Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Karsten Ree


33894 nethinde 24/9 2010 16:31
Oversigt

Denne mands adfærd er en stor gåde for mig. Først redder han Amagerbanken, det er én ting, men det der for alvor undrer mig er hvordan han har gebærdet sig før/under/efter emissionen. Konstant har han skabt tvivl og meldt negativt ud. Havde han taget FS kravene positivt og fra starten bakket op om emissionen, set som en styrkelse af Amagerbankens reserver, så tror jeg ikke Amagerbankens kurs ville se så skidt ud i dag. Hvorfor køber han en rede for at skide i den bagefter, og hvorfor arbejder han ikke i kulisserne med at opnå hvad han vil, fremfor at tude i medierne? Han er nok den værste investor jeg overhovedet kan forestille mig. Men det matcher dog til gengæld hvad jeg har at sige om Amagerbankens ledelse.

Kan denne bank på nogen måde reddes, hvad skal der til?25/9 2010 02:50 Kristensen 233911Den mand er også mig en gåde. Fatter ikke hans dispositioner. Der udover skifter hans konstant mening om amag. Først fra at ville rede banken og nu til at have fortrudt og vil ud - vel og mærke med en andel på 33%, i DK's mest kriseramte bank. Han støtter ikke op om direktøren og pludselig, jo han støtter op om direktøren. Og sådan kan man blive ved, han ved ikke hvad han selv vil. Indtil vidre har han været en omvendt indikator, ligesom milliardærklubben - alt hvad han/de rør ved går skidt. De har mange penge - for mange - for de tænker at med så magne penge kan det ikke gå galt og så ryger der lidt her og der og sidst, så er de væk væk og skylder samtidig flere hundrede millioner til nødlidende banker. Så galt kan man dog håbe på, det ikke får for Ree.25/9 2010 08:52 533912Jeg kan altså godt se nogle rationelle bevæggrunde for hans skiften mening og mærkelige udtalelse.

1. Han er blevet godt og grundigt tørret ved den 1. emission, hvor han jo redder dem første gang, hvorefter de blandt via valutaspekulationer øder pengene væk.

2. Han har mistet tilliden til den nuværende ledelse og må signalere at denne gang kommer pengene altså på en række betingelser, som blandt andet betyder ledelsesudskiftning. Dette betyder nok blandt andet at direktøren ryger i nær fremtid, samt at REE fik en bestyrelsespost.

3. Hans trækken af hans tilsagn fik Amagerbanken aktiver til at handle som distressed assets og han kunne derfor måske have købt sig ind i løbet af perioden inden han gav tilsagn. (jeg må indrømme at jeg ikke har fulgt godt nok med til at vide om REE har købt eller solgt i den turbulente periode)

4. Med hans sidste udmelding om at han gerne vil sælge sin del af banken, mener jeg det ligger klart hvad hans overvejelse egentligt er: ved at redde banken nu, kan han måske redde nogle af de 500 millioner han var ved at miste. I mange år har amagerbanken været et muligt opkøbsmål, og er via sit fillialnet og kundegrundlag (ved ikke om det gælder længere) en attraktiv bank for udenlandske banker der vil købe sig ind i Danmark.

Jeg tror egentligt han har været meget snusfornuftig i sin håndtering af amagerbanken her i sidste runde. Men de første 500 mill var i bakspejlet en fejl. Men man skal huske på at amagerbanken har været erhvervslivet bank i mange år i København, der kan også være følelser med i spillet.
25/9 2010 09:10 Occam 233913I en anden sag er det tydeligt, at Ree ikke ser sig for og ikke tænker sig om.

http://www.business.dk/foedevarer/karsten-ree-jeg-er-blevet-loejet-og-gjort-til-grin

Hele fiskeindustrien kender Thorben Tusindlap. Hvordan kan det så være, at Ree laver forretninger med ham? Og ikke kontrollerer ham tæt?

Vi andre - rationelle og forsigtige - vil da tøve med at gå ind i en branche, vi ikke kender. Hvad enten det er bank eller fisk. Vi ved godt, at de forretninger, vi får tilbudt i starten, er dem, de erfarne ikke vil røre ved. Ree har det lige omvendt. Derfor tjener han store penge - og taber store penge.25/9 2010 09:20 033914Ja og han var jo også med i Midas Bank, hvorfor han i dag har et horn i siden, samt 3 ringbind på Saxo Bank.....25/9 2010 15:12 colombuss 033926Med og med, han blev såmænd bare snydt af midas, som så mange andre.

Midas brugte annoncehaj strategi for at lokke folk af med deres penge, hvorefter de forsvandt hurtigt i bagmændenes lomme.25/9 2010 19:38 colombuss 033943Jeg syntes ikke der er nogle aktionærer der kan være urilfredse med Ree, snarer tværtimod. I dette tilfælde kan jeg absolut ikke støtte at man går efter manden.........TRÅDOVERSIGT