Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

vestas stigning 5,2%, reel eller ikke?


38055 Marquart 22/1 2011 01:34
Oversigt

Ville bare lige hurtigt gennemgå dagen i dag som jeg ser den, i må selvfølgelig gerne komme med jeres meninger og inputs og rette mig hvis i mener der er fejl i det som jeg ser..

vi ved jo alle at vestas har haft et hårdt år og kursen har haft noget af en nedtur over div. regnskaber og nyheder

men vestas overholdte jo som de fleste ved deres mål hvad angår ordre indgangen i MW på 8091, og der mangler stadig de uannoncerede ordre.. lækkert.. ! Meeen..
http://www.proinvestor.com/finansnyhed/10282439/VindGE:-Priserne-nede-med-14-pct.-i-haardt-marked
Som linket kunne antyde, og som regnskaber nærmest også har peget imod, har de opnået det ene mål med at ofre nogle andre såsom priserne, er møllerne solgt for mindre end normalt..

personligt vil jeg ikke være i aktien over næste regnskab og vil nok også være lidt ekstra skeptisk overfor den i det næste stykke tid..

Men for at skyde på hvad stigningen skyldtes i dag, selvom denne nyhed blev annonceret midt i det hele, så var det nærmest kun udlandet som var købere i dag, måske algoritme handel, men lidt mærkeligt hvis de har overset den nyhed ?

Men alt i alt så tror jeg ikke på at det holder, og tror på den skal en tur ned igen, og alt efter hvad de ryster ud af regnskabet så bliver det nok først her der kommer nærmere guidens for om turen går op eller ned..

PS. i skal ikke handle efter mine synspunkter da min erfaring ikke er så stor, men der har været et par stykker som skrev i chatten "har der været nyhed i vestas/hvorfor den store stigning" osv og derfor laver jeg dette indlæg, håber det hjalp på jeres indsigt på dagen i vestas.



22/1 2011 12:39 Marquart 038059



Jeg kom også lige tanke om at jeg glemte en lille del til dette emne fra igår hvilket jeg tror var triggeren til at stigningen startede

https://www.nordnet.dk/mux/web/analys/nyheter/visaNyhet.html?itemid=163014013&sourcecode=ddk

Marquart



TRÅDOVERSIGT