Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Pottechat i loungen


35728 BiopOrBust 9/11 2010 09:45
Oversigt

I lyset af de seneste dages stigende frustration over at Bioporto fylder så meget i chatten som den gør, har jeg i dag egenrådigt besluttet at forsøge et eksperiment med at annektere loungechatten til Bioporto snak.

Hvordan det går vil jo vise sig, men jeg synes bare at det ville være for ærgeligt hvis der skulle opstå unødigt fnidder i et ellers rigtigt godt forum bare fordi vi er nogen der er så hamrende fokuserede på alt hvad der har med Grusbakken at gøre...

Hvem der har ret - om nogen i diskussionen om diskussionen vil jeg ikke gøre mig til dommer over, men mon ikke det er som oftests at der er begået fodfejl fra alle sider, og problemet er så at mediet her er skrift og tingene hurtigere eskalerer end hvis man sidder face to face og kan nuancere sine udtalelser med mimik og gestik.

Hvorom alting er: velkommen i loungechatten, og skulle der blive snakket andet end Bioporto - så går det sgu nok også...




9/11 2010 09:50 runski 035729



Fint nok, så længe man er ved computeren, men på iphonen er det ikke muligt.

sent from iPhone



9/11 2010 09:55 335730



Tak for initiativet. Jeg er glad for at vi i fællesskab kan forsøge at løse en problemstilling, så PI kan blive så rummelig som muligt.

Samtidigt skal jeg beklage hvis jeg har udtrykt mig lidt for firkantet. Det har ikke været en refleksion over hverken selskabet eller enkelte aktive skribenter, men alene et forsøg på at skabe rammerne for et endnu større PI.

Til slut vil jeg også understrege at ingen er blevet truet med eksklusion og PI vil aldrig udøve censur i debatten.

Vi vil i maskinrummet se om at vi kan finde et bedre teknisk koncept til at rumme denne udvikling.

Jeg er glad for at du tager initiativet Biop, og at vi på den måde kommer nærmere en forståelse af hinanden og ikke kun vores egne partikulære behov.



9/11 2010 10:20 Kim 235731



Hej Aka.

Jeg synes også det er en fin idé BiopOrBust kommer med, og vil selvfølgelig benytte mig deraf

Du taler meget om et " endnu større PI "

Her vil jeg så lige indskyde en bemærkning, og sige at det jo altså ikke er os pottetosser som er galt på den, men alle dem som mener de ikke kan få ørenlyd i chatten...... jeg kan da godt se at en APM-aktionær ikke har det samme udbytte af chatten, men sådan er det nok med de fleste aktier i C20..... kedelige gamle travere ( læs: stabile gode sunde selskaber )

Mvh Heppekoret



9/11 2010 10:33 TDAE 235732



Tag skridtet fuldt ud: opret special-chats, a la "Lounge" og "IR-live" for hotte chatemner, f.eks. meget chat-tunge aktier. Dette løser "problemet" på kort sigt.

Så har I ro i maskinrummet til at tænke!

Man kunne jo forestille sig en flerdimensionel chat - lidt a la debatten, bare uden overskrifter etc. Kun chattekster i trådstruktur.
Den enkelte bruger kunne så vælge "vis som trådstruktur" eller "vis som kronologisk struktur".

Bare et forslag.

/TDAE



9/11 2010 11:17 kallifs 035733



Netop TDAE - det er ikke altid at det er bioporto - nogen gange kan det være gen eller ges eller.... osv.. Så måske er det nok med en "What's Hot" chat der kan rumme disse emner i stedet for at begynde at lave en til hver omtalt aktie...



9/11 2010 11:18 035734



Hej guys, Det vil være et oplæg fra maskinrummet med design på jeres PI skrivebord i morgen



9/11 2010 11:25 vandmand 035735



Hvis man løsriver chatten kan man ha både loungen og dansk-chatten åbne på een gang.



TRÅDOVERSIGT