Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

CGR - udbrud fra base


33924 megetgod 25/9 2010 13:17
Oversigt

CGR har i en længere periode ligget i en base fra lidt under 1 til op omkring 1,38, men er nu brudt ud fra denne base i opadgående retning under stor omsætning. Aktien har efterfølgende været nede og teste topniveauet fra basen og ser ud til at blive afvist her. Jeg har valgt at købe en mindre portion på denne test, da jeg ser udbruddet som et fint købssignal i en aktie med en overordnet bullish trend. Jeg betragter aktien som high risk.

Det er ikke muligt at aktiemarkere den, eftersom aktien er noteret på AMEX, men man kan følge aktien her:

http://www.google.com/finance?q=AMEX:CGR

Der skulle gerne komme et vedhæftet billed med, som viser basen.

mvh Mikael

CGR
25/9 2010 15:38 Nippon1976 233933Hej Mikael
Spændende aktier du har fundet der. Hvis du kikker på et 3 års chart, så kan du se at det er en aktier i optrend, men som dog har stagneret i hele 2010. Grunden til at den er brudt op over tradingrange, tror jeg er fordi, den er steget i takt med us-index, som pt laver det man kalder fools rally, altså stiger selv om index er overkøbt og burde falde tilbage.
Entry er pt rigtig dårligt, da den er overkøbt på RSI og det ser meget ud til at macd´en er ved at vende.
Hvis jeg var dig, ville jeg vente på gentest af din øverste supportlinje og se om den holder, hvis den gør kan det være et godt entry.
At den er overkøbt betyder ikke at den ikke kan stige mere enden den falder tilbage, men ud fra et TA synspunkt ville man ikke købt, da der på kort sigt er et dårlig risk award forhold.
Fortsat god lørdag25/9 2010 17:59 le 033941hvorfor er det et fools rally?

det kan da kun være din egen personlige mening, men ikke noget der behøver at være rigtigt

jeg kender ikke aktien, men kan se at det er guld mm og guldprisen har lige slået nye rekorder25/9 2010 18:30 Nippon1976 033942Også guld er overkøbt og bør falde tilbage.25/9 2010 20:50 colombuss 033950Guld er meget svært at forudsige. Mit gæt er at det stadig kan få lov at stige en rum tid endnu, idet frygten er intakt. Hvornår guld topper? Mit gæt 3-6 mdr. før første amerikanske rentestigning.26/9 2010 13:50 megetgod 033965Hej Nippon1976

Tak for responsen. Vi ser lidt forskelligt på tingene. Ja, der er tale om en aktie i optrend på den lange bane (3 års-chartet). Aktien har konsolideret igennem hele 2010 - Det er i hvert fald mit ordvalg:) - men har nu netop genoptaget sin langsigtede optrend.

Mht. fools rally på indexniveau i US, må jeg ligesom le sige at det er din personlige mening. Tiden vil vise om du får ret eller ej, og hvis du gør vil kursen på CGR sikkert også sættes under pres.

Jeg mener desuden udviklingen i guldkursen understøtter det positive billede af aktien, idet jeg også ser et udbrud her. Det var også en af grundene til at vælge en guldaktie.

Du skriver aktien er overkøbt. Jeg er enig i at aktien ser lidt overkøbt ud på ugebasis, men på dagsbasis synes jeg faktisk slet ikke det ser slemt ud nu hvor der har været en test af støttelinjen. Som du selv skriver kan aktier der er overkøbte godt fortsætte med at stige, og det er lige netop også min erfaring at de mindre og mere volatile aktier udviser mere ekstreme ryk enten op eller ned. På dagsbasis har RSI'en været væsentligt højere oppe. macd'en kunne da godt vende her, men det kunne den jo f.eks. også tilbage i november sidste år. Det skete bare ikke og aktien steg i stedet fra en bund i ca. 0,90 til en top i 1,38 på nogle uger.

Generelt vil der være en tendens til at aktier der bryder ud fra baser, i en eller anden grad er overkøbte ved udbruddet, men det plejer nu ikke at holde dem tilbage:)

mvh Mikael26/9 2010 14:14 CHjortInvest 433966Et Breakout vil stort set altid ske i overkøbt leje!
Det er bl.a.et af de store problemer med tekniske indikatorer. Den megen fokus på RSI, Stochastics etc. er mig lidt en gåde og de bør kun anvendes i forbindelse med Support/Resistans- Trading Ranges, til at underbygge en mulig Risk/Reward.

Chartet viser en Dansk aktie de sidste 3.mdr- daily. Og dybest set burde man slet ikke have købt i nærheden af Breakout, hvis man slavisk fulgte især RSI og Stoch ;0)

CGR
26/9 2010 17:43 Nippon1976 033970Chjort det er helt korrekt, men hvis eller når man køber i et overkøbt markede, er der en overhængende fare for at fanget. Specielt hvis man er i et bearmarked. Risikoen er selvfølgelig meget mindre i et bullmarked.
Men til dit chart, så havde jeg valgt at købe i slutningen af den andenfirkant på den hammer-candle, der er med en sl lige på halen.26/9 2010 20:11 megetgod 033979Men er vi i et bearmarket? ikke i min verden. Sidste uge gav også et kraftigt styrket billede af markedet på den længere bane. Derudover mener jeg heller ikke at risikoen for tilbagefald pga. den generelle udvikling på markedet er lige så stor for mindre aktier som for large cap-selskaberne, hvorfor jeg også foretrækker de mindre aktier.1/10 2010 16:25 megetgod 034261En lille update:

Jeg har valgt at smide mine Tethys oil aktier med et marginalt tab. Synes den manglende volumen og den udeblivende opadgående reaktion på breakout gør aktien lidt mere utiltalende, men dermed ikke sagt at den ikke kan komme senere.

Til fordel for Tethys har jeg så købt nogle AAU, der befinder sig i en voldsom bullish trend og netop er brudt ud fra en forholdsvis kortvarrig base. Volumentoppe korresponderer her rigtig flot med kurstoppe.

CGR udvikler sig desuden også fint indtil videre.

mvh MikaelTRÅDOVERSIGT