Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Euroen til Danmark?


34053 emmalaura8u 28/9 2010 11:10
1
Oversigt

Hej.

Jeg er ved at skrive en opgave om EU.

Er der nogle der har en mening om euroen skal til Danmark, hvilke fordele og ulemper?


Åbnen for alle svar.29/9 2010 20:31 TeamGarlic 134160Hej Emma Laura

Jeg har en holdning til dit spørgsmål

Nej, euroen skal absolut ikke til Danmark i min optik. Ulempen er at en masse lande skal være enige om at føre en given politik, når man anvender samme valuta. Det kan man roligt sige IKKE er tilfældet. Nogle lande kan godt styre deres finanser, mens andre lande bare lader de offentlige udgifter stige.

Ved indførslen af euroen lavede man stabilitetspagten, som skulle sørge for et stabilt system med mulighed for sanktioner, hvis man ikke overholdt den. Den er man gået væk fra igen og med farven omkring PIIGS-landene, så mener jeg, at euroen langt hen ad vejen har spillet fallit. Jeg har i hvert fald svært ved at se det positive i euroen.

Ved at have sin egen valuta kan man vel komme under pres, hvis man ikke har styr på sin økonomi, så recepten er ganske enkel....29/9 2010 20:31 TeamGarlic 034162Der skulle stå farcen - ikke farven.4/10 2010 09:41 emmalaura8u 034387Hej TeamGarlic

Mange tak for dit svar (:

Vi er helt enige med dig i, at ulempen er at alle lande skal være enige om at føre samme politik, når man anvender samme valuta.

At vi skal veksle et par gange mere er vel et så lille problem, så det er til at overse.
Så lad os beholde et af vores danske særpræg, dem er der ikke så mange tilbage af. (:

TRÅDOVERSIGT