Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

BioPorto Prælancering


35621 fillandkill 3/11 2010 22:35
Oversigt

Jeg begynder at kunne se de røde tråd lidt mere klart. Jeg kan huske da jeg bad CT om ikke BioPorto kunne lave et nyhedsbrev, der opsummerede alt, og gav en guidence for hvordan de havde tænkt sig at få The Ngal test på markedet.
Det resulterede iøvrigt i denne:
http://www.bioporto.com/content/download/1626/41808/v..
Jeg kan huske CT svar, og det var at hun var nervøs for om et nyhedsbrev ville blive fyldestgørende, og dermed hurtigt uinteressant, idet at de ikke ville kunne melde ud om deres strategi, hvor bl.a. dagens melding kunne være en del af.

Men sjovt, nu når man tænker lidt over, at ingen havde set det komme, selvom det er en fuldstændig naturlig udvikling. Og det er meget glædeligt at de har valgt at gøre som de har gjort.

Jeg kan så regne ud, at der hvor vi er nu, er at opskaleringen, og de første stabilitets studier er veloverstået, dvs. at man står med det færdige produkt i hånden, og mangler kun CE registreringen (Som de iøvrigt selv skal udarbejde, læs nyhedsbrev)
Vi hørte i den seneste kvartalsrapport, at det seneste batch var 250.000 stk tests, i opskaleringen, og det sandsynligvis ville være den endelige batch størrelse.
(Batch størrelsen kan øges, og køres sideløbende med hinanden)

Vi har jo tidligere snakket om hvad de skulle bruge de første 250.000 tests til, og tror det er det vi nu har fået svaret på. De skriver i meddelelsen at de i perioden indtil årsskiftet vil afprøve testen på en række strategiske markeder verden over, og efter CE registreringen er færdig, vil BioPorto kunne sælge testen på 40 markeder.

Her rejser der sig et par spørgsmål, for det første, er der kun 27 lande i EU, så hvad dækker de 40 markeder over? jeg ved ikke om man på baggrund af et CE mærke kan sælge testen på andre kontinenter?

Og en anden ting jeg ikke kan lade være at spekulere lidt over, det er hvordan man har tænkt sig at "afprøve testen", faktisk undrer det mig lidt hvis der er tale om det første batch på 250.000 tests, for hvis man har tænkt sig at afprøve det irl, hvad kan man så bruge resultaterne til? når testen endnu ikke er CE registreret, - må lægerne så behandle på ny viden? det er selvfølgelig forudsat at Ngal testen bliver afprøvet i den daglige diagnostik, -omvendt, hvis det er meningen at The Ngal test blot skal afprøves i forsøgsstudier, så mener jeg jo at der i forvejen allerede er foretaget så uendelig mange studier, men måske det er det de mener..

Men hvem og hvad dækker strategiske markeder over... Vi kan ihvertfald allerede nu konkludere at testen ER valideret til en del forskellige maskiner, hvis man nu er klar til at afprøve den verden over. Men det jeg tygger lidt på, er om de har fået hjælp til prælanceringen, eventuelt af producenten?

Men strategisk vigtige markeder.. hmm, Mayo Clinic er jo sikkert en af dem, den er oplagt, dernæst, så mon ikke de har taget listen af maskinproducenter fra en kant, det være sig Roche, Siemens, Olympus, Beckman osv. -det ville være oplagt at dreje den den vej rundt, og mon så ikke snakken fortsætter når vi når 14 dage videre, der mødes alle der er noget ved diagnostikken
Der er:
MEDICA, November 17-20, Düsseldorf, Germany
http://www.bioporto.com/news/medica_november_17_20_du..
Og:
ASN Renal Week 2010, November 16 – 21, Denver, CO
http://www.bioporto.com/news/asn_renal_week_2010_nove..
Og så har vi Q3 d. 24 Nov.
og vi har investormødet d. 25 Nov

Jeg glæder mig uendeligt meget til vi får nogle tal vi kan regne på, først der vil kursen for alvor gå op, selvfølgelig forudsat at det er gode tal

FillandKill
- | 0,0 / 0,0%
3/11 2010 23:53 srdjan 035624Det burde absolut sidste tiltag inden første licensaftale. Jeg kan godt forestille mig at licensaftager vil gerne se færdig produkt, og nu har de det.
Der nævnes at de forventer at indgår licensaftale med en eller flere udbyder.
Citat:
"BioPorto forventer i relation til Selskabets IP-rettigheder til NGAL målemetoden at indgå aftaler om andre
udbyderes anvendelse af disse til udvikling og markedsføring af NGAL testen i øvrige testformater end det homogene. Første aftale ventes etableres i 2010. "
Der er stadigvæk 2 mdr. tilbage.
Det må vi se om det lykkes den her gang4/11 2010 14:29 fillandkill 1035634Så var der et svar fra min penneven.

Hej Christina Thomsen

Jeg har lige et par spørgsmål

I skriver i meddelelsen fra i går, at efter CE mærkningen, vil BioPorto kunne sælge testen i 40 forskellige markeder, jeg tæller kun 27 lande i EU, kan du fortælle mig hvor the Ngal test ellers kan sælges efter CE?

Hvis ekspv. Mayo Clinic eller andre for den sags skyld, i USA foretager en home brew approval, vil BioPorto så ikke på nuværende kunne sælge/levere The Ngal test?

Hvor langt er BioPorto med at afprøve testen? -er planen allerede udført, eller igangsættes den først nu?
Jeg tænker på om nogle af disse strategisk vigtige emner vil have mulighed for at afprøve the Ngal test, allerede inden Medica og renal week?

Her til sidst, kan du fortælle mig hvor mange forskellige maskiner testen er tilpasset på nuværende?

Det var hvis alt for nu, men der dukker sikkert mere op.
---
Svar:
Hej Jesper

CE-mærkningen gælder i EU/EØS lande (mener det er 27+3) og så er CE-mærkningen desuden grundlaget for lokal registrering i flere øvrige marker, herunder Korea og Indien for blot at nævne nogle få. I alt altså omkring 40 som udmeldt.

The NGAL Test er nu klar til at blive sendt af sted og afprøvningen kan påbegyndes. Jeg har ikke nogen kommentar til omfang eller timing, det vil vi typisk gøre status over i kvartalsrapporterne. Det samme gælder tilpasning til apparatur.

Vi kan ikke sælge testen til IVD brug i USA endnu, men hvis Mayo eller andre vil have testen, kan vi levere til dem.

Du er som altid velkommen med flere spørgsmål.

Med venlig hilsen / Best regards
Christina Thomsen
Investor Relations

4/11 2010 20:16 svesken 135647godt spurgt,Fill! Iflg CT's svar åbner CE mærkningen for salg til minimum 25% af verdens befolkning......interessant !!(Er min umiddelbare beherskede kommentar)5/11 2010 06:15 Kim 03565325% er så i omegnen af 1,7 mia mennesker efter seneste opgjorte tal ( sep 2010 )

1.700.000.000 ........... stort tal

der må være gode chancer for en allerhelvedes masse nyreproblemer i det tal

mvh Kim5/11 2010 06:27 Kim 035654Morgenens søgning giver da også udtryk for at vi er ude i noget interessant

http://www.biocompare.com/News/NewsStory/349604/NewsS..

http://www.oslo-universitetssykehus.no/omoss/avdeling..
TRÅDOVERSIGT