Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tower group: svindel og humbug ?


34555 Fiskemanden 7/10 2010 18:07
Oversigt

Efter endnu en katastrofedag på børsen,lukker Tower ned med -18,49%
Meeeeeeen er det så også rigtigt?????
En internmægling ved luk på 2 aktier til kurs 0,97kr lyfter lige kursen med næsten 30 %
Helt imod dagens tydelige gennemsnitsvægtede kurs og den kurs den ellers handledes til lige inden luk i større volumen !!
At camouflere den totale mangel på værdi i aktien på denne måde er en skamplet på børsen
og sådant burde retteligt straffes ??
Godt man ikke er med på vognen og har taget risikoen i at investere i dette firma!
V.h. Fiskemanden7/10 2010 19:43 akademikeren 034558her forklaringen....og mon ikke det blive værre!

http://www.proinvestor.com/aktienyt/508574/Selskabsme..7/10 2010 22:45 Jamesol 334562Ja, pudsigt nok, at dagen ender så suspekt for aktiehandelen med Tower Group. Men måske har det været en reaktion på en mindre tydelig tendens i løbet af dagen, hvor aktien blandt andre hændelser ved stigninger efter længere pauser i handelen flere gange næsten øjeblikkeligt blev mødt af en sænkning - dog ved salg af mere end to aktier!

Nu kan selve virksomheden og dens bestyrelse dog ikke med rimelighed straks udnævnes til kriminelle bavianer for hændelser, der vel sker uden for deres kontrol. Her må vi huske, at det er en virksomhed under rekonstruktion under en ny bestyrelse efter tidligere tiders mistanker om urent trav.

Jeg tilhører dem, der synes, det er ret spændende, om resultatet af den ekstraordinære generalforsamling idag resulterer i en stabilisering af kursen. Især da fordi jeg igår kom ind med et overkommeligt beløb i aktien lige en tand for tidligt - og dyrt.

På generalforsamlingen sikrede virksomheden sig mulighed for at øge kapitalen alt efter behov i de kommende fem år ved en eller flere aktieudvidelser. Og det til en mindstepris på 10 øre pr. aktie - med op til ca. 3/4 mia. nye aktier fordelt over perioden. Bemærk, at ingen siger, at aktierne - nye eller gamle - kun må koste kun 10 øre, kun at det bliver aktiens nominelle værdi. De nyudbudte aktier kommer til at koste et beløb, der står i forhold til markedskursen på det tidspunkt, de bliver udbudt, oplyses det under generalforsamlingen. Storaktionærer i virksomheden, ved vi også allerede, har givet tilsagn om at støtte op med opkøb, hvis en aktieudvidelse kommer på tale. Hvad den vel gør...

Under dagens aktiehandel kunne man forstå på udviklingen, at visse aktionærer mente, at aktiekursen nu nok ret hurtigt ville falde til 'de annoncerede' 10 øre. Visse aktionærer, og det var måske i virkeligheden blot en enkelt, stod for en stor del af dagens handel, ved straks at sælge til nærmeste bud under de indledende budte 1,10 og 1,09, der hurtigt blev væk. Nærmest derunder lå udbuddene nemlig helt nede i 0,60. I stedet for at vente lidt, eller forsøge at sætte sine aktier til salg højere oppe, som for andre ville være et indlysende valg, især når det laveste udbud på det tidspunkt lå helt oppe på kurs 1,19. Alle disse handler stod Amagerbanken som mægler for. Derfor min mistanke om en enkelt overivrig aktiedropper.

Og jeg har da også mistanke om, at vi her havde enten en usædvanlig panisk sælger. Eller nok snarere én, der forsøgte at præge et smalt marked med sin dumpning.

Men selvfølgelig: Troede vedkommende, at en generalforsamling kunne beslutte, at en markedspris på en aktie fremover skulle være 10 øre, så var det måske alligevel panik. Ja ja, en rimelig frygt kunne jo selvfølgelig også være, at man ville komme andres panik i forkøbet. Frygten for at lemmingerne kom halsene lige henne om hjørnet. Men det gjorde de jo ikke - ikke endnu.

Set i det lys, så forstår man egentlig godt en irriteret investor, der lige imødegik dagens udvikling ved at købe et par aktier op til luk, hvis det så endda kunne ske uden kurtage. Det var dog ikke mig... jeg forstår det kun! Det må vel også have været en indenfor systmet, der kunne styre, at det blev dagens sidste handel.

I den negative ende fik vi dog også oplyst ved generalforsamlingen, at EIK Bank er en af de banker, Tower Group har haft samarbejdet med. Men adspurgt, om det ville få konsekvenser ved den fremtidige drift, var svaret et nej fra bestyrelsen.

Venlig hilsen
Jamesol8/10 2010 06:51 Fiskemanden 234565Tak Jamesol !Udmærket fremstilling af handelsforløbet!
Og selvfølgelig kan og skal Tower ikke drages til skyld for svindel i forbindelse med andres handel af aktien!!!
Jeg mente bare at andre vil manipulere kursen netop for at undgå den panik som retteligt burde opstå som følge af at folk (de mindre investorer)inser det som jeg anser er svindel i selskabet,nemlig at der intet kapital findes som kan forvaltes!

Nyt kapital behøves for at opnå en stakket frist,da der stadig er lang vej tilbage til at de kan få et overskud på driften!
Derimod ligger der en mulighed i gentagne rekonstruktioner,med afskrivning af gæld som så kan få gælden ned på et rimeligt niveau i forhold til værdierne i ejendommene!
Men alligevel vil udstedelsen af ad skillige hundrede miljoner aktier bringe kursen langt ned under 1 kr da tilgangene nu tydeligtvis er ubefindtlige .Altså at den indre værdi højest er få miljoner kr.(nærmere 100milj. end 900 milj.)
Og uden indtægt og med kæmpe udgifter til drift og vedligehold så kan du jo dele denne med antalet aktier og se hvor mange øre du får ud af det?
Det bliver ikke meget over de 10 øre det første lange stykke tid frem til at ejendomsmarkedet igen viser tegn på forbedring!!
V.h. Fiskemanden8/10 2010 12:31 collersteen 134568Jo fiskemand, vi kan godt blive enige om handlen på de 2stk helt sikker ikke er rationel. Det er dog på ingen måde usædvanligt at se den slags på OMX eller nogle af de andre nordiske børser. Det sker mange gange dagligt at der handles ultra små poster på meget høje/lave kurser med håbet om at tricke et eller andet. Mht. Tower gør det jo så at udgangspunktet for dagens dumpning er højere.


Mht. dumpning af aktier har jeg haft den store fornøjelse at være bevilget mail-audiens hos den navnkundige Stinker, og han bekræftede min hukommelse om at EIK var med i rekonstruktionen og dermed er der højst sandsynlig også en sjat Towers aktier på bøgerne hos FS. I andre tilfælde (capi eksempelvis) har vi set at FS har været hurtige med at få afviklet evt. værdipapirer.

EIK fik 8,6mio aktier ifm. med emissionen, så man kan kun gisne om hvornår de evt. vil være færdige med et udsalg af aktier... hvis det altså er dem der er gået igang. Det mest sandsynlige er dog nok den anden forklaring her i tråden om at en enkelt aktionær har panikket efter/under ex.gf.TRÅDOVERSIGT