Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Genmab A/S, 27 November Kl. 16:00 Læs mere her

Torm planlægger at forlade pool-aftaler


37875 fcras 15/1 2011 10:09
Oversigt


Fredag 14. januar 2011 kl: 12:22Share

Torm planlægger at bevæge sig væk fra det nuværende pool-koncept for i stedet at søge strategiske samarbejder med rederier som eksempelvis Maersk Tankers. Det vil øge synergierne og muliggøre hurtigere beslutninger. Det siger rederiets topchef til Tradewinds.

"Pool-konceptet har tjent os godt i mange år," siger adm. direktør Jacob Meldgaard til Tradewinds og tilføjer, at den vækst, Torm har haft i sin egen flåde, og det faktum, at Torm nu ejer 95 procent af de skibe, der sejler i disse pools, dog gør, at det ikke længere giver mening at administrere disse pools for andre.

I LR2 har Torm ifølge Meldgaard allerede en model, der har karakter af et strategisk partnerskab med Maersk Tankers, som bidrager med 14 skibe mod Torms 13. Der er en helt anden fordeling i Torms LR1 og MR-pools, som rederiet vil afvikle i forbindelse med en revurdering af rederiets værditilbud.

"Vi har en passende flådestørrelse. Så vi kan reelt selv beslutte, hvordan vi gerne vil arbejde. Vi vil indgå strategiske partnerskaber med rederier som Maersk Tankers, som har den samme tankegang", siger Meldgaard til Tradewinds.forklarer han.

Torm har allerede informeret de nuværende poolpartnere om rederiets planer og vil nu diskutere, hvordan de kan serviceres fremad. Men der er endnu ikke taget nogen beslutning.

Kilde: sydinvest.dk
http://www.maritimedanmark.dk/?Id=9840
----------------------------------------
http://www.torm.com/wps/wcm/connect/public+content/pu..
TRÅDOVERSIGT