Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Afkast pr år på Thorleif Jackson Nordnet portefølje?


42922 AndersJ200 2/6 2011 10:27
Oversigt

Jeg har forgæves søgt efter hvad Thorleif Jackson Nordnet portefølje har haft af afkast pr år. Jeg ved porteføljens annualiserede afkast er +14,9% p.a, men det kunne også være meget interessant, at se hvor stor svingerne har været fra år til år? Jeg har haft kontakt til Nordnet, men de havde ikke oplysningerne.2/6 2011 12:31 CHjortInvest 242926Her hvad rkhanen skrev til dig tidligere.

"Hej Anders

Vedrørende Thorleif og hans portefølje er det vigtigt du forholder dig kritisk til det, hvis du ønsker at anvende hans handler som udgangspunkt for dine egne. Jeg lavede for lang tid siden starten på en videoserie om netop porteføljer og performance:
http://www.market-trends.net/blog/portef%c3%b8ljer-og..
, hvor du måske kan få noget inspiration til hvorfor det er så vigtigt at gå performancetal igennem i sømmene. Thorleif Jacksons portefølje er også en del af denne serie og i løbet af weekenden eller næste uge udgiver jeg et indlæg, hvor jeg giver et sneak peak på nogle af hans performancedata.
Af andre indlæg omkring vigtigheden af at gå tingene MEGET nøje igennem kan jeg også henvise til disse:

http://www.market-trends.net/blog/jobbeskrivelse-5-ar..

http://www.market-trends.net/blog/vil-du-tjene-1-000-..

og så i sidste ende link til min Langsigtede TrendModel som du også er velkommen til at gå kritisk igennem:

http://www.market-trends.net/mine-modeller/den-langsi..

Jeg er ikke imponeret af Thorleif Jacksons performance.

Han formøbler hele sit overskud i 2007-8 bearmarkedet. Det hele blev udraderet. Det fungerer ikke i forhold til min tilgang til aktiemarkedet. Han genoprettede det hele og mere til i 2009-2011, men det er simpelthen ikke konsistent nok i min bog. Spørgsmålet er om du er villig til at følge en der svinger så ekstremt meget med markedet.

Der er mange advarsler mod investeringsforeninger, men når du "kun" har 200k kan det være en fin måde at få opfyldt kravene til diversifikation på (hvis man går op i det) indtil du har flere penge og selv kan sprede dig. Husk at diversifikation kun bortdiversificerer den selskabsspecifikke risiko og ikke markedsrisikoen. De fleste foreninger svinger jo ganske hyggeligt med markedet, men det kan så modvirke via markedstiming...ikke noget Thorleif praktiserer."

Måske du burde læse hvad folk skriver til dig, i dine egne tråde....2/6 2011 13:09 AndersJ200 042929CHjortInvest: Har skam læst rkhanen rigtig gode indlæg op til flere gange. Jeg prøver netop at følge rkhanen råd med at forholde mig kritisk til Thorleif ved blandt andet finde ud af hvad hans årlige afkast har været på hans Nordnet portefølje2/6 2011 14:31 Nippon1976 042937af de eksperter, der er på nordnet, er T. Jackson klart den der klare sig bedst2/6 2011 16:22 AndersJ200 042946Ja han har haft det største afkast over tid, men synes det kunne være meget rart at se hvor store udsving der har været pr år. Hvis man er medlem af dansk aktionærforening kan man her se hvad hans afkast var pr år i den portefølje han føre for dem http://www.shareholders.dk/art/templates/modelportefo..2/6 2011 17:44 CHjortInvest 042949AndersJ,

Er det dette du "bygger" op til?
http://familieinvest.dk/index.html
TRÅDOVERSIGT