Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Hvilke overvejelser bør jeg gøre omkring mægler/platform?


33765 Jaks 22/9 2010 09:26
0
Oversigt

Hej

Efter min opfattelse har de fleste af Jer herinde Nordnet som mægler, men hvilke overvejelser bør man gøre sig og er det hensigtmæssigt eventuelt at bruge flere forskellige? Jeg bruger pt Nordea.

Man skal selvfølgelig se på hvad priserne er de forskellige steder på kurtage m.m., men der bliver også talt om fordele ved en god platform?

Jeg er stadig nybegynder og handler kun får et beskedent beløb foreløbigt, men jeg mener ligeså godt jeg kan starte med at lære om fordele og få det mest optimale ud af det fra begyndelsen.

mvh Jaks



22/9 2010 09:33 033767



Hej Jaks,

Først og fremmest behøver man ikke at vælge det ene frem for det andet, man kan godt have depoter flere steder.

Fordelen ved Nordea og Danske bank er at de tilbyder aftenhandel, hvilket kan være en rigtig god mulighed for gode gevinster, når vi herinde har fundet en nyhed markedet ikke har set.

Dernæst skal du tænke på kurtagen hvis du er en hyppig handler. Men som nybegynder er man vel det sjældent.

Nordnet har en god billig platform med en del muligheder, men jeg er ikke selv på den. Jeg har danske bank og etrade. Etrade er ok, men intet fancy. Der findes sikkert nogen der kan forklarer dig bedre om Nordnets platform.




22/9 2010 10:14 Jaks 033770



Tak for svaret AKA.

Ja det med aftenhandel har jeg godt tænkt på, så jeg vil også stadig beholde en smule på min nordeakonto.

Er det nogle fordele for Etrade fremfor Nordnet eller omvendt, eller henvender den ene sig mere til udelandske aktier. Eller er det bare en smagssag hvad man foretrækker?



22/9 2010 11:27 renek 133783



Hej Jaks

Som Aka skriver så kan man jo sagtens have depot flere steder. Jeg har både i Nordnet, Etrade og Saxo. Det koster ikke noget at oprette depot eller ind/udtage penge så du kan jo bare prøve hvad der fungerer bedst. Jeg mener at Nordnet trumfer Etrade, men jeg har depot der fra dengang man kunne oprette pension der og ikke kunne hos Nordnet. Det kan man nu så jeg kan ikke se den store grund til at hoppe på Etrade. Hos begge kan man handle udelandske aktier og hos begge kan man ikke sætte stop loss på US aktier

Og ellers er der de onde Saxodrenge som mange kan fortælle skrækhistorier om. Jeg er glad Saxokunde. Andet kan jeg ikke sige. Hvis du vil have en ordentlig platform er det saxo. Hvis du bare vil have et depot med klassiske handelsmuligheder så er det Nordnet...og så bare hold lidt penge i Nordea til aftenshopping.



TRÅDOVERSIGT