Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Genmab. Overraskelser i morgen?


38009 troldmanden 19/1 2011 15:57
Oversigt

I morgen holder Genmab en R&D præsentation for indbudte analytikere og journalister. Som jeg forstår det så begynder præsentationen omkring kl 1330. Selvfølgelig lige præcis der hvor jeg sidder i møde.....

Det bliver den første sådan rigtig store event med Jan Van de Winkel i spidsen. Så han har nu mulighed for at præsentere Genmab på lige præcis den måde han ser selskabet. Og det ved vi jo allerede nu er en del forskelligt fra Lisa Drakeman.

Så har en en overraskelse eller 2 i ærmet til os?

Tør han komme med 2011 guidens allerede nu eller venter han til 2010 regnskabet præsenteres? (gætter ved 2010 regnskabet)

Kan der løftes lidt mere af sløres for GSK udviklings strategi for Arzerra? Og ikke mindst deres salgs strategi

Kan han sige noget mere konkret om salg af Fabrikken?

Og hvad med zalutumumab. Hvordan ser de et design af et nyt fase 3 studie. For selvom de ikke vil betale for et nyt studie så har de helt sikkert gjort sig nogle tanker om hvad det kræver at få stoffet godkendt i US.

Realistisk set er det måske nok mest forskningen/prækliniske stoffer vi vil høre nyt om. Hvordan ser Jan mulige nye R&D partner aftaler.

I følge Genmabs website så vil der blive vist webcast fra arrangementet.

Jeg håber der vil være en venlig sjæl der vil skrive lidt om det i IR-Live chatten og måske et debat indlæg. Så er det muligt for sådan en som mig der flyver rundt mellem møder i morgen, at lige få et hurtigt overview hvad der sker

Ser med spænding frem til i morgen
Vh
T.19/1 2011 17:47 Brøndby 138011Ja, det kan jo hurtigere blive en sjovere dag. Især hvis Peter Aabo har styr på Genmab :o)
http://www.proinvestor.com/finansnyhed/10279257/Genma..20/1 2011 09:31 akademikeren 138030GENMAB BRINGER DETALJERET PIPELINE- OG TEKNOLOGIOPDATERING PÅ DAGENS FORSKNINGS- OG UDVIKLINGSDAG
• Ofatumumab-opdateringer omkring studier, forventede tidsplaner og klinisk erfaring • Data vedr. præklinisk kombinationsbehandling for daratumumab • Nye data vedr. HuMax-TF Antibody-Drug Conjugate (ADC) programmet • Opdatering om næste generations ”bispecifics”-platform
København, Danmark; 20. januar 2011 – Genmab A/S (OMX: GEN) vil præsentere en omfattende opdatering omkring selskabets kliniske pipeline, prækliniske portefølje og næste-generations antistofteknologier på en forsknings- og udviklingsdag, der afholdes i dag på selskabets forskningsanlæg i Utrecht, Holland. Dagens præsentationer vil være tilgængelige via live webcast kl. 13.30 (dansk tid) på www.genmab.com.
Hovedemnerne vil være:
• Drøftelser af igangværende studier med ofatumumab, herunder påbegyndelse af kliniske studier og data-tidsplaner. Der er i fællesskab med GlaxoSmithKline (GSK) udarbejdet en interimanalyse af fase II studiet med ofatumumab i kombination med ICE eller DHAP-kemoterapi i recidiverende/refraktært diffust storcellet B-celle lymfom (DLBCL).
”Vi har for nylig foretaget en forud planlagt interimanalyse i vores fase II studie med ofatumumab til behandling af recidiverende eller refraktært DLBCL. Analysen viste, at den præspecificerede minimumsresponsrate blev nået eller overgået, hvilket tydeligt berettiger videre rekruttering af personer til studiet, og vi håber at kunne præsentere primære endpoint-data fra dette vigtige studie senere i år,” udtaler Klaus Edvardsen, Project Physician Leader for ofatumumab hos GSK.
• Et klinisk syn på ofatumumab. Dr. Myron Czuczman, Professor of Medicine, State University of New York i Buffalo, og Chief, Lymphoma/Myeloma Service på Roswell Park Cancer Institute, vil fortælle om sin hidtidige erfaring med behandling af kræftpatienter med ofatumumab.
• Prækliniske data fra daratumumab-programmet. I prækliniske studier har daratumumab vist øget effekt vedr. ødelæggelse af myelomatoseceller i kombination med eksisterende kemoterapi- regimer. Der forventes data fra fase I/II studiet i 2011, og der planlægges i øjeblikket kombinationsstudier.
• Opdatering omkring programmerne med zalutumumab, RG4930 og RG1512. Genmabs samarbejdspartner Roche påbegyndte i december 2010 et fase II studie med RG1512 til behandling af hjerte-karsygdomme.
• Opdatering omkring den prækliniske portefølje, herunder tidlige positive in vitro og in vivo data fra HuMax-TFTM ADC programmet i samarbejde med Seattle Genetics.
• Gennemgang af Genmabs egenudviklede, næstegenerations antistofteknologier. Vores “bispecifics”-platform, DuoBodyTM, er unikt baseret på en naturlig proces, som effektivt genererer stabile humane antistoffer, der har evnen til at binde to targets i et enkelt molekyle, og som kan blive i kroppen lige så længe som almindelige humane antistoffer. Dette nye format kan udgøre den næste generation inden for terapeutisk antistofudvikling, og føre til øget effekt og forbedret specificitet i fremtidens antistofbehandlinger.20/1 2011 10:31 troldmanden 138033Spændende spændende.

Genmab introducere nu også et nyt navn DuoBody som varemaærke til deres nye bi specific platform. Som jeg nævnte i forbindelse med den 750 mio kr store finansierings aftale Symphogen fik for ganske nyligt så er bi specifics antistoffer det nye super hotte. Så der er ingen tvivl om Genmab vil forsøge at finde partner til denne nye teknologiske platform.

Vh
T.20/1 2011 13:34 Solsen 438037Den platform holder de for sig selv tror jeg.

Derimod kan Unibody ryge ud til en partner.

Bi-specific er fremtidens antistoffer, hvor bl.a. Micomet, MITI, www.micromet.de, er langt fremme med gode resultater.

SGEN samarbejdet er også uhyre spændende.

Men alt det fremtidige giver ikke kurspoint pt.

Jeg tror Genmab lander en EGFR aftale som den første trigger, dernæst omsætningstal Arzerra Q111.....

Vi ligger død en periode endnu desværre.20/1 2011 15:18 akademikeren 138039Meaningful Upcoming News-Flow
Ofatumumab
Phase II B-CLL data Japan, H1 2011
Phase II DLBCL data, H2 2011
Phase I/II RA sc data, H1 2011
New Phase II MS sc trial, mid 2011
Additional trials; ClinicalTrials.gov
Sales updates, quarterly
Zalutumumab
Partnership progress, H1 2011
Daratumumab
Phase I/II MM data, 2011
New Phase I/II combi, H2 2011
Minnesota facility sale progress
Partnered programs progress
New studies
Next generation technologies
Advancement DuoBodyTM& ADC
New Partnerships20/1 2011 15:19 akademikeren 238040Nok lidt mere overskueligt.

DuoBody, newsflow, GEN.CO
TRÅDOVERSIGT