Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Det kribler...


44746 svendsen2032 5/8 2011 20:53
2
Oversigt

Hej på forummet,

Jeg tillader mig at skrive under forummet ny investor igen, selvom jeg nok er ved at have været bruger i over et halvt år, men da jeg er investere på lang sigt, går der noget tid mellem at investeringsprofilen bliver fundet frem. Jeg forsøger at handle aktier på baggrund af en branche-rotations-model, hvilket jeg har lavet en tråd om link: http://www.proinvestor.com/boards/36294/Investeringsprofil-Brug-af-Branche-Rotations-Model

Sidst endte jeg med at investere lidt i NKT Holding, og hev 20% hjem på den handel - fedt. Nu har jeg så øget pengebeholdningen til 10.000 kr, og vil igen i gang, støder dog på noget mærkværdigt. Når jeg analysere den overordnede danske økonomi på baggrund af udlånsrente, BNP pr. indbygger og arbejdsløsheden ser jeg at økonomien så småt er ved at rejse sig, efter krisen. I min brancherotationsmodel betyder det at der skal handles basis industri og energi. Når jeg så laver en graf analyse af OMX20, ser det ud som om markedet allerede har toppet? Det betyder i forhold til min model service og finans branchen!

Så sidder jeg lidt uforstående tilbage, for at den danske økonomi stadig er ved at rejse sig og ikke buldre afsted på højeste niveau, er vist kendt for alle, men hvorfor er aktiemarkedet så allerede så langt fremme? Er det det psykiske marked man ser?

Og tilbage sidder jeg med penge på kontoen og en kriblen i fingrene, uden nogen indikatorer der peger på at købe en eneste Aktie på OMX!?

Mvh Mads R. Svendsen



TRÅDOVERSIGT

44746 Det kribler...
5/8 20:53 svendsen2032 2