Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

John Fredriksen køber op i Torm


40232 fcras 16/3 2011 10:06
Oversigt


Norsk milliardærkøber op i Torm
:
06:42 Den norske milliardær John Frederiksen, der står i spidsen for verdens største tankrederi, Frontline, og har en privat formue på over 50 mia. kr. er i al hemmelighed ved at opkøbe aktier i det kriseramte danske rederi Torm, skriver Morgenavisen Jyllands-Posten onsdag.

Med de seneste opkøb sidder den norske rigmand, der ifølge shippingbladet Lloyds List er den tredjemest magtfulde mand i shipping - kun overgået af Mærsk-direktør Nils Smedegaard Andersen og den kinesiske transportminister - i skrivende stund på en aktiepost i Torm, der ifølge avisens oplysninger er på lige knap 5 pct.

Dermed er den magtfulde norske rederiejer reelt den næststørste enkeltaktionær i det hårdt plagede tankrederi og som storaktionær er han i selskab med Torm-medarbejdernes fond og den græske hovedaktionær Gabriel Panaytides, der sidder på godt 52 pct. af aktierne i Torm via to selskaber.

Kilde: Jyllands-Posten

http://borsen.dk/nyheder/investor/artikel/1/203520/no..
--------------------------------------------
http://www.torm.com/wps/wcm/connect/public+content/pu..

TORM.CO
TRÅDOVERSIGT