Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Nu må galskaben stoppe i Amager


35884 collersteen 12/11 2010 02:09
Oversigt

Jeg har lige hørt dette (se link nederst, men pas på; det kan være meget farligt for blodtrykket) og håber sandelig at det er en and. Ellers har NE Nielsen da fuldstændig skrevet og eksekveret den dødsdom over sig selv som længe har ligget i luften.

Man kan da ikke indgå en fratrædelsesopgørelse på 3års løn til 18mio kr samme morgen, hvor direktøren selv siger op. Det er jo FULDSTÆNDIG grotesk - og det er vist mere end på tide at både Brændstrup og NE bliver sparket ud. Tror de det er et rent tag-selv-bord af aktionærernes penge?
Det minder jo i hyggelig grad om en vis Bryde og hans aktioner i Nordic Tankers for nu at tage et eksempel af den mere kulørte slags.

Jeg håber sandelig, at Heering tager hånd om den sag.
Og nej, jeg har ikke Amagerbank-aktier, men jeg bliver bare så harm over det på alle aktionærers vegne.

http://www.dr.dk/Nyheder/Penge/2010/11/11/11234241.htm12/11 2010 02:29 collersteen 235886NE Nielsen må da være færdig i dansk erhvervsliv - jeg håber virkelig, at aktionærerne i hans øvrige bestyrelser smider ham ud instant, hvis historien er sand.

Man kan så også lige gense klippet med Ree hos tv2 News, hvor han jo mere end insinuerer, at NE allerede burde være gået i foråret efter valutaskandalen, MEN blev så længe som muligt bl.a. for at score store honorarer til advokatkontoret.

I så fald kan man så sige, at både Brændstrup og NE har gjort hvad de kunne for at tømme pengekassen hos Amagerbanken. Vi skal jo ej heller glemme at Brændstrup fik 3mio kr ekstra for 1.halvår 2010 pga. den store og helt ekstraordinære arbejdsindsats der (angiveligt) var påkrævet!!!

http://borsentv.dk/finans.html?clipid=974612/11 2010 10:31 JørgenVarnæs 235892Hahaha Coller - godt at se dig oppe i det røde felt. Jeg er også gået i intensive træning for at blive en verdensklasse gnavpotte.

Det lader til at vi skal have en Steen Bryde hvert år. Lige som den sidste idiot ikke er født endnu, så har vi ikke set det sidste til ledere uden etisk og moralsk kompasretning.

Jeg tror desværre ikke der er så meget at komme efter. Aktionærerne har selv sat NE ind som bestyrelsesformand - og bestyrelsesformandens fornemmeste pligt er at vælge og vrage den administrerende og forhandle ceo'ens vilkår.

At han så på ingen måde har gjort det godt, eller tilnærmelsesvist har levet op til aktionærernes tillid, kan faktisk kun komme aktionærerne til skade.

Derfor - vær altid på vagt overfor ledelsen. Aktionærerne i AMA skulle have smidt denne ledelse og bestyrelse på gaden for meeeget lang tid siden.12/11 2010 11:36 collersteen 035899Jeg er bare dybt målløs over, at man ikke har mere moral eller respekt for andres penge eller for den sags skyld ydmyghed over hvad fanden det er man har rodet banken ud i. Det svarer jo næsten til, at man kører et barn ned i en brandert og bagefter tropper op hos forældrene for at få penge til at købe en ny bil.

Og vi skal jo ikke glemme at hverken Brændstrup eller NE har gået på vand og brød de sidste par år. Vel har de arbejdet hårdt og haft deres egne personlige problemer også, men det er jo for fanden da selvvalgt og der har jo allerede fra starten været fastsat en god løn for det arbejde de har udført.

Jeg kan ikke finde flere ord for hvad jeg mener om det hele...12/11 2010 11:53 JørgenVarnæs 035900Det kan jeg dælme heller ikke. Jeg har prøvet at forestille mig det værdisystem, disse to nul-bonner løber rundt med. Men det er ikke muligt for mig på nogen måde at visualisere, hvordan de kan retfærddigøre deres handlinger.

De har kørt banken ned og nu vil de plyndre liget.12/11 2010 07:55 035887Det er så grotesk at man ikke kan forstå hvordan han har skam i livet til samtidigt at beklage REE´s indtog i bestyrelsen, med begrundelsen at han ikke ville kunne repræsentere 67000 aktionærer. Hvor er det dog skammeligt. Og Brændstrup har også holdt brandudsalg i sin egen aktiebeholdning, som garanteret er foræret via warrants eller optioner.12/11 2010 08:00 035888Hørt i morgenradioen. Fratrædelsen ender sandsynligvis ved domstolene.12/11 2010 20:24 collersteen 035919Så er der lidt mere info fremme. Det viser sig, at der "kun" er tale om 12mio kr. i godtgørelse og aftalen er indgået i september 2010. Dvs. cirka samtidig med emissionen - hvad står der mon i prospektet om Brændstrups aflønningsaftaler. Jeg kan ikke tro, at der står noget om denne ordning, da den jo nok ville være kommet frem ifm. med emissionen.

http://borsen.dk/nyheder/investor/artikel/1/195468/bestyrelsesformand_loenaftale_er_usaedvanlig.html13/11 2010 02:12 Tonny9 035922Der tager du fejl collersteen. Det har intet med galskab at gøre.

Det er rendyrket grådighed kombineret med en total mangel på moral.

Konklusionen på det må være, at Karsten Ree så rigtigt da han mente, de skulle smides ud af Amagerbanken.

Det skriger jo på en retssag og det er jeg heller ikke i tvivl om kommer.
En anmeldelse ville såment også være ok. Det er i hvert fald svært at forstå, at dette skulle være lovligt, samtidig med, at en eller anden småinvestor smides i fængsel for at småfifle med en aktiekurs.
Uden at jeg dermed skal forsvare kursmanupulation.
13/11 2010 09:34 435923Jeg synes denne historie er et testamente til free float! Fordi aktionærerne er så spredte, ser vi gang på gang at der oftest ikke skal mere end 25-35% (f.eks i GES) så kan man sætte sig på bestyrelsen, men tit og ofte kan man slet ikke samle så meget ejerskab omkring et forslag.

Konsekvensen? Ja det er at direktør og bestyrelsesformand har uhæmmet magt og de reelle ejere af selskabet kan med gru følge med i pressen om dispositioner der virker så outlandish, så grotesk virkelighedsfjerne, at man må tage sig til hovedet, inden man tager sig til lommen og mærke pengepungen er skrumpet betydeligt ind.

Jeg synes vi ser det igen og igen. Lisa Drakemann fra Genmab er et andet veldokumenterede eksempel og man må da sige at det er en rimeligt flot aflønning hun har fået efter at have rejst 10 mia i kurs 225 og exittet firma i kurs 40. Der var nogen ikke mange ejere i familieejede virksomheder som havde givet hende dels den exorbitant høje løn ejheller den fratrædelse.

Vi har også set det i GES hvor skift i bestyrelsen igen og igen udløser store honorarer. Vi så det i Nordic Tankers. Men disse eksempler er skræmmeeksempler, jeg mener der er tale om en hel trend.

Afløningen af vores topdirektører hænger meget dårligt sammen med deres performance. Det kan ikke blive sådan ved. Vi må gøre noget.....13/11 2010 23:32 HRmunk 035946Virkelig godt indlæg Aka. Helt enig, der er alt for mange direktørere og bestyrelsesformænd, som får lov til at udnytte aktionærene.TRÅDOVERSIGT