Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

ProInvestor invitere til Biotech- og Medtech seminar


37311 troldmanden 23/12 2010 14:51
10
Oversigt

ProInvestor er rigtig glade for at kunne invitere til et stort Biotech- og Medtech seminar med 7 børsnoterede selskaber over 2 aftner i februar.

Torsdag den 3/2 kommer følgende selskaber

Lifecycle Pharma
Origio
TopoTarget

Torsdag den 10/2 kommer følgende selskaber

Bavarian Nordic
Exiqon
Zealand Pharma
Neurosearch

http://www.proinvestor.com/index.php?p=events

Hvert selskab har hele 45 min til deres rådighed. Så der bliver mulighed for mere dybdegående præsentationer/Q&A end de normale 20-30 minutters præsentationer. Måske vi får svar på nogle af de nedenstående spørgsmål?

Lifecycle Pharma har netop lige lukket en emission hvor de har sikret sig penge nok til de kommende års drift. Hvilken betydning får det for selskabet og hvad kan vi forvente os af de kommende fase 3 data med Tacro?

Origio er ikke særlig kendte i Danmark....endnu. Men det er et dansk medtech selskab som er børsnoteret i Norge. De udvikler nye forberede metoder til afhjælpelse af barnløshed. Og der er desværre flere og flere personer i hele verden der ikke kan få børn på den naturlige måde. Hvordan ser Origio udviklingen og er der nye banebrydende behandlinger i deres pipeline som de estimere kan generer et salg på 1 mia kr.

TopoTarget har i 2010 fået ny ledelse. Hvordan ser de på Belinostat muligheder og de kommende resultater fra pivotal studiet i PTCL?

Bavarian Nordic har netop fået en SPA på Prostvac. Betyder det vi kan forvente en partner aftale i 1. halvår 2011?

ExiQon står foran deres første år med positivt cashflow. Kan de udnytte det til også at få en række biomakøre på markedet og hvor stort er potentialet her?

Zealand Pharma er netop lige blevet børsnoteret. Hvordan ser de mulighederne for at tage kampen op mod Novo Nordisk?

Hvad siger myndighederne til Neurosearchs Huntexil? Er det muligt at få godkendt i 2011?

Kom og høre svarene på ovenstående spørgsmål og få mulighed for selv at stille andre spørgsmål. ProInvestor vil også være vært for et let traktement i pausen, hvor der vil være mulighed for networking

Man kan tilmelde sig her http://www.proinvestor.com/index.php?p=events

God jul
Vh
T.






23/12 2010 18:35 cyber 137322



Rigtig flot gået troldmand, regner med, at du har været et stort aktiv for PI i tilrettelæggelsen af seminaret. Bemærker især, at du har fået Topo med i kurven, enormt spændende med deres præsentation, jo længe siden de har kippet med flaget. Glædelig jul til dig og alle andre PI-ere..

sent from iPhone



TRÅDOVERSIGT