Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Zealand Pharma, 24 Maj kl 15.00 Læs mere her

Attraktiv prissat dividende aktie.


39222 Kristensen 20/2 2011 03:54
Oversigt

Ship Finance International Limited (Ticker: NYSE:SFL) er endnu et af den norske skibsreder John Frederiksen's selskaber. http://www.shipfinance.bm

Ship Finance blev dannet i 2003 som et helejet datterselskab af Frontline, som er en af de største ejere og operatører af store råolietankskibe i verden. Den 28 maj 2004 annoncerede Frontline en delvis spin off, og selskabet blev noteret på NYSE den 17. juni 2004. Frontline foretog efterfølgende yderligere seks udbud af aktier til sine aktionærer og Frontline's ejerskab i Ship Finance er i dag mindre end en procent

Selskabet har en drift flåde på 62 skibe og rigge, og har pt. indgået aftale at erhverve 9 ekstra nybygninger. Selskabet har en betydelig portefølje af langsigtede fast charter med en gennemsnitlig længde af cirka 12 år. Virksomheden driver gennem datterselskaber, partnerskaber og filialer i Bermuda, Cypern, Malta, Liberia, Norge, USA, Singapore, Storbritannien og Marshalløerne. Selskabets aktiver består af 30 olietankskibe, 10 olie/bulk/malmskibe (OBOs) konfigureres til at bære tør bulk last, 1 tør bulk carrier, 9 containerskibe, 1 jack-up borerig, 3 ultra-Deepwater boreenheder, 6 offshore forsyningsskibe og 2 kemikalietankskibe.
Yderligere oplysninger om selskabets flåde: http://www.shipfinance.bm/index.php?name=Fleet

Selskabets kunder omfatter for en stor dels vedkommende nogle af John Frederiksen's andre selskaber, herunder Frontline, Golden Ocean, Seadrill, Deep Sea Supply, og de resterende kunder udenfor JF konglemerat er Horizon Lines Inc., Taiwan Maritime Transport Co Ltd, Kina Shipping Holdings Co Ltd (NCS), Bryggen Shipping & Trading AS, Heung-A Shipping Co Ltd, og CMA CGM.

Hovedaktionærer som begge kontrolleres af John Frederiksen:
Hemen Holding Limited - 35.20%
Farahead Investment Inc. - 7.96%

Regnskabstallene taler for sig selv. Og så er det jo en lækkerbisken for de som går efter solide udbytteaktier. Se nedenstående tabel for yderligere specifikation.
Aktien har været faldet lidt tilbage, men det ser ud til at den igen er på vej tilbage i niveauet omkring 22. Men den primære optrend er fortsat intakt.

Jeg ejer ikke selv aktier i Ship Finance, men efter min gennemgang af aktien, har den vagt min interesse så meget, at jeg regner med købe en post i næste uge. Så må I selv vurdere om I mener den er attraktiv ud fra jeres respektive strategier.

Oversigt af John Frederiksen's imperium: http://seekingalpha.com/article/242909-offshore-drilling-and-shipping-mapping-john-fredriksens-holdings

Seekingalpha kan i øvrigt anbfales hvis man handler udenlandske aktier. Der er rigtigt mange gode blogs/artiker.

dividend, gjf, John Frederiksen, Ship Finance, udbytte, udbytteaktier, value, SFL
20/2 2011 09:51 butterboy 239224Kig også på norske Gjensidige. forsikringsselskab...gik på børsen ultimo 2010 til en kurs omkring kurs 60...de kom med godt 4q2010 og vil udbetale 4,70 kr pr aktie i dividende. Det giver 7 pct ved nuværedne kurs omkring de 67. P/E omkring de 10.4/3 2011 10:10 turin 039735Har først set dit indlæg om Gjensidige nu, butterboy. Det ser ikke uinteressant ud. Jeg mangler forsikring i porteføljen og det ligner en interessant kandidat.

- turinTRÅDOVERSIGT