.
Højest interessant var det blik hun havde da hun meget kort(desværre!)fortalte at der nu dukkede helt nye muligheder op med huntexil som man IKKE havde kendskab til tidligere,men fremkom ved gennemgang af resultaterne!Det tyder på nogle tydlige uventede positive effekter (hvilke skulle være interessant at snuse op)som giver mulighed indenfor andre indikationer!!
En lille men vigtig detalje for videre beregninger af fremtidige indtjeningsmuligheder.
At de når markedet,med Huntexil virker de helt overbevist om,selv om de skal lave et nyt studie.
Selv hælder jeg mest til at løsningen bliver at der bliver givet tilladelse med forbehold for et kompletterende studie!
Og her er de jo allerede inde på den linje som vi også her har diskuteret tidligere:nemlig to arme ,2x45mg mod placebo ,Høj cag score,og justering for sygdomsdisposition...så sidder den der: p



16/9 2010 22:36 Fiskemanden 033588



P



16/9 2010 22:39 Fiskemanden 033589



HMMM!! Det driller halvdelen,eller mere af det jeg skriver forsvinder??



16/9 2010 22:49 Fiskemanden 033590



Nå men pyt,prøver lige:
selv om de misser med HART så ser jeg gode muligheder alligevel,med et early access program starter muligvis indtjeningen allerede 2011 og vi slipper for risikoen for en NE længere frem!
Selv om de skal ud i et nyt forsøg eller om de nu får gå på markedet under forbehold for et kompletterende studie gives der gode fremtidsmuligheder .
Så selv satser jeg nok på at supplere lidt igen!

Ang. Tesofensine,glem det efter Lorcaserin ser det vel sort ud!
Som hun sagde, er der for stort focus på risikoerne ved fedmemedicin,til at nogen snart tør satse !



16/9 2010 23:02 troldmanden 033592



Ja det KAN måske være en mulighed at de får en betinget godkendelse. Altså at de får lov til at sælge Huntexil, men straks skal gå i gang med et fase 4 studie. Dvs i vid udstrækning det forsøg som Hanne nævner. 300 patienter, 24 uger, 90mg og placebo, høj cag.

Men risikoen er BESTEMT til stede for at de skal gennemføre det ovenfor nævnte studie inden myndighederne vil tage stilling til en godkendelse. Meget afhænger af de amerikanske data vi får at se den 16 okt



17/9 2010 09:50 MichaelDyhr 033602



Super spændende præsentation.
Savnede dog lidt tal eller deres projekter fra et finansielt perspektiv. Men det er nok bare fordi jeg ikke er den største ekspert inden for biotek, men den største beundrer af en så spændende branche med et eneståend potentiale for hver af branchens spillere.



17/9 2010 11:19 troldmanden 033606



Hej Michael

Ja det var en spændende præsentation hvor der faktisk kom lidt nye detaljer frem som ikke engang analytikerne vidste.

Omkring tal så er biotech selskaberne generelt ikke meget for at sætte tal på forventninger til deres stoffer. I hvert fald ikke på skrift. De afgående direktør Flemming Pedersen er dog citeret for at sige Huntexil er en blockbuster kandidat. Helt så stor en omsætning ser jeg ikke umiddelbart. Men mindre kan også gøre det når vi taler en margin på over 90% (hvis de selv står for salget)

Prisen for et års behandling er ikke fastlagt endnu. Men i USA koster Xenazine (det eneste godkendte Huntington stof) ca $40.000 om året. Og Hanne bruger stoffet Tracleer som et andet eksempel. Det stof koster 30-35.000 euro for et års behandling. Hun siger dog i samme åndedrag der ikke er taget endelig beslutning om hvordan Huntexil skal prisfastsættes. Men de bruger bla disse 2 stoffer som retningslinje




29/9 2010 11:08 Amatoeren 034121



Hej Troldmanden.

Kender vi noget til produktionsomkostninger, eller forventer man bare at spytte "guld" ud af en maskine, såfremt stoffet bliver godkendt. Er naturligvis godt klar over at man når "ground zero" ( mener at der lidt penge der skal betales tilbage, før man kan tale om en egentlig profit) på et eller andet tidspunkt, men hvad er så omkostningerne (herunder produktionsomk og adm. omk. samt er der vel også sat en del af til videre forskning af andre sager i deres pipeline) så derefter, når investorer, samt diverse driftomk. er udlignet ??



29/9 2010 14:01 troldmanden 034138



Hej Amatøren

Hvis du kigger på nedenstående link så er der der noget om produktions udgifter. Vel at mære en opstilling Neuroserch selv har fortaget.

Pt regner jeg med en europæisk pris på 20.000 euro og US pris på $40.000 for et års behandling


http://www.proinvestor.com/boards/20606/Neurosearch-o..



22/9 2010 11:07 GUFER 033784



Her er det Danmark skal leve af i fremtiden. Masser af patenter og potentiale!

http://borsen.dk/nyheder/investor/artikel/1/191747/en..



22/9 2010 11:15 GUFER 033785



Her er det Danmark skal leve af i fremtiden. Masser af patenter og potentiale!

http://www.business.dk/biotek/forskningscentre-i-kraf..



TRÅDOVERSIGT