Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Solid drift i Bavarian Nordic


45894 TheBekkers 31/8 2011 20:07
Oversigt

Efter dagens regnskabsaflæggelse må jeg sige, at jeg får mere og mere tiltro til selskabets evne til at overholde deres udmeldte målsætninger.

Udover opskaleringen til 4 ugentlige batch af imvamune, så sker der på de øvrige områder også fremskridt i deres kliniske programmer. Senest er MVA-BN-HER2 færdigrekrutteret, så der kommer foreløbige resultater som lovet her i 2H (http://www.clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT01152398?term=MVA-BN&rank=7).

Ligeledes er resultaterne (fase I og II) med PROSTVAC i de tidligere stadier meget lovede, og understøtter BAVA's beslutning om at gå selv med stoffet. På telekonferencen blev Denderon's udfordringer på det seneste vendt, og som jeg tolker det, så har PROSTVAC en lang række fordele sammenlignet med Provenge (lettere distribution, lavere produktionsomkostning - og selvfølgelig, ikke at glemme, en bedre effekt!).

I disse tider kan man kun sige, at de var heldige/dygtige at lande kapitaludvidelsen før sommerferien, hvilket sikrer dem finansiel ro - og dermed også ro til os som investorer til at fokusere på deres gode fremdrift og drift af selskabet.

En god dag,
TheBekkers



31/8 2011 23:06 Alberto 045903



....... og så er det vel også interessant, at Hedegaard - igen - pointerer, at de er i forhandlinger med mulige partnere til Prostvac. -Og at disse forhandlinger har fået en fordelagtig drejning, efter kapitaludvidelsen og målsætningen om at gå selv. Et taktisk outcome vi jo diskuterede og overvejede i en tråd omkring emissionen. Interessant hvor meget det kan rykke ved aftalens præmisser? -Og hvad de bliver? AA udtalte for kort tid siden, at han regnede med en aftale indenfor ½ år.
Mon ikke disse spekulationer ligger bag den voldsomme stigning idag?

Hilsen A



1/9 2011 21:25 TheBekkers 045945



I øvrigt, så har Jennerex fået positive kræftresultater i fase 1 med et andet koppe-vaccine program, se
http://fpn.dk/liv/krop_valvare/article2532241.ece
eller
http://www.jennerex.com/pr_083111.html

Det understøtter bredt brugen af koppe-vaccine som vektor for behandling af kræft og andre sygdomme, hvilket jo som BAVA aktionær er positivt. Hvis man søger på clinicaltrials, så er der virkeligt mange undersøgelser igang med koppe-vacciner (over 80 pt.). Spændende med BAVA's HER2 og PRO vacciner har af endelige resultater.

/TheBekkers



1/9 2011 21:44 Alberto 045947



Det er vel ikke med Bava's patentbeskyttede Ankara-vektor? -I så fald ville det vel have medført royaltybetaling til Bava? Men det forværrer jo i hvert fald ikke patentstillingen.....



1/9 2011 21:56 TheBekkers 045948



Det ved jeg faktisk ikke. Men BAVA har jo lovet at ville forsvare deres patenter, og jeg er ret sikker på, at de vil gøre noget ved sagen, hvis de krænkede deres patenter. Men det kan BAVA nok selv svare på.

/TheBekkers



1/9 2011 23:13 fistandanti 045951



Man kunne forestille sig at markedet og hermed mulige partnere til Prostvac, afventende ser på hvordan Provenge klarer sig. Begge har samme sygdomsindikation (mCRPC/HRPC), og dårlig uptake for Provenge, kan således mindske tiltroen til PRostvacs markedspotentiale. Omvendt vil gode salgstal for Provenge nærmest kunne servere markedet på et sølvfad for Prostvac, grundet sidstnævntes åbenlyse fordele.
Ved du hvad primær endpoints bliver i Fase 3?



TRÅDOVERSIGT