Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

ProInvestor indgår aftale med Loan Sensor


40515 akademikeren 24/3 2011 16:53
Oversigt

ProInvestors medlemmer kan få 15% rabat ved oprettelse af realkredit overvågning hos loansensor.

Produktet kan ses her:

http://www.proinvestor.com/index.php?p=loansensor
24/3 2011 17:53 malurt 54052115% rabat på noget man overhovedet ikke bør betale for.

Hvad er det dog for noget fis?

Find da noget der kan give value for kunderne ikke kun noget der kun har til hensigt at plukke dem.

Det er jo organiseret tyveri i deltager i.24/3 2011 17:57 akademikeren 040522What? Organiseret tyveri? Det giver jo slet ingen mening det du skriver og så er det tilmed injurerende. Du må lige forklare det så vi andre kan forstå hvad du mener.24/3 2011 18:02 malurt 24052379 kr om måneden for noget enhver bank og kreditforening tilbyder ganske gratis. Det er bondefangeri og ude i hampen.
24/3 2011 18:08 akademikeren 340524Det er under ansvar hvis man kalder andre en tyv. Det er noget man gør på EI, så jeg synes det er trist hvis vi skal trækkes med sådan noget herovre.

Jeg vil lade direktøren indgå i denne dialog, men det er trist at den polemiske og ansvarsfrie tone skal føres herovre, og det havde jeg bare ikke ventet af dig, Malurt.

Produktet er IKKE noget der leveres gratis og det er kompetente og velrennomerede bankfolk bag.

Det er vist tilmed sådan at der er forhandlet rabat på låneomlægningsgebyret.

Og så vil jeg endeligt også tilføje at Dagbladet Børsen har haft dem som partner igennem det sidste år.24/3 2011 18:11 malurt 140526Jeg skriver ikke noget jeg ikke vil stå til ansvar for. Hverken her eller på EI eller andre steder.24/3 2011 18:08 troldmanden 240525Hej Malurt

Nu er jeg ikke selv den heldige vinder af et obligationslån. Men det er ikke ret mange dage siden der var en artikel om mange danskere snyder sig selv fordi de ikke får konverteret deres lån frem/tilbage når der er mulighed for det.

Så der er helt sikkert et marked for at hjælpe hr og fru Hansen som ikke har den store økonomiske indsigt som dig, til at spare penge
24/3 2011 22:43 Bryan 040537Det er der måske nok, men er "hr og fru Hansen" medlem hos ProInvestor ?

Hvis man har økonomisk indsigt til at investere selvstændigt burde man vel også kunne følge sine boliglån eller få en fornuftig aftale med sin bank.

Jeg har heller ikke noget obligationslån. Men hvis andre kan bruge tilbuddet er det da fint nok at tilbyde rabatten. Det vil bare undre mig hvis der er ret mange der benytter sig af det, men tiden vil vise om jeg tager fejl.
24/3 2011 18:43 Kristensen 940528Erhver der har en ordentlig bankrådgiver/realkreditrådgiver, bør kunne få produktet tilbudt gratis gennem rådgivning i banken. Ikke mindst på baggrund af at konverteringer er noget som bankerne elsker, da det giver en god indtjening, båe gebyr og kurtage. Så der burde ikke være nogen undskyldning fra bankrådgiveren om ikke at foreslå en konvertering, såfremt der er basis for det. At der så findes bankrådgivere, der ikke gør deres kunder opmærksom på muligheden og giver så et marked for Loansensor, og det er vel i og for sig fint nok.

Hvis man forudsætter, at man har et 30-årigt lån og benytter sig af Loansensor, med et kontingent på kr. 79/md., så beløber det sig til kr. 948 årligt. Hvis man antager, at man aldrig ved hvornår muligheden for en konvertering opstår, skal man således være medlem af Loansensor gennem hele lånets løbetid og ligeledes benytte sig af at konvertere når muligheden opstår, med de risici der dertil hører - ellers er pengene jo spildt. Måske lige bortset fra de sidste 5-10 år af lånets løbetid, hvor renterne udgør mindre og afdragene mere.
Over 30 år, vil kontingentet således løbe op i kr. 28.440. Hvis man gennem lånets løbetid konverterer 2 eller 3 gange, betyder det, at der som minimum skal være et provenu på henholdsvis kr. 14.220 og kr. 9.480 pr. konvertering + omkostninger til banken.

Ikke noget jeg personligt ville bruge penge på, men der er et marked for alt, hvad evt. kunder efterspørger. Alt andet lige, burde der være tilsvarende rådgivning i din bank.24/3 2011 18:46 Kristensen 240529^^Men fint nok at PI tilbyder det, hvis nogle kunne have gavn heraf. Der er altid individuelt hvad man efterspørger.24/3 2011 18:58 nohope 240530Hvad med et abonnement på Papersensor ? De overvåger via Internettet lokumsrullen, og så får man en SMS, når der kun er 10 stk.papir tilbage. Så slipper man for at komme ud og komme igang inden, at man opdager, at der kun er en tom paprulle tilbage.24/3 2011 19:27 Hegu 540534Godt tiltag af PI og selvfølgeligt også godt med en debat om dette.

Loan Sensor er efter min mening et kanonprodukt for alle dem, som af forskellige årsager ikke har evner og tid til at sætte sig ind i låneomlægningsproblematikken og som ønsker uafhængig overvågning og rådgivning. I denne sammenhæng stoler jeg af personlig erfaring absolut ikke på den rådgivning banker og kreditforeninger tilbyder deres kunder.

Med venlig hilsen

Hegu24/3 2011 22:28 LoanSensor 1140536Til de herres behagelige information

LoanSensor rådgiver uafhængigt og uvildigt på tværs af realkreditinstitutter og realkreditlån.

Du er således sikker på, at loansensor ikke har nogen skjulte interesser i forbindelse med rådgivningen.

Vi rådgiver om valg af realkreditinstitut, hvor der er forskel på:
Bidragssatser
Omkostninger ved omlægninger
Størrelse på obligationsserier
Lånerenter
Adgang til kundecentre
Adgang til gratis lånetilbud
Adgang til at kunne lukke en omlægning, før der skrives under på lånedokumenterne
Realkreditlån, eksempelvis har Realkredit Danmark som de eneste et T-lån

Loansensor kan således vælge på alle hylder og rådgive ud fra, hvad vi finder bedst for kunden.

Som et eksempel på en service du ikke finder hos et realkreditinstitut, så har LoanSensor indsamlet bidragssatser og beregnet de effektive bidragssatser ved forskellige belåningsprocenter. På den måde kan danske boligejere nu sammenligne bidragssatser og se de store forskelle i bidragssatserne her:

http://www.loansensor.dk/index.php/bidragssatser

Det kan dokumenteres, at danske boligejere går glip af massive gevinster på deres realkreditlån.

Blot for at tage noget banalt, så er der ca. 50.000 danskere som i dag har et 6%,7% eller 8% lån, hvor lånestørrelsen er større end 500.000 kr. Der har været flere rigtig gode muligheder for at lægge disse lån om.

LoanSensor er et uafhængigt og uvildigt selskab, der leverer enkel og individuel overvågning af realkreditlån. Vi arbejder 100% for at opfylde vores kunders interesser.

Uafhængig. LoanSensor sælger ikke realkreditlån. LoanSensor sælger overvågning og rådgivning til dig for 79 kr. om måneden. Dette er LoanSensors eneste indtægtskilde. LoanSensor har derfor ingen økonomisk interesse i, hvilket realkreditinstitut du er kunde i, hvilket realkreditlån du har, hvor stort realkreditlånet er, eller hvor ofte du lægger dit realkreditlån om. Du sikrer dig en rådgivning, som er 100% fri af andre måske skjulte økonomiske interesser.

Uvildig. LoanSensor sigter udelukkende på at varetage dine interesser. LoanSensor er dit eksklusive alternativ til bank- og realkreditsektoren. Denne uvildighed er hele LoanSensors eksistensberettigelse.

Enkelt. LoanSensor gør det komplicerede og tidskrævende overskueligt og enkelt for dig. Du modtager en e-mail, når du kan lægge dit realkreditlån om fordelagtigt.

Individuelt. LoanSensor overvåger dagligt mulighederne for at reducere den enkelte kundes restgæld eller ydelse efter individuelle ønsker. Du har adgang til din personlige rapport, som viser dine muligheder og risici fem år ud i fremtiden. Du har således dagligt adgang til en vurdering af låneomkostningerne på dit realkreditlån over de næste fem år sammenholdt med to nøje udvalgte alternativer. Du kan således let vælge det bedste alternativ.

Højeste kvalitet. LoanSensor er drevet af Erik Rasmussen, cand merc. i finansiering med specialee i obligationer og som har været obligationsinvestor gennem 15 år. Denne professionelle tilgang til realkreditlån er indbygget i LoanSensors service.

Som nævnt er der mange der ikke får lagt sine realkreditlån om, når der opstår attraktive muligheder. Måske fordi du er i tvivl, og det med realkreditlån ikke er let at forstå?

Alle har svært ved at træffe en beslutning specielt, når vi ikke kender konsekvensen af vores valg. DET ER SLUT NU!

Loansensor.dk gør det overskueligt og hjælper dig med at få en gevinst, når muligheden opstår. Du får let ved at træffe de rette valg. Det er nemt og simpelt at gå til.

LoanSensor.dk tilbyder sin service til:
1. Alle private boligejere med et realkreditlån i danske kroner.
2. Danskere som er ved at købe en ny bolig.

Når du er en del af LoanSensor.dk, har du adgang til en service, som banker og realkreditinstitutioner ikke kan give dig.

Med LoanSensor.dk er det blevet nemt at træffe et valg, når den gode mulighed opstår, og du får flere penge til dig selv. Vi sørger for, at du kender konsekvenserne af dine valg. Enten ved ikke at gøre noget eller at lægge om. Du får besked, når du kan lægge dit realkreditlån om fordelagtigt, og du får et hurtigt overblik over dine muligheder.

Vi viser dig omkostningerne ved dit realkreditlån samt to nøje udvalgte alternative lån for de næste fem år, hvis markedsrenterne stiger eller falder med 2%-point. Omkostningerne består af renter og kursværdiændring. På de to alternative lån er omkostningerne til en omlægning lagt til. Derved fås et samlet billede.

Du vælger det lån med de laveste omkostninger.

Hvis omkostningerne er lavest på et af de alternative lån, så kan du vælge at omlægge dit realkreditlån. Det er dig, der bestemmer. Du får lettere ved at træffe din beslutning.

Din service hos LoanSensor.dk består af:
1.Du har daglig adgang til din personlige overvågningsrapport.
2.LoanSensor giver dig besked via en LoanSensor-mail, når dine ønsker til reduktion af din realkreditgæld eller ydelse er opfyldt.
3.LoanSensor overvåger realkreditmarkedet og sender en omlægningsanbefaling via e-mail, når LoanSensor.dk vurderer, at der er en fordelagtig mulighed for dig.

I efteråret 2010 var en del boligejere i tvivl om de skulle lægge deres 5% lån om til et 4% lån. En del fik af deres bankrådgiver af vide at det skulle de ikke. Andre støttede sig til en tommefingerregel om at man kun skal lægge om, hvis man kan gå ned med 2%-point i pålydende rente.

Pointen var at ved at skifte fra 5% til 4% i efteråret 2010 var, at så reducerede boligejeren sine renteudgifter med ca. 20% plus, at boligejeren fik en MARKANT bedre mulighed for en skattefri kursgevinst.

Et eksempel fra den virkelige verden: Boligejeren havde i august 2010 et realkreditlån med 5% i fast rente (udløb 2038) på ca. 2.5 millioner kr.

Han havde hørt en tommefingerregel om, at kun skal gå ned i kuponrente, hvis man kan gå 2%-point ned, og ville som udgangspunkt derfor IKKE lægge om til et 4% lån.

Dette er en myte, som opstod dengang man kunne gå ned fra 10% til 8%, fra 9% til 7% osv. Derved reducerer boligejerne sine renteomkostninger med ca. 20% og øger sine muligheder for en skattefri kursgevinst (faldende kurs/værdi af realkreditlån).

Men ups, det samme sker, når man går ned fra 5% til 4%, Samtidig øger man muligheden markant for en skattefri kursgevinst uden at øge risikoen.

Teknisk set, så kan der være en markant forskel på, hvor meget den bagvedliggende obligation falder i kurs, når markedsrenterne stiger. Muligheden for faldende kurser er større/bedre jo lavere den pålydende rente er ved samme løbetid.

Derfor må denne tommefingerregel nu være stendød !!!!!!!! Man skal ALTID lave en individuel beregning og vurdering, da ALLE lån har forskellige fordele og ulemper og i forskellig grad.

LoanSensors kunde var ikke vidende om denne mulighed, men lagde på vores anbefaling om fra sit 5% lån til et 30 årigt lån med 4% i fast rente uden afdrag.

Efter ca. fem år ville omkostningerne til omlægningen være tjent hjem via de lavere renteomkostninger. Samtidig øger han sine muligheder markant for en skattefri kursgevinst (faldende værdi af realkreditlånet) uden at øge risikoen for det modsatte.

Da han lagde om, købte han 5% lånet tilbage til kurs 100. (det lå ultimo august på ca. kurs 104). Han solgte 4% lånet til kurs 98,9.

Han har netop købt 4% lånet tilbage til kurs ca. 90. Han oplyser, at efter omkostninger har han tjent 238.000 kr. skattefrit. Han er meget glad, fordi at han ikke, som mange andre danske boligejere, gik glip af denne gevinst.

Havde han ikke lagt om, var værdien af hans 5% lån kun faldet med ca. 1% i stedet for ca. 10%.

Det er loansensor.dks holdning, at anvendelse af tommefingerregler bør være STENDØD. Det afholder boligejere fra at udnytte de muligheder der opstår.

Da alle lån (obligationer) er forskellige, så er den ENESTE farbare vej at lave en INDIVIDUEL beregning. De samlede omkostninger målt ved renteomkostninger samt kursværdiændring skal vises over en given periode. Eksempelvis kan man se på, hvad omkostningerne bliver, hvis markedsrenterne stiger eller falder med 2% over en periode på fem år. På den måde kan boligejerne træffe et valg på et oplyst grundlag.

Udfordringen er, at der stort set ingen, der kan præsentere boligejeren for denne type resultater, som skaber et overblik og gør det væsentlig lettere at træffe et kvalificeret valg.

DET ER DERFOR AT, DER ER SÅ MANGE DANSKE BOLIGEJERE, DER IGEN OG IGEN GÅR GLIP AF MASSIVE GEVINSTER.

Til jer der ønsker at vide mere, er I velkommen til at besøge www.loansensor.dk eller ringe på 202 203 64 for mere information

Med venlig hilsen
Erik Rasmussen
LoanSensor.dk24/3 2011 23:32 Fiskemanden 340541Tak for svar!
Trods at det selvfølgelig også er en god reklame for dit produkt,er det en udmærket gennemgang af konverteringsfordele,og dit eksempel viser ,hvad jeg selv har erfaret ved konvertering,at banken KUN har sælgere af deres produkter,men ikke rådgivere som de gerne vil kalde det...
Så om man ikke orker,klarer,eller helt forstår muligheder/sværheder ved omlægning,er det klart en fordel med uafhængig vejledning!25/3 2011 00:15 malurt 140548Lad os koge det ned:

For minimum 79 kr. om måneden pr lån giver Loan Sensor dig EDB-generede standardoplysninger indeholdende:

"1.Du har daglig adgang til din personlige overvågningsrapport.
2.LoanSensor giver dig besked via en LoanSensor-mail, når dine ønsker til reduktion af din realkreditgæld eller ydelse er opfyldt.
3.LoanSensor overvåger realkreditmarkedet og sender en omlægningsanbefaling via e-mail, når LoanSensor.dk vurderer, at der er en fordelagtig mulighed for dig."

Korrekt ???25/3 2011 00:24 MaxProfit 140549Hej Malurt.Sørgeligt at se du er røget med på gyngen af hyleaber.Bare fordi der er ytringsfrihed i Danmark, behøver du ikke at træde rundt i glasburet som en elefant på høje hæle !
Hvad folk gør privat er deres egen sag ! Man kan jo bare lade være med, at købe et produkt man ikke kan lide ?
Kan vi ikke få de mere saglige og konstruktive evner frem i debatten istedet for 3A ?25/3 2011 00:52 malurt 240550Ærlig talt er det mere sørgelige, at du som ansat på ProInvestor finder på at blande dig på den useriøse måde.25/3 2011 07:42 MaxProfit 040553Jeg formoder dette selv i din teminologi med rette kaldes for en diskution ? Dette betyder at alle personer lovligt har adgang til at "blande" sig :−)
Det sørgelige her ser jeg, som at du ikke bliver strøget med hårene som billedet på profilen måske kunne ønske :−)
Jeg er ikke enig med dig i dine argumenter,og skrev tidligere at alt er op til personerne selv !Hvem der arbejder for hvem er ikke relevant sålænge man ikke har skjulte agendaer,hvilket JEG ikke har!
Jeg kalder en spade for en spade og her er tingene røget langt ud af proportion.
En artikel som den fra Loansensor, burde ikke afføde så kraftig en reaktion fra en person med din IQ !
Nu er det fredag og en ny dag oprinder med nye meget mere spændende og givende oplevelser....
Ha en god dag.25/3 2011 10:51 malurt 140565Jeg kunne og kan stadig ikke læse dit indlæg anderledes end at du beder mig holde min kæft.

Du har jo slet ikke fattet hvad denne diskussion egentlig handler om.

Men jeg skal give dig et hint:

ProInvestor blåstempler, anbefaler, identifisere sig med og deltager aktivt i markedsføringen af LoanSensor.

heroverfor står så min opfattelse, der er, at Loansensor ikke giver køberne value for money.

Men lad det ligge. Diskussionen har allerede fortalt alt for meget.25/3 2011 07:26 Franquin 140552Det er fint, at du skriver i din profil at du er ansat hos proinvestor - og malurt gjorde sig den ulejlighed og gå ind og kigge på den.

Jeg gjorde det samme, da jeg troede malurt var gal på den, men desværre var han ikke det....

Snak med din chef om at få et kodeks for om I skal rende rundt og rose hinanden og PI på jeres debatsite.

Ellers ender det med, at vi tror at det er de to gamle snobber fra rytteriet, der sidder og skriver.

Du er sød.
Narj du er sød
24/3 2011 23:06 Franquin 140538Nu er det rart at der er plads til forskellige meninger på PI og jeg kan se, at troldmanden og Hegu giver deres besyv til fordel for PI.

Nu har anmik på den alternative kanal og vist også her været indblandet i en del polemik omkring at der skulle være brugere på PI, der samtidig er medejere at sitet.

Det kunne være interessant at vide om de meget aktive brugere Hegu og Troldmanden enten er medejere eller aflønnede af proinvestor?24/3 2011 23:27 cyber 040540


24/3 2011 23:39 cyber 340542Er det da ikke bedøvende, hvem der har investeret i sitet, vigtigst er vel, at vi har et kanonsite med en udvikling, der ikke kender sin mage. En dag vil det måske være muligt for alle at investere i PI over børsen, og hvem gider så, at dyrke en gang sladder om ejerskab.24/3 2011 23:45 Franquin 340543Det er for mig ret vigtigt om opbakningen til akademikeren kommer fra medinvestorer eller medarbejdere.

Er der tale om objektive brugere, der synes det er en kanon ide - eller er de fedtet i firmaet. Ligesom jeg kan se vi alle sammen er det, da proinvestor er ejet af brugerne, som der står (dog ikke aps'et) - jeg ejer for øvrigt også tryg.

Jeg er bedøvende ligeglad med, hvem der ejer og tjener penge på det - bare der ikke fremkommer tilsyneladende uafhængige og objektive meningstilkendegivelser, fra folk der ikke er objektive og uafhængige.

Synes du ikke det er vigtigt at vide om folk er uafhængige og objektive, når du skal læse og vurdere det de skriver.25/3 2011 00:04 cyber 140546Har du nogensinde spurgt på EI, om debattørerne er objektive og uafhængige? Det er da en helt umulig problemstilling at fremture med, det ligner mere misundelse end noget andet.25/3 2011 07:16 Franquin 140551Nu synes jeg du løber tør for argumenter, når du forsøger at køre frem med et misundelsesargument... Hæv niveauet.

Der er ingen debattører på EI, der roser EI i en sådan grad at jeg tror at de er aflønnede eller medinvestorer i EI.

Jeg er godt klar over at ingen er objektive og uafhængige i forhold til deres aktieinvesteringer, når man debatterer aktier på dette site.

Jeg ville dog foretrække, at man truttede med bar røv og sagde, hvem der var medinvestor og aflønnet af PI, hvis disse personer samtidig roser PI's tiltag. Ellers klinger det meget meget hult.

Lidt ligesom i gamle dage, når Aktuelt roste fagbevægelsen, vidste du de var i lommen på dem og du i dag ved hvilken politisk fløj de forskellige aviser tilhører.25/3 2011 09:50 Hegu 140561Franquin....jeg var den første, som satte et billede af mig selv på min profil og en af de første, som begyndte at at underskrive mine indlæg i eget navn. Det har jeg valgt alene for at fremstå med så megen troværdighed som muligt og herigennem også dæmpe konfliktniveauet generelt på sitet, da anonymiten netop fremmer råheden i tonen på debatten på internettet.

Jeg har i flere gange været ude og kritisere PI både i debatten og chatten. Emnerne har bla. været, at moderation/bortvisning er for large over for "ballademagerne" (det mener jeg stadig), fraværet af realtid på norske aktier, Bioporto/Genmab problematikken (efterfølgende løst), fri adkomst til at diskuterer politik, nationaløkonomi, fodbold (løst ved præcicering af brug af loungen).Med venlig hilsen

Helge Larsen

PS: Det er ingen hemmelighed, at jeg er holdleder for PI´s fodboldhold, og det er heller ingen ikke hemmelighed, at jeg trods mange "bestikkelsesforsøg" fra direktørens side, ikke finder ham god nok til en plads på holdet.
25/3 2011 10:34 johnsen 040564ha ha, direktøren ligner også en der passer bedre på lægterne med en håndbajer og et romerlys i hånden.25/3 2011 11:29 vouskootia 140571Cut fra ProInvestors brugerbetingelser:

2. For det andet handler ProInvestor om at tvivlen er fornuftens redskab. Derfor er uenighed ikke kun velkomment, det er ønskeligt.
3. For det tredie skal enhver dialog kunne bære at modparten stiller gyldighedskrav til den andens forudsætninger og argumenter.
4. For det fjerde foregår dialogen med respekt for hinanden og mellem lige og frie individer.
9. Køb- og salgsanbefalinger på sitet skal tages med alle forbehold. Det er vigtigt at du er kritisk når du læser andre skribenters anbefalinger. Deres anbefalinger er IKKE udtryk for vores anbefalinger

Ophavsret: Ophavsretten tilhører ProInvestor. Indhold og informationer må ikke elektronisk kopieres eller indekseres uden tilladelse. Materialet må ikke bruges og distribueres i kommercielt øjemed.


Punkt 4 med lige og frie individer - her er problemstillingen nok om der er nogen der ikke er helt lige/frie.

Det sidste med at alt ophavsret tilhører ProInvestor - er det derfor at nogle skribenter har egne blogs de skriver på - altså ikke vil afgive ophavsretten på deres indlæg? (og kan man i det hele taget afgive ophavsret sådan? der mangles lidt en aftale omkring dette eller noget beskrivelse)25/3 2011 11:47 Hegu 240574Det var vist kun Malurts sprogbrug med "tyveri" og "bondefangeri", som fik Akademikeren og Maxprofit til at fare lidt iltert i blækhuset. Havde han bare skrevet og argumenteret, hvorfor han mener at servicen ikke er pengene værd, så havde diskussionen i denne tråd fået en mere konstruktiv drejning.

Med venlig hilsen

Helge Larsen27/3 2011 00:57 AnalyseThat 240625Nydelig norsk definition:
http://no.wikipedia.org/wiki/Bondefangeri

Så der er kun tale om bondefangeri hvis man ikke kan slippe ud af abonnementet uden at bøde, eller hvis de f.eks. tvangskonverterer på basis af aftalen.

Nej det er ikke særligt suspekt hos Loansensor, jeg har set mange værre former for hardsalg af ydelser af tvivlsom værdi, for det er jo af tvivlsom værdi hvis man kan få samme hos alle realkreditinstitutter, da der jo tjenes penge på en konvertering. Jeg mener jeg endda har set tv-reklamer for realkredit danmark som giver denne ydelse fuldstændig gratis.

Så diskussionen burde dreje sig mere om det egner sig til at være et "produkt" som man overhovedet bør affiliere sig med hos PI, og der er min ærlige mening, at det bør man ikke. De bør købe reklame som alle andre, hvis de vil sælge noget. Det er ikke en partner for PI, medmindre der samtidig blev skrevet lidt om at de vil lægge opdaterede tal for alt omkring obligationer ( god bidragsoversigt de har) op til PI.

Men en partner er de ikke, smid dem ud igen, hvis de ikke kan levere noget, partneraftaler skal ikke kunne købes, hvis der da overhovedet er tale om pengeudveksling, lad dem arbejde for sagen.25/3 2011 00:12 Fiskemanden 240547Hmmmmmm...??????? Tjaaaa !!!!!!

Det er nu nok nærmere sådan at jeg bliver lidt skeptisk,når folk virkelig anstrænger sig for at virke uafhængige og objektive ??
For hvordan er man egentlig det,vi har vel alle nogen form for interesse i det her med aktier og investeringer,vigtigere for mig er at det sker åbent.........og det du søger virker mere som en skjult agenda ? Eller ???
Nej,sund skepsis og kildekritik er der ikke noget galt i,men heldigvis er her plads til alle indsyltede eller ej,bare de tilfør noget konstruktivt .25/3 2011 09:36 johnsen 640558Lidt generelt.

Lad nu være med at have den store berøringsangst for at drøfte produkter. Bare frem med aspekterne, så folk får en mulighed for en vurdering. Så må det være op til hver enkelt at købe eller lade være.

Der er berøringsangst nok på PI i mange andre sammenhæng. Erkend dog at diverse debatter er som en tyrkisk basar, nogen gør et godt køb andre ikke; nogen råber andre går stille, nogen vender tilbage til sælger der har snydt dem andre ikke; nogen lader sig overfuse andre reagerer. Teltene er mange og farverige; enkelte stande tror de kan styre hele bazaren trods manglende vid til dette.

Mellemøsten og Nordafrika falder i øjeblikket. De er blevet grundig træt af een rigtig mening; de ønsker mangfoldighed, åbenhed og ingen trusler. Er en pludren i krogene at foretrække? Utroligt at der stadig er nogen på debatter der ønsker at adopterer deres system med mundkurven.

Ofte er livet en trædemølle. Lad nu være med at gøre den tung at trræde.

De bedste resultater jeg har opnået i mit liv er sket gennem debat og oplysning. Hvor tit udløses der ikke en helt tredje ide, ofte overset, der tager kegler.

NB. Dermed ikke være sagt at PI skal ende i ei tilstande, trods enkelte måtte ønske det.25/3 2011 14:24 freja 140589Denne diskussion som foregåre er meget underlig. Hvem der har ret og hvem der er forkert på den vil jeg ikke sige noget om.

Jeg kan kun tage udgangspunkt i mig selv, og hvis jeg på et tidspunkt skulle have brug for den ydelse er det rart at vide den er der, og hvor man kan finde den henne.

Mit lille lån kan jeg max spare omkring 100 kr. på om måneden hvis jeg skulle omlægge det, fordi jeg var heldig at gøre det på det rigtige tidspunkt sidste gang. Jeg vil derfor ikke benytte mig af det, men bare nyde tanken om at det er muligt at få hjælp hvis man har behov for det.

Jeg tænker lidt om det ikke er noget man kan bruge på den måde, at hvis man ved vil omlægge lånet inden for nogle år og så bruge Loan Sensor til at finde det rigtige lån, og når man har gjort det, så opsige aftalen med dem.

/ frejaTRÅDOVERSIGT


40540 Til din orientering ..
24/3 23:27 cyber 0