Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Varnæs Varnæs - hvor er du?


3624 4/3 2009 21:23
1
Oversigt

Jeg fik hele krydderen galt i halsen, da jeg så Mike Legarth, forsvarer skatteudspillet om lagerbeskatning som vi har haft oppe at vende.

Jeg må tilstå at skulle høre en konservativ skatteordfører "Hvis ikke man kan skaffe penge til skatten, kan aktieposten jo sælges"

Ufatteligt!!!!



4/3 2009 21:57 dummy 03626



Nu gør du mig godt nok forvirret ?

Hvis man ikke kan skaffe penge til skatten - jamen her i landet er det jo først realiserede gevinster der beskattes ?

Håber for ENRON-aktionærene at det er det samme i US ?

Mvh Kim



4/3 2009 22:13 03627



Jeg fatter det ikke, det kan få voldsomme konsekvenser for venture/investeringer i små firmaer, hvor klimaet herhjemme ikke er for godt i forvejen. Jeg tror det var det Varnæs havde en dialog med Malurt om....



4/3 2009 22:42 collersteen 03629



Nej, til en hvis grad også urealiserede gevinster, når du bevæger dig væk fra beskatningen af fysiske personer og over i juridiske konstruktioner, sådan som jeg umiddelbart har forstået det første kommentarer på skattereformen.



5/3 2009 13:19 JørgenVarnæs 03662



"frisk" tilbage fra ski - der er tale om brutal beskatning af allerværste skuffe. Det er lagerbeskatning af urealiserede gevinster uden mulighed for carry-back af tab.

Det her er et forslag lavet af statsansatte akademikere uden forståelse værdi- og jobskabelse i private virksomheder. Konsekvensen er kort og godt, at forslaget vil ødelægge venture-branchen i Danmark. Hele skattepakken har en kortsigtet positiv effekt på jobskabelsen gennem øget udbud af kvalificeret arbejdskraft qua nedsættelsen af marginalskatten - men på blot mellemlang sigt vil det være voldsomt negativt på grund af nystartede virksomheders voldsomt begrænsede muligheder for at finde finansiering.

Læs evt. de udmærkede artikler i Børsen på side 24 og 32 om dette emne.

Det er i øvrigt ikke blot venturebranchen, der bliver ramt. Aktieinvesteringer gennem investeringsselskab vil forsvinde.

Det har intet med konservativ politik at gøre. Legarth må simpelthen ikke være klar over, hvad han taler om. Dette er decideret uansvarligt.



5/3 2009 13:36 Solsen 03665



"Det er lagerbeskatning af urealiserede gevinster uden mulighed for carry-back af tab"

Utroligt at man gennemfører sådan noget shit.

For finansielle kontrakter i personligt regi er der carry back regler - der anvendes den "hårde" lagerbeskatning også



5/3 2009 13:57 globetrasker 03667



Jeg er ligeledes rystet. Gennemføres forslaget således det kommer til at omfatte allerede foretagne investeringer, er jeg tvunget til afhænde min investering i et succesfuldt selskab, da jeg ikke på nogen måde har adgang til mere likviditet for at kunne betale lagerværdiskat.

Så må jeg jo finde noget andet at lave.

Som sagt jeg er rystet



5/3 2009 14:06 JørgenVarnæs 03668



Det er en meget central del af problemet, du der skitserer. Aktiebeskatningen er allerede helt vanvittig - men at man så lige smider likviditetskrav oven i hatten er helt godnat. Disse investeringer er jo ikke lønmodtager pensionsordninger, hvor der er et løbende cash flow til at servicere PAL skatten. Specielt for nystartede virksomheder er cash flow en kæmpemæssig udfordring - og nu vil man plyndre de få, der er risikovillige nok til at give opstartsvirksomhederne finansiering.



TRÅDOVERSIGT