Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

DSV - Vognmandsbrancen fra en insider


37216 akademikeren 20/12 2010 04:59
Oversigt

Hernede i Costa del Thailand bor jeg midt blandt pensionerede erhvervsfolk, og vi har mange spændende diskussioner. Jeg laver dagligt en "Hegu" og spørg ind til hvad de mener om denne eller hin branche.

Varnæs, Coller, Nohope, Gobe ville passe perfekt hernede over aftenens passiar over Danmarks manglende konkurrenceevne. Grinene varer dog lidt længere hernede når vi går i poolen med vores gin tonic.

Har blandt andet mødt en der har solgt sin vognmandsforretning som kunne fortælle at branchen havde det virkeligt hårdt, specielt efter at DSV over de side 2-3 år havde skiftet til østeuropæiske chauffører. Dårligt for branchen, men godt for aktionærerne svarede jeg. Og han var enig. Vi talte så lidt om der overhovedet var mulighed for at drive dansk vognmandsforretning med danske lønningerne. Svaret var et opgivende nej.

Det der er interessant var at han sagde at mange af vognmændene selv havde aktier i DSV og hvis vi tager de lange briller på, så er det måske et markedet hvor stordrift og lave omkostninger vil vinde. DSV ser i den ligning ud til at være styrket.

Det var et lille insider pip herfra Delfin Bugten.29/12 2010 14:15 johnsen 037425Du får 2 fluer med et smæk; penge på kontoen og den globale puls: flyttes der varer.

Der lyder da et så ringe:
http://borsentv.dk/investor.html?clipid=10180

Forretningen burde være optimeret, så der kan ryge endnu mere på bundlinien.TRÅDOVERSIGT