Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

DLH tæt på et salg af deres Congo aktiviteter...?


35628 mrBlack 4/11 2010 12:10
Oversigt

Fandt dette på nettet. En uge gammelt men kunne indikere at der er en mulig køber. Olam som der referes til er børsnoteret. Der er ikke udsendt noget fra DLH i Danmark til børsen om dette. Åbenbart kun internt nede i afrika.

http://www.africatime.com/Congo/nouvelle.asp?no_nouve..

Google oversat:

la Congolaise industrielle des bois à la recherche d'un repreneur de ses actifs

(Brazzaville mails 2010/10/21)

La Congolaise industrielle des bois (CIB),en af de største skovhugst selskaber, der opererer siden 1969 i Republikken Congo, meddelte den 14. oktober i en briefing note til personalet ved den administrerende direktør, Christian Schwarz, være på udkig efter en køber til at lykkes den danske DLH-koncernen, hovedaktionær i selskabet.

Hed det i erklæringen fra Singapore-baserede olam gruppe er blandt fem mulige købere. Den har i denne race, støtte fra en tidligere formand for bestyrelsen for la Congolaise industrielle des .

Med speciale i agroindustrien, olam, som begyndte også at udvikle sig en stor aktivitet i forbindelse med skovhugst, der allerede har datterselskaber i flere lande, herunder Ghana, Gabon, Elfenbenskysten og Brasilien. Potentielle erhverver, vil gruppen udfører 21-25 oktober, en rundvisning på faciliteterne i CIB Pokola, i Sangha.


"Vi vil bede dig om ikke at drage forkerte konklusioner om dette besøg, er det en potentiel køber blandt fem kandidater, der vil også besøge CIB," siger Christian Schwarz uden at præcisere de faktiske årsager til disse årsager.

...TRÅDOVERSIGT