Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Høj risiko?


44855 Delpierre 9/8 2011 15:08
0
Oversigt

Hej IP'ere.
Jeg har haft et depot hos nordnet i lidt over et halvt års tid, og da jeg lige er fyldt 17 lyder mit depot værdi ikke af så meget. Derfor har jeg kørt med en forholdsvis høj risiko, som faktisk har fungeret udemærket.... Men de sidste 10-12 dage har jo ikke ligefrem været kronede dage, men ville hører om jeg burde lave nogle ændringer for fremtiden, eller forsætte med at holde hoved koldt og vente på bedre tider?

MVH Nicolai



9/8 2011 17:26 egede22 044858



det er jo helt op til dig selv, om hvad du selv synes.

det er måske nu man skal købe mere ?



9/8 2011 20:46 polopolo 144869



Hej det er jo et godt spørgsmål. Mavefornemmelserne trækker to veje:
A det er billigt i hele butikken
B Hvis det kan falde i ti dage i starten af august så kan det vel falde yderligere i slutningen af august .
Så hvis du har lyst til at forøge pf så kunne du jo købe såkaldte Value aktier solide virksomheder med stabil afsætning og overskud med udbyttebetaling osv. Her bør du stadig købe mindst 3 forskellige for også solide kæmper kan fejle. Men køber du den slags her under udsalget så får du lidt af den manglende stabilitet ind i din PF og du rammer måske ikke bunden men på meget lang sigt er prisen ikke den eneste der er afgørende for kapitalens udvikling udbytte betyder også meget på sigt. Selvfølgelig mister du så noget HVIS vi får en kæmpe optur men sikkerhed er nu dejligt når man har haft spekulative papirer længe.



TRÅDOVERSIGT