Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Lundbeck opnår gode resultater med alkohol pille


37520 troldmanden 3/1 2011 11:13
Oversigt

Lundbeck har her til morgen udsendt en meddelelse om gode resultater med stoffet nalmefene i 2 netop afsluttede fase 3 studier.

Nalmefene er et stof som modsat antibus kan tages samtidigt med en person drikker. Og det antages derfor at salgspotentialet kan blive pænt stort såfremt resultaterne er gode.

Hvor gode dagens resultater reelt set er, er umuligt at vide. For Lundbeck fremviser ikke ét eneste sæt data i dagens meddelelse. Men de henviser til "The data from the two studies is consistent with the profile seen in previous clinical studies"

Tidligere studier har vist at det antal dage en person drikker mere end 5 genstande om dagen reduceres fra ca 12 til ca 9 dage per mdr. Og mere end 10 genstande reduceres fra ca 6 dage til ca 4 dage per mdr.

Så der er altså desværre ikke tale om noget vidunder stof. Og så ser det ikke ud til at der er blevet udført test på "fuldblods" alkoholikere. For de ligger på 30/31 dage per mdr over 5 genstande og for den sags skyld også 10 genstande.

Det sidste fase 3 resultat forventes i Q2 og så regner Lundbck med at de kan indsende en MAA i 2. halvår 2011. Altså en ansøgning om markedsførings tilladelse i Europa.

For Lundbeck kan Nalmefene potentielt godt blive det stof som skal/kan rede dem igennem deres patent krise. For selvom der ikke er tale om et vidunder stof så er der bare SÅ stor mangel på bedre alternativer end Antibus indenfor dette område. Så mit bud er rigtig mange læger - efter en indkørrings periode - vil forsøge sig med Nalmefene

http://www.lundbeck.com/investor/releases/ReleaseDeta..

Desværre så skal Lundbeck ikke med til det kommende biotech og medtech seminar. For det kunne være rigtig interessant at høre mere om dels Nalmefene og hvordan de aktuelt ser på deres patent udfordringer. Men jeg håber meget det vil være muligt at præsentere Lundbeck, Novo Nordisk og Colopalst på et sernere tidspunkt.

Men ind til da så er det muligt at høre 7 danske biotech og medtech selskabers præsentationer. Se yderliger informationer via nedenstående link

http://www.proinvestor.com/index.php?p=events

Vh
T.





TRÅDOVERSIGT