Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Genmab A/S, 17 Maj Kl. 15:00 Læs mere her

Negative elementer for Genmab


35105 colombuss 24/10 2010 15:35
Oversigt

Jeg tror generelt markedet skal ned, og at vi de næste par år, minimum, går en meget usikker tid i møde.

Stigningerne på aktiemarkederne siden, ja lad mig kalde det depressionen, skyldtes udelukkende hjælp fra centralbankerne, hovedpinen er blevet lindret og udskudt som jeg ser det. Jeg tror ikke på en fuld recovery, uden flere strukturelle ændringer.

Normalt skal der en krise til at gennemtvinge disse ændringer. Nu har vi jo nærmest undgået den forestående mega krise på forunderlig vis, nærmest på magisk vis.

Medicinen der er blevet brugt er den samme som blev brugt i år 2000 da IT boblen brast. Det virkede også dengang.

På den måde er det sandsynligt at strukturelle ændringer er blevet undgået, 2 gange, via monetære lempelser.

Ærgeligt at se huspriserne galopere sådan af sted, uden sammenhæng med den virkelige realøkonomiske situation, men udelukkende på baggrund af en politiker skabt rente situation.

Det er en bobbel, og sprænges skal den, og med det skal både husmarkedet, aktiemarkedet, og obligationsmarkdet også.....ned.....dyster forudsigelse

Ja, jeg tror vi bevæger os på toppen af en gigantisk bobbel, og emerging markets, be aware, for når folk på et tidspunkt hiver deres emerging market aktier hjem for at indfri deres bl.a. billige usd lån, så kommer det til at gøre dobbelt ondt der.

Og Genmab, går de fri af disse usikkerheder............nej.

Med en uændret udvikling i facts dvs intet fabrikssalg, ingen partneraftale, så vil Genmab nok falde meget mere end det øvrige marked.

Men det jeg naturligvis håber på, og grunden til at jeg stadig er investeret er, at de grundlæggende forbedringer i facts, forholdsvist vil understøtte kursen, mere end de makroøkonomiske udviklinger.


Ja, det er nærmest umuligt at spå om hvornår bobler skal sprænges. Og det er meget muligt at jeg tager fejl.Hvis Genmab ikke performer ekstraordinært godt i sin eksekvering af strategien, kan vi aktionærer, få ekstraordinært mange bank, for at holde et så luftigt aktiv i vores depot.

Det er dog stadig min overbevisning, at Jan og Genmab leverer, i større grad, end markedsforholdene forringes.

Og derfor holder jeg, i en usikker tid.

Håber jeg tager fejl


TRÅDOVERSIGT