Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Paradox Entertainment- Sales forecast på Conan the Barbarian


44252 megetgod 23/7 2011 15:35
Oversigt

Der er nu ca. fire uger til præmieren på Conan the Barbarian, hvilket bliver den mest markante begivenhed i Paradox Entertainments historie. Det afgørende bliver selvfølgelig hvor stort et salg filmen opnår og dermed muligheden for royalties til Paradox samt produktion af flere film i franchiset, hvilket er planen. Jeg kender ikke umiddelbart til sites der forecaster biografsalget så lang tid i forvejen, men jeg har igennem længere tid noteret facebook likes ned for sommerens forskellige actionfilms imdb-profiler ved de respektive præmieredatoer i USA. På samme måde har jeg noteret likes for filmenes facebook profiler ved præmieredatoerne. Dette er jeg dog begyndt med senere så jeg har ikke samme mængde data og desuden kan det kun lade sig gøre for film der endnu ikke er i et etableret film-franchise (hvilket udelukker en række film som, Pirates of the Caribbean, X-men, Harry Potter og Transformers).

Grunden til at jeg noterer facebook likes ned ved præmieredatoerne er at jeg ser antallet af likes som en god rettesnor for hvor stor interessen for de pågældende film er og dermed også hvordan salget vil blive. Jeg synes ikke for alvor der har været nogle film der minder meget om Conan the Barbarian, men jeg synes især følgende tre film har en del ligheder:

Thor
Green Lantern
Captain America: The First Avenger

Alle tre film er superheltefilm. Man kan ikke helt kalde Conan for en egentlig superhelt, men det er lidt derhen ad. Til gengæld er filmene de første i franchiset ligesom Conan the Barbarian (Jeg er selvfølgelig klar over at der er et par Conan-film tilbage fra firserne, men den aktuelle film er den første i dette reboot af franchiset). Budgettet for de tre film er store ligesom for Conan-filmen, dog større, hvor især Green Lantern har haft et stort budget (der har været rapporter om at det totale budget skulle have været op imod 300 mio. USD, hvor Conan-budgettet ligger på ca. 90 mio. USD). Desuden er franchisene, i hvert fald Thor og Green Lantern, ikke voldsomt kendte ligesom jeg heller ikke betragter Conan-franchiset som vildt kendt. Jeg ser derfor disse tre film som de mest sammenlignelige film med Conan the Barbarian.

Thor havde præmiere som en af de første store sommerfilm og blev en stor succes med et salg på $445,769,713 jf. http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=thor.htm . Chris Hemsworth har således også allerede tegnet kontrakt om yderligere to film i franchiset. Anmeldelserne har været på det jævne, metacritic-scoren er på 58/100, mens ratingen på imdb er relativt god (7,4/10). Antal likes på imdb-profilen lå på ca. 22.000 ved præmieren. Jeg har ikke noteret likes for facebookprofilen ned.

Green Lantern Ser derimod ud til at have været en kommerciel fiasko. Budgettet har som sagt være enormt, men salget har skuffet. Det ligger på $146,838,597 lige nu, men filmen har endnu ikke haft præmiere i en række af de større lande, så jeg forventer helt klart at det totale salg ender væsentligt over 200. mio. USD. Anmeldelserne for filmen har ligesom salget været skuffende med en metacritic-score på 39/100 og en imdb rating på 6,3/10. Antal likes på imdb-profilen ved præmieren var 9.895 og antal likes af facebook-profien var på 250.659.

Captain America: The First Avenger har netop haft præmiere i går og der er således endnu ikke kommet salgstal. Ud fra anmeldelserne og de forecasts jeg har set, lader filmen til at blive en succes. Metacritic-scoren ligger på 67/100. Der er endnu ikke kommet en imdb rating, men ud fra de reviews der er lavet kan jeg se at brugerne synes rigtigt godt om filmen og næsten alle ratings ligger på mellem 8 og 10. Det skal dog siges at imdb ratingen typisk ligger højt til at begynde med og efterfølgende falder tilbage. Antal likes på imdb-profilen var 12.347 ved præmieredatoen og antal likes af facebook-profilen var på hele 863.710.

Det aktuelle billede for Conan the Barbarian er 9.133 likes på imdb-profilen ( http://www.imdb.com/title/tt0816462/ ) og 171.830 likes på facebook-profilen ( http://www.facebook.com/ConanTheBarbarian ). Med fire uger igen vil markedsføringen for alvor sættes igang nu og det vil booste stigningstakten for nye likes. Jeg regner derfor med at likes ved præmieren d. 19. august både på imdb og på facebook vil ligge over Green Lantern, men på nogenlunde samme niveau. Alt andet lige kunne det tyde på et salg på niveau med Green Lantern, hvilket jeg betragter som flot for Conan the Barbarian og jeg regner med at det er nok til at fortsætte franchiset på film, dvs. lave flere film. Så jeg synes tingene ser fine ud nu, i forhold til at opnå kommerciel succes med filmen, men det er klart at der er en betydelig usikkerhed i denne måde at forecaste salget på og anmeldelserne samt imdb ratingen vil givetvis få stor betydning.

mvh Mikael27/7 2011 13:43 megetgod 044395De første salgstal for Captain America er kommet for USA. Som det ser ud nu overgår de Thor på tilsvarende tidspunkt efter release. Da Captain America har præmiere sent på sæsonen bør det give den lidt længere tid i biograferne og salgstallene bør ikke falde så kraftigt fra uge til uge. Imdb ratingen ligger på 7,9/10. Det ser således ud til at Captain America overgår salget fra Thor. Muligvis appellerer Thor lidt mere til det udenlandske publikum end Captain America, men jeg tvivler på, det er i særligt høj grad.

Angående Conan the Barbarian, som er det tråden handler om, har den seneste uge budt på en voldsom stigning i antallet af likes på især facebook sitet. I skrivende stund er antallet af likes på 228.852, så hvis tempoet ellers holder et par dage mere vil antal likes her overgå antal likes Green Lantern havde ved sin præmiere. Jeg mener helt klart Comic-Con der sluttede i søndags har bidraget positivt hertil, men det overrasker mig at det går så stærkt og at tempoet endnu ikke er aftaget. Alt i alt meget positivt.

mvh Mikael27/7 2011 18:03 megetgod 044408Hmm... og dog, det kunne faktisk godt se ud til at Thor har klaret sig bedre i udlandet end normalt for film inden for den genre. Det bliver måske en mere jævnbyrdig kamp mellem Captain America og Thor.

Nåh... men det nu egentlig heller ikke den store betydning for Conan the Barbarian.27/7 2011 18:59 akademikeren 044409Det er helt rart at man kan overvåg din tråd, så man kan følge lidt med i hvad de unge vil have. Hvem er den næste Zynga? Og er de overhovedet børsnoterede? Hvem er dine top 3 børsnoterede spilfirmaer lige nu?27/7 2011 20:28 megetgod 344414Ja, trådovervågning virker som en ret god feature.

Hmm... den næste Zynga, tja... det må vel næsten blive Zynga :) De bliver jo børsnoteret her snart og det skulle ikke undre mig om det går ligesom de andre tech IPOs tidligere i år, som har haft stor succes på første handelsdag (især Linkedin).

Ellers er problemet at der er meget få børsnoterede spiludviklere. De største og mere traditionelle publishere er børsnoterede i USA. Her får man næppe det næste Zynga. En mindre publisher, Majesco Entertainment (COOL), har klaret sig forrygende som følge af deres kæmpe succes Zumba Fitness til Wii, men det har også forlængst resulteret i en mangedobling af kursen.

Ellers er der jo en del større kinesiske MMO-udviklere/publishere, men de retter sig mod det kinesiske marked som jeg slet ikke har styr på.

Noget der måske kunne være det næste inden for gaming er sådan nogle som Onlive og Gaikai. De er begge inden for cloud gaming, men ingen af dem er børsnoterede.

Så er der jo nogle få skandinaviske børsnoterede spiludviklere og det er dem jeg primært fokuserer på. Min favorit er Funcom. Hvorvidt man skal købe den nu er jeg lidt mere i tvivl om. Jeg tror den kan påvirkes positivt af Conan the Barbarian filmen med præmiere her d. 19. august, idet spillerantallet i Age of Conan bør påvirkes positivt. Funcom og primært Paradox Entertainment gør en del ud af at lave cross media promotion ved præmieren. Hvad angår positiv effekt på kursen, ser jeg helt klart at Paradox i langt højere grad påvirkes positivt end Funcom. Som skrevet tidligere styres kursen på Funcom primært af The Secret World (TSW). Jeg forventer at FUNCOM vil stige meget frem til release af TSW, men så længe der ikke er en release date og så længe cash burn er så høj som den er for Funcom, vil emissionsspøgelset være der. Jeg har ingen aktier i Funcom lige nu, men køber givetvis senere i år.

Starbreeze vil nok stige i månederne frem mod release af Redlime, men det er der nok lang tid til, og selskabet er håbløst til at kommunikere med markedet. Jeg køber næppe aktier før der er kommet en release date på Redlime (som er en working title, for hvad der efter al sandsynlighed er et nyt Syndicate).

Junebud er måske det selskab med størst potentiale, men så længe spillerbasen holder sig på sit lave niveau (32.239 i MAU) er der ingen grund til at købe aktien, da selskabet er voldsomt presset på likviditeten.

G5 Entertainment tjener nu gode penge og udvider forretningen hurtigt. Det kan være en rigtig god growth case. Jeg er lidt usikker på hvor stor risikoen er for at det gode forhold til Apple forsvinder. Ellers mener jeg ikke risikoen er specielt stor og man kan følge salget med meget lille forsinkelse.

Så min top 3...

1. Funcom
2. tja... jeg køber jo nok starbreeze på et tidspunkt, men ellers kunne det nok også blive til nogle G5 aktier.
3. Junebud, hvis de har heldet med sig og for skabt positivt cashflow.

Men min klare favoritaktie nu er Paradox Entertainment. Så hvis du vil kalde det for et spilfirma, ligger den Aktie nr. 1.

mvh Mikael27/7 2011 20:33 akademikeren 044415Klassesvar. Stort tak.

Paradox siger du....ja jeg må følge det lidt8/8 2011 14:05 megetgod 044826Nu har jeg købt lidt FUNCOM i 5,42. Dagens fald er alt for stort.27/7 2011 23:19 gnobby 044421Flot indlæg, megetgod! Rent teknisk synes jeg bestemt, at COOL bør følges nøje. Bid mærke i den markante forskel i likviditeten på det langsigtede chart. Dog ser jeg ingen grund til køb, inden den passerer de 4.

Jeg er lidt overrasket over, at du ikke ejer G5 endnu ;−)27/7 2011 23:58 megetgod 044424Jeg foretrækker at tidligere toppe i en eksisterende bull trend er clearet, så G5 køber jeg nok først ved brud på ATH, som ikke er langt væk. Ellers gav aktien jo også godt da jeg havde den fra kurs 4 godt og vel til kurs 10 godt og vel ;). Kan godt ærgre mig lidt over at jeg ikke var med hele vejen op, men omvendt røg pengene over i FUNCOM, som gav et lige så fint resultat :D

COOL synes jeg bestemt også ser god ud rent teknisk. Salget for Zumba Fitness kan iøvrigt følges her:

http://gamrreview.vgchartz.com/sales/47163/zumba-fitn..
4/8 2011 00:38 megetgod 044639Likes på både imdb- og facebook-profilen for Conan the Barbarian overgår nu likes for Green Lantern ved præmieren.14/8 2011 21:07 megetgod 045051Hold øje med Paradox i morgen. Et brud på kurs 5 bør give en åbning til større stigninger, og med den styrke der var de sidste timer i fredagens handel, kan det bestemt godt tænkes bruddet allerede sker i morgen. Ordredybden var markant forandret i forhold til den seneste tid, budsiden så stærkere ud end jeg nogensinde har set den før.

mvh Mikael15/8 2011 12:24 megetgod 045070hmm... nu regner jeg ikke med at der er mange her der har købt, om nogen, men for god orden skyld vil jeg lige sige at jeg nu har solgt fra som følge af denne anmeldelse:

http://blogs.indiewire.com/theplaylist/archives/empir..

Det er den første anmeldelse jeg har set og konklusionen er skræmmende: Hvis ikke den dårligste så en af de dårligste film i år. Nu kan det selvfølgelig være at andre anmeldere ikke er enige, men det tegner mildest talt ikke godt. Jeg holder selvfølgelig øje med de anmeldelser der kommer i løbet af ugen og skal nok komme med en opdatering på hvordan det ser ud senere på ugen.

mvh Mikael16/8 2011 12:04 gnobby 045144Man må sige, at både G5 og Paradox klarer presset på børsmarkedet rigtig godt. Jeg holder øje med dem begge, skønt de hører til den meget illikvide slags. Jeg ser meget gerne, at de respektive indeks (Aktietorget og First North), hvor de er noteret, sandsynliggør et potentielt bundmønster inden et køb foretages.

Spændende om nu også anmeldelserne får den store betydning - det er jo her TA'en rigtig kommer til sin ret.
16/8 2011 12:31 megetgod 045146Jeg tror helt klart at anmeldelserne får betydning både for salget af filmen men også for, om ikke andet så, den kortsigtede udvikling i aktien. Aktien er så tilpas illikvid og ukendt at fokus i medierne har næsten altafgørende betydning og hvis det udelukkende er negativt er der næppe nogen som vælger at købe aktien.

Bortset fra det er der faktisk begyndt at komme væsentligt bedre anmeldelser nu. Følgende er den bedste jeg endnu har set:

http://www.denofgeek.com/movies/1017103/conan_the_bar..

Så lige nu tegner der sig et lidt mere broget billede i anmeldelserne, men det ser faktisk ikke så tosset ud. Jeg tvivler dog på at salget bliver særligt godt. Jeg tror ikke det kommer i nærheden af salget for Thor eller Captain America og den skal også overraske meget hvis den kommer op på niveau med Green Lantern. Omvendt er spørgsmålet så også hvor stort et salg der skal til for at kunne få solgt en sequel. Helt sikkert ikke lige så stort som de tre film og jeg har læst at der skal laves en sequel til Green Lantern, til trods for den store fiasko filmen har været.

G5 klarer sig også rigtigt flot. De kom med regnskab i går som egentlig var fint. Det levede op til deres egne forventninger, men ikke markedets. I begyndelsen af oktober offentliggør de forventninger til 2012. Det kan måske give et udbrud i aktien, men det afhænger også af aktiemarkedet generelt. Hvad er din holdning egentlig her, altså til markederne?

mvh Mikael16/8 2011 14:06 gnobby 145159Hej Mikael, mine forventninger til markederne er i første omgang at respektere retningen og dermed tænke defensivt. Vi kan jo ikke løbe fra, at verden står foran nogle økonomiske udfordringer, men det er jo heldigvis ikke ensbetydende med at aktiemarkedet ikke kan finde fodfæste inden for den nærmeste fremtid. Business Cycles (leading, coincident og lagging), som jeg anvender til at forecaste den økonomiske udvikling, har underbygget den økonomiske fremgang fra 2009 til i dag. Den varslede også korrektionen sidste forår, hvorfor den historiske korrelation mellem business cycles og aktiemarkedet er blevet bekræftet endnu en gang (både på månedsdata og kvartalsdata). Siden februar har de korte cykler i de ledende indikatorer varslet nedgang, og de gør det forsat. Det store spørgsmål er så, om nuværende nedgang i de korte cykler bliver så dyb, at den forplanter sig i de lange cykliske modeller. I så fald kan nuværende situation var starten på en ny lavkonjunktur. Det er dog ikke mit bedste bud, da jeg forsat tror på en moderat vækst i det næste års tid, der vil blive underbygget at tekniske bundformationer på de globale aktiemarkeder - som formentlig finder sted de næste par måneder. Så mit bedste bud er, skønt aktiemarkederne p.t. er meget hårdt ramt, at de kommende måneder vil byde på konsolidering og efterfulgt med stigninger. Hvis det bliver en realitet er min forventning også, at de langsigtede modeller i business cycle vil lave top i løbet af et års tid og dermed ligge op til en større nedgang næste år.

Men mit råd er forsat at tænke defensivt og ved en positionering i nuværende marked er det vigtigt at kigge på de underliggende indeks.17/8 2011 17:10 megetgod 045271Tusind tak for svaret, det sætter jeg stor pris på.

Funcom kom med afgørende nyt i går. Release af TSW er sat til april næste år. Med mindre der kommer dårligt nyt såsom større Emission eller udsættelse af release, er jeg ganske overbevist om at vi ser et udbrud i FUNCOM inden da. De kommer med regnskab i næste uge, hvilket Paradox i øvrigt også gør, så her kan der ske kursudsving.

mvh Mikael17/8 2011 20:08 gnobby 045278I lige måde - det er jo bare rart, at vi kan hjælpe hinanden.
Jeg synes, at din supplerende info fint understøtter det tekniske billede på alle 3 aktier. Vedrørende et nært forestående udbrud for Funcom's vedkommende, vil jeg dog foretrække lidt konsolidering omkring de 8 sek. inden det forventede udbrud finder sted (m.h.t. at skabe sikkerhed for udbruddets validitet). Jeg håber, at du får ret, da alle 3 jo har et betydeligt teknisk potentiale.
Kender du ellers andre end Majestro Entertain ude i den store verden, der opererer inden for samme spændende branche?18/8 2011 01:07 megetgod 245283Jeg må nu sige at jeg efterhånden tvivler stærkt på at paradox går i udbrud. Der er massive salgsordre ude frem mod kurs 5 og som det ser ud nu bliver filmen en skuffelse, men man ved selvfølgelig aldrig. Jeg vil dog være meget varsom med at købe hvis aktien skulle gå i udbrud som det ser ud nu, det kan meget vel blive et "falsk" udbrud.

Det helt store problem med paradox er at efterspørgslen på aktien bør toppe omtrent nu hvor Conan-filmen har præmiere, idet aktien lever et helt anonymt liv indtil der sker noget stort som f.eks. den nuværende film-udgivelse eller udgivelsen af AoC, men herimellem går der typisk flere år.

Som sagt er det afgørende for Paradox at få tilstrækkelig succes til at kunne sælge en sequel til den nuværende film.


G5 Entertainment har jeg som sagt stadig tro på, men FUNCOM er min klare favorit. Jeg tror ikke nødvendigvis at FUNCOM går i udbrud her på den helt korte bane, men jeg er meget overbevist om at det sker inden udgivelsen i april til næste år, forudsat at der ikke kommer afgørende dårligt nyt.


Majesco Entertainment har ellers oplevet nogle fald sammen med aktiemarkedet generelt på det seneste. Zumba Fitness klarer sig ellers fint, så jeg tror egentlig at der kan komme et pænt rebound her, hvis markedet ellers også skal op.

Der er en del andre aktier inden for samme branche (gaming og film). I Skandinavien er der ud over de aktier jeg har nævnt i denne tråd også Star Vault (STVA B) på aktietorget. Det er et meget lille selskab, der har udviklet et ikke videre succesfuldt MMO (Mortal Online), med en markedsværdi lidt højere end Junebuds og dermed er aktien ekstremt illikvid. Den har ikke umiddelbart min interesse, men kan muligvis få det senere hen. Man kan dog praktisk talt ikke købe sig tungt ind i aktien uden at blive storaktionær, så den bliver næppe andet en lidt krydderi til porteføljen.

Ud over Star Vault er der Forestlight Studio (FORE B) som er film-producent og efter købet af Noble Entertainment også distributør. Noble Entertainment distribuere bl.a. Conan the Barbarian i Sverige, men jeg tror nu ikke det giver nogen effekt på Forestlights Aktiekurs i denne eller næste uge. Selskabet laver desuden animationsfilm rettet mod et yngre publikum, men de film der indtil nu er udkommet (da virksomheden hed White Shark) er ret elendige og har derfor ikke opnået succes.
Jeg kunne godt finde på at købe aktien på et tidspunkt, men den er ikke interessant nu.

Der er en del selskaber i USA. bl.a. :
Electronic Arts (ERTS)
Activision Blizzard (ATVI)
THQ (THQI)
Take-Two Interactive Software (TTWO)

Ingen af selskaberne har min store interesse. De er alle publishere i gaming-industrien, hvor de to førstnævnte er klart de største inden for konsolmarkedet (når vi ser bort fra Microsoft, Nintendo og Sony). Selskaberne er meget store og er derfor ikke på samme måde afhængige af enkeltudgivelser som de andre selskaber nævnt i denne tråd.

Der er også en del store kinesiske developpere/publishere inden for MMO-genren i gaming-industrien noteret i USA, bl.a.:
Perfect World (PWRD)
Giant Interactive Group (GA)
Changyou.com (CYOU)
The9 Limited (NCTY)

De udgiver typisk MMO-spil i Kina/Asien og jeg har på ingen måde nogen fornemmelse for hvad der er hot der, så dem holder jeg mig umiddelbart fra at vurdere.

Inden for social/casual gaming er der f.eks. Glu Mobile (GLUU). Ikke en Aktie jeg kender særligt godt, men kan måske være værd at følge. Social/casual gaming er klart det hotteste for tiden og har været det i noget tid, og som jeg har skrevet i et tidligere indlæg bliver det absolut mest hotte selskab inden for gaming-industrien, Zynga, snart børsnoteret.

Derudover er der vel også en del distributører af film børsnoteret. Lions Gate Entertainment (LGF,) som distribuerer Conan the Barbarian i USA, er børsnoteret, men så store selskaber har ikke min interesse.

Der er sikkert flere selskaber inden for gaming- og film-branchen som er børsnoteret i USA. Hvis jeg støder på andre selskaber der kunne være interessante skal jeg nok sige til. Det må du, og andre der stadig læser med i denne tråd, selvfølgelig også meget gerne gøre:)

Mvh Mikael18/8 2011 11:08 gnobby 045315Super gennemgang - tak for det. Det må vist være et nieceområde for dig :−)

Jeg har ikke igen dybere indsigt i denne branche, men jeg vil umiddelbart forvente, at den potentielt må have en lysende fremtid for sig med al den teknologiske innovation inden for modbiltelefoner m.v. Jeg kan desværre ikke bidrage med yderligere kandidater, med mindre at jeg falder over en gennem min screening af omkring 3000 aktier (søgen efter de robuste tekniske formationer). I så fald skal jeg nok lade dig vide og i det hele taget når jeg finder de oplagte tekniske kandidater uanfægtet branche. I øvrigt har Kaminak ikke tabt slaget endnu, skønt jeg har taget tabet for sidste annullerede købssignal.

I øvrigt meget enig i din generelle holdning omkring din politik vedr. likviditeten i en Aktie.19/8 2011 11:10 megetgod 045350Kaminak har jeg også solgt med et mindre tab. Det er også de færreste aktier der står imod så kraftige fald på aktiemarkederne, men lidt irriterende at den nu er tilbage på sporet :)

Angående Paradox, så tegner der sig et meget negativt billede for Conan-filmen:

Rotten Tomatoes: 24 % http://www.rottentomatoes.com/m/conan_the_barbarian_2..

Metacritic: 37/100 http://www.metacritic.com/movie/conan-the-barbarian-2..

IMDB rating: 5,7/10 http://www.imdb.com/title/tt0816462/

Aktien virker ikke overraskende ret presset nu.20/8 2011 21:36 gnobby 045398Ja, det ser ikke godt ud for Paradox, men G5 har altså noget af det bedste tekniske setup af alle de aktier, som jeg kigger på. Lad os håbe, at den er i stand til at passere de 25 inden længe.

Vedr. Kaminak fortår jeg udmærket din "vinkel" ;−) Hvis, den bryder ud igen, så betænker jeg mig ikke på et genkøb. Et falsk udbrud bliver meget sjældent efterfulgt af et nyt.

Her nogle til inspiration:
CFSG
ASFI (fokus på den lange base)
PROV
TRIB

/gnobby21/8 2011 02:16 megetgod 045399boxofficemojo's estimat på fredagens salgstal for Conan the Barbarian ser mildest til heller ikke godt ud:
http://www.boxofficemojo.com/news/?id=3254&p=.htm

De har fået udgivet deres Conan-spil til iPhone og iPad, men hvis tallene for hele weekenden ellers fortsætter i samme negative spor, tror jeg aktien vil fortsætte ned.

G5 synes jeg også er en god Aktie og det undrer mig slet ikke at den holder stand imod et ellers negativt marked. Jeg tvivler nemlig på at folk holder op med at købe apps til deres smartphones og markedet vil helt sikkert stadig opleve stor vækst, selv hvis der for alvor kommer krise. Jeg ser gode muligheder for et udbrud på et tidspunkt i år.

Tak for en fin lille liste af interessante setups. Jeg kan særligt godt lide CFSG og TRIB.

Og nåh ja, for at svare på dit forrige indlæg, så kan jeg bekræfte at det er et nicheområde for mig. Desværre meget begrænset i omfang, men meget lukrativt ;)

mvh Mikael7/9 2011 19:47 gnobby 046157megetgod, så er tiden ved at være der til CFSG og PAET8/9 2011 17:13 megetgod 046177Det ser helt klart godt ud. Tjek også den norske krone, det begynder at ligne et pænt udbrud fra en meget lang base. Det er selvfølgelig mest interessant hvis man har norske aktier eller handler valuta.21/8 2011 16:42 Nippon1976 045414Nu har jeg ikke lavet dybere analyse af Kaminak, ,em den faldt vel sammen med alt andet.... Men har vel givet købssignal igen efter luk over 4?
Her lige et weekly chart

PDXE.ST
22/8 2011 10:47 gnobby 045434Så går Paradox i "brædderne" - tja, lidt teknisk betydning fik det jo så, megetgod ;−) Derimod går det noget bedre med G5....

Avocet Mining og Lundin Petroleum er interessante.

Kaminak er efter min vurdering ikke købsværdig endnu. Der mangler forsat beviser for at aktien er i stand til at passere de cirka 4,5. Om det i sidste ende bliver 4,5 eller 4,6 er ikke så interessant lige nu men nærmere, hvorledes den kommende kursstruktur udspiller sig. Efter seneste nedtur er der brug for at få renset ud af de usikre "hænder" inden et succesfuldt udbrud kan finde sted. En eksplosiv stigning over de 4,6, med en høj volumen, vil kunne ændre mit krav til basedannelse inden udbruddet.22/8 2011 11:16 megetgod 045438Det overrasker mig slet ikke at Paradox falder så kraftigt i dag. Nu har jeg været meget negativ i forhold til aktien pga. de meget negative anmeldelser, men selv dårlige film kan jo opnå et fint salg (f.eks. Clash of the Titans).

De salgstal der er kommet frem for opening weekend for Conan the Barbarian er intet mindre end en katastrofe og selv set i lyset af de dårlige anmeldelser overrasker de mig meget negativt. Estimatet lyder på 10 mio. USD i USA for opening weekend. For mig at se kan man uanset hvordan man end vender og drejer det ikke komme til anden konklusion end at Conan the Barbarian er årets flop blandt de større Hollywood-film, med mindre der sker et mirakel salgsmæssigt.

Mvh Mikael22/8 2011 12:44 Nippon1976 045441hej Gnobby

Avocet mining er pt en af de mest spændende aktier på OSEBX.

Teknisk ville jeg sælge i dag. Det kunne meget vel se ud til at den var i gang med at lave i abandon baby. De er også steget en del mere end hvad jeg havde forventet, jeg havde et kortsigtet target, der hed 22,5. Desværre røg jeg på mit SL sidste gang da den gled under 20, så fik kun en 4-5 procent fortjeneste.
Det er lidt fristende at shorte den til gapfill til 22,2 daily og 22,5 weekly. Men tror bare jeg venter og ser hvor langt den falder tilbage, om det bliver 22,2 eller den skal helt tilbage til 21. LIgger i hvert tilfælde en købsordre ind på 21 nok22/8 2011 15:12 gnobby 045444
Hej Nippon,

I det tilfælde at man, som dig spekulerer i de korte plays, forstår jeg udmærket beskrevne strategi. Som jeg vist tidligere har præciseret, fokuserer jeg på de tekniske oplæg, der understøtter betydelige stigninger og knapt så kortsigtede trends. Af den grund vil vore analyser, sådan som jeg ser det, være ret forskellige for samme akties vedkommende. Der findes jo mange måder at tjene/tabe penge på :−)TRÅDOVERSIGT