Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mulige raketter i 2011


38080 Nippon1976 23/1 2011 09:56
Oversigt

Nogle af de aktier, på det norske aktiemarkedet, der kan stige mest, er efter min mening TSU, Northland Resources og Polarcus.

Jeg har her til aften siddet og kikket lidt på Polarcus igen. Jeg har før skrevet lidt om den og også lavet nogle gode procenter på den. Jeg hoppede dog ud for tidligt sidste gang, da den yderligere steg 15 efter den havde nået mit primære target, hvor jeg troede at den ville falde tilbage, så jeg kunne samle den op igen længere nede. Det skete dog ikke og jeg er ikke kommet ind i den igen. Så nu leder jeg efter entry. Og for den sags skyld også potentiale (targets)

Her spottede jeg noget spændende på weekly chart, nemlig en IHS, hvor havde target i 9,9 (neckline og target er de sorte linjer)
Den opfylder alle kriterier for en god IHS samt udbrud under høj vol., hvilket altid giver en meget bedre chance for at ramme target.

Hvor kommer man så ind? Jeg vælger stort set altid low enty risk også selv om det betyder, at jeg går glip af nogle penge. Min filosofi er, at jeg hellere vil gå glip af nogle penge end at miste nogen.

Når jeg kikker på weekly chart, så ville jeg sætte mit stop loss lige under 7 n.kr.
Det er 4,75% procent downside, hvilket egentlig er okay i forholdt til at upside er 34,7.

Den måde jeg handler på, der er 4,75% lige i overkanten af, hvad der er et acceptabelt tab på en handel, derfor hopper jeg tilbage på daily chart for at se om det kan gøret bedre.

Her er indtegnet to forskellige trendkanaler, den sorte som er den korte og den grønne som er den lange og en rød, som jeg ikke tror er valid så længe.
Det vi kan se, er at vi har ramt toppe af den sorte og er faldet lidt tilbage. Potentielt kan vi godt falde tilbage til bunden af den sorte kanal (området 6,4-6,6), men hvis vi ser på RSI trenden, så er der god mulighed for et rebound herfra.

Den grønne trendkanal indikere at target for IHS på 9,9 (target er 10 op dagschartet) på ingen måder behøves at være det endelige target.

Mit gæt er at vi rammer target inde for 2-3 måneder.

Den måde jeg handler den på er ved at købe en lille portion (1/3 del) nu og så køber jeg igen, hvis vi falder tilbage når vi bryder igennem den den røde linje.polarcus.ol

polarcus.ol
TRÅDOVERSIGT